Skrócenie dystansu wyścigów?
Po ostatnich wyścigach F1 Classic, gdzie jeździliśmy po około 20 okrążeń, kilka osób zasugerowało, że tak samo można by jeździć w normalnej lidze. W sumie byłbym w stanie się przychylić do tego, można by jeździć powiedzmy połowę z liczby okrążeń prawdziwych GP, czyli wyszło by to około 30 kółek - wtedy czas trwania jednego wyścigu wynosiłby około 20-30 minut. Wyścigi są wtedy szybsze, ciekawsze, łatwiejsze, no i dużo atrakcyjniejsze. Może poskutkowało by to większą frekwencją i zachęciło nowych graczy do wzięcia udziału. Co wy na to?
Jak najbardziej na TAK!
bolącym ręką po wyścigu mówimy stanowcze 3xNIE!
bolącym ręką po wyścigu mówimy stanowcze 3xNIE!
Również na TAK. Niestety mimo chęci na początku sezonu pod koniec zabrakło mi czasu na branie udziału w lidze
Myślę jednak, że jeżeli zostało by to skrócone o połowę mógłbym znaleźć ten czas
A już chciałem odchodzić 
- OrdonekQ7
- Moderator
mi to lotto, nie wiem czy pojade next sezon. ;f
powiedzmy że TAK!
powiedzmy że TAK!

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Jestem na nie.Jeden wyścig na 20-30 kółek to za mało.Pewnie zaraz będzie "ale po wyścigach bolą ręce itp."Prosty sposób:2 kostki lodu przyłożyć do bolącego miejsca i po kłopocie(sam sprawdzałem).Jeżeli wyścigi miały by mieć 20-30 kółek to muszą być 2 (w odstępie 5-10 minut).Inaczej to nie ma sensu.
Zdecydowanie TAK! Cezar, nigdy cie nie zrozumiem - zawsze jesteś ostatni i i tak chcesz jechac 2 razy dłużej : |
Z początku, gdy zobaczyłem ten temat to od razu pomyślałem sobie że na NIE, bo miałem na uwadze tylko siebie, nie patrząc na problemy innych z tym związane, no ale skoro wszyscy chcą krócej, to niech będzie i krócej czyli wychodzi moje zdanie na TAK. Z 40-60% dystansu byśmy jechali czy ile?
pisałem mtik, że połowę.
no ja jestem raczej na tak, chociaż wtedy to już nie będzie za bardzo F1 
Ja nie mam problemów z bolącymi nadgarstkami, ale jeżeli wszyscy są na tak to ja nie stawiam oporu 
niby nie biore udzialu w tym, tylko napisze swoje zdanie
liga f1 z samej nazwy ma być jak w f1, wiec czemu chcecie ograniczyc liczbe kolek? wtedy wystarczy 1 blad i już nie ma zadnych szans na lepsza pozycje
mniejsza liczba kolek => krotsza gra => mniejsza mozliwosc poprawy pozycji => wiekszy stres
; d
liga f1 z samej nazwy ma być jak w f1, wiec czemu chcecie ograniczyc liczbe kolek? wtedy wystarczy 1 blad i już nie ma zadnych szans na lepsza pozycje
mniejsza liczba kolek => krotsza gra => mniejsza mozliwosc poprawy pozycji => wiekszy stres
; d
ja równiez na tak!!! na mniejszej ilosci kółek każdy bład ma dużo wieksze znaczenie co uatrakcyjni gre i wpłynie na dynamizm rozgrywki oraz zapobiegnie bolącym nadgarstkom itp. Nie wszyscy także maja czas zeby godzine siedziec przed kompem, a jak zachce się siku:P
usunac ;d
Last edited by Maciuś on 24 October 2009, 17:01, edited 1 time in total.
Ty i HouseJ.Cezar wrote:"Prosty sposób:2 kostki lodu przyłożyć do bolącego miejsca i po kłopocie(sam sprawdzałem).
mi to jest obojetnie, ale jak wiekszosc chce zeby były skrocone wyscigi to ja się tez nie będę wylamywal 
- Jack Bauer
- Moderator
sry ze w tym temacie ale nie ma chyba co nowego zakladac. co z pitami? wg regulaminu oryginalnego F1 w czasie wyscigu nie wolno tankowac. jak z tym będzie u nas?
podobno NBlast pracuje nad pitem do zmiany kół.czyli u nas tez nie będzie paliwa chyba.

--->