TrackMania ponownie w HSTV
Po kilkutygodniowej przerwie, TrackMania ponownie zawita na antenie Headshot TV. Tym razem przygotowaliśmy dla was relacje z ostatniej kolejki Polish League 8 a dokładnie z meczu Fear Factory vs. Pure Skillers.
Oprócz Raka w roli głównej, ujrzymy także Bitmana, który swoim pięknym głosem będzie wspierał w trudnych chwilach.
Zapraszamy wszystkich na relacje, która rozpocznie się dziś równo o 20:00
Oprócz Raka w roli głównej, ujrzymy także Bitmana, który swoim pięknym głosem będzie wspierał w trudnych chwilach.
Zapraszamy wszystkich na relacje, która rozpocznie się dziś równo o 20:00
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Szkoda, że wtedy akurat gramy ale chociaż ktoś będzie w stanie podawa wyniki na bieżąco.BTW. co z pierwszą relacją bo chyba powinna być w archiwum na HSTV ? Chyba, że to trwa aż tak długo w co nie chce mi się troszke wierzyć.
(Dodano 22 listopada 2009, 17:10)
(Dodano 22 listopada 2009, 17:10)
nomercy wrote:Szkoda, że wtedy akurat gramy ale chociaż ktoś będzie w stanie podawać wyniki na bieżąco.BTW. co z pierwszą relacją bo chyba powinna być w archiwum na HSTV ? Chyba, że to trwa aż tak długo w co nie chce mi się troszke wierzyć.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Z tego co mi wiadomo jest już zmontowane i czeka na dodanie, powinno być dzisiaj. Czy będzie, nie wiem. Postaram się dowiedziec czegoś jak już będę w studiu 
Przedłużył się mecz z CS 1.6, przez co jest opóźnienie. Skończyło się już losowanie grup do BF:Heroes więc zaraz będzie TM. 
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
7:5 dla Ps na jarku, a teraz gramy anala i trwa walka nubów ;p Nikt nie zna mapy ;p Jest 2:1 dla nas ;p

jak ostatecznie wygląda tabela ? gg wszystkim : D
jaki wynik koncowy ? 2-1, a ile w malych ?
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
PS - FF
Jarek - 7-5
Anal - 2-7
Multi - 3-7 ( Chyba tak, ale nie pamiętam dokładnie )
Fajnie mi się grało na analu, którego trochę jednak potreniłem : P Gorzej było na multi. Tak czy siak, chciałbym sobie obejrzeć ten mecz na hstv, więc mam nadzieję, że szybko wrzucicie transmisję : )
Gie Gie FF Gie Gie PS : - )
Jarek - 7-5
Anal - 2-7
Multi - 3-7 ( Chyba tak, ale nie pamiętam dokładnie )
Fajnie mi się grało na analu, którego trochę jednak potreniłem : P Gorzej było na multi. Tak czy siak, chciałbym sobie obejrzeć ten mecz na hstv, więc mam nadzieję, że szybko wrzucicie transmisję : )
Gie Gie FF Gie Gie PS : - )
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Rozmawiałem z Ozkiem, relacja archiwalna FF vs. XX ma być jutro w archiwalnych 
dzięki za mile komenty
Mam nadzieje ze się podobalo 
dzięki za mile komenty
Było super. Zdecydowanie lepiej wypada relacja gdy komentują 2 osoby. Ciekawiej i zabawniej jestRaku wrote:Mam nadzieje ze się podobalo
Przed nami mecze STC i NC wiec będzie się dzialo ^^ Miejmy nadzieje ze chociaż czesc z nich będzie nam dane pokazac w HSTV 
Nie chcę wyjść na gbura, że nie doceniam, co robicie, etc, ale: zróbcie kurna, żeby dobra jakość działała na hstv!
Z tego, co mi wiadomo, nikt nie mógł wbić na high. Odnośnie samego komentarza to fajnie, tylko moglibyście wzbogacić owy o jakieś ciekawe informacje w stylu, że Diav ma przyciasną koszulkę czy Bob to baran, takie tam ;p
Mr. "GBUHR" niestety jakos high pojawi się na dniach, bo lacze które jest obecnie w studio nawala, a własnie na dniach pojawi się drugie (niezależne) które spokojnie uciągnie to 
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Pewnie cześć napisze ze nie dceniam itp ale bardziej mi się podobal komentarz Fresh Meat'a. Budowal jakąś atmosfere, portafil samym komentarzem podnieść cisnienie ogladającego. A podczas ostatniego meczu komentarz typu "bob jedzie pierwszy a nie shadow jedzie yyy a nie już bob o znowu shadow" nie zachwycały. może to dlatego ze graly 2 polskie druzyny i Raku staral się być obiektywny i nikomu nie kibicowal, ale mimo wszystko na NC fajniej to wszystko wygladalo.