ESWC is back !
ESWC is back !
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img263.imageshack.us/img263/5840/eswc.jpg[/teaser]Najważniejszy event esportowy na świecie czyli Electronic Sports World Cup powraca do życia.
Francuska firma VALOSC która w sieprniu tego roku wykupiła Games-Services chce kontynuować jej dzieło i zorganizować światowe finały ESWC 2010 w paryskim Disneylandzie.
Cała impreza potrwa od 30 czerwca do 4 lipca. Organozatorzy turnieju ogłosili, że już w styczniu ruszą eliminacje, które odbędą się w trzydziestu dwóch krajach. Wyłonią one najlepszych graczy na świecie którzy będą rywalizować o 200,000 dolarów na ośmiu platformach: Counter-Strike 1.6 męski/żeński, WarCraft 3 TFT, TrackMania Nations Forever, Virtual Tennis, Need for Speed: Shift, Street Fighter 4 i FIFA 2010.
Czy w gronie krajów biorących udział w kwalifikacjach znajdzie się Polska ? Już niedługo poznamy więcej informacji dotyczących nowej odsłony finałów Electronic Sports World Cup 2010.
Francuska firma VALOSC która w sieprniu tego roku wykupiła Games-Services chce kontynuować jej dzieło i zorganizować światowe finały ESWC 2010 w paryskim Disneylandzie.
Cała impreza potrwa od 30 czerwca do 4 lipca. Organozatorzy turnieju ogłosili, że już w styczniu ruszą eliminacje, które odbędą się w trzydziestu dwóch krajach. Wyłonią one najlepszych graczy na świecie którzy będą rywalizować o 200,000 dolarów na ośmiu platformach: Counter-Strike 1.6 męski/żeński, WarCraft 3 TFT, TrackMania Nations Forever, Virtual Tennis, Need for Speed: Shift, Street Fighter 4 i FIFA 2010.
Czy w gronie krajów biorących udział w kwalifikacjach znajdzie się Polska ? Już niedługo poznamy więcej informacji dotyczących nowej odsłony finałów Electronic Sports World Cup 2010.

ESWC is back !
ZAJEBIŚCIE!
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
ESWC is back !
zajebikurwiscie ale jednak najpierw mogliby oddac zalegla kase zwyciezcom z poprzednich lat;f no i po co tam komu nfs;p
ESWC is back !
30 czerwiec brawo kurfa....
tak jakby nie będę mial kiedy trenować przez pierdzieloną sesję :-P ale co tam :-P
tak jakby nie będę mial kiedy trenować przez pierdzieloną sesję :-P ale co tam :-P
ESWC is back !
Czyli mamy rozumieć, że wybierasz się już do Paryża?hack wrote:30 czerwiec brawo kurfa....

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
ESWC is back !
Czyli już wiemy kto ma to wygrać
ale chyba Jarecki mi dawno dawno temu mówił że będzie z PC chodził na plecach byleby wygrać ESWC 09
może teraz pociśnie ^^ i spełni obietnice 

ESWC is back !
Nie łudźcie się, ja już i tak od miesiąca trenie mapy więc nie macie szans....
*... i wszystko jasne.
ESWC is back !
Super wiadomość 
ESWC is back !
No nieciekawie ze podczas sesji 
choć lepiej podczas sesji niz podczas poprawkowej, nie placz Haczek ;p
fajnie, może i by na wcg się tmn zalapala, wtedy będzie niekonczaca się seria lanow
choć lepiej podczas sesji niz podczas poprawkowej, nie placz Haczek ;p
fajnie, może i by na wcg się tmn zalapala, wtedy będzie niekonczaca się seria lanow
ESWC is back !
nie odpuszcze żadnego eswc :FF
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ESWC is back !
Zajebista informacja, jestem ciekaw co z niewypłaconymi nagrodami z poprzedniej edycji.
Tak na marginiesie: Oddo pisz niusa sam a nie z innych serwisów kopiujesz i słowa przestawiasz
Tak na marginiesie: Oddo pisz niusa sam a nie z innych serwisów kopiujesz i słowa przestawiasz
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
ESWC is back !
Co do pierwszego zdania: Nic. Gdyz nowy wlasciciel marki nie ma zamiaru regulowac dlugow poprzedniego inwestora.Kaktus wrote:Zajebista informacja, jestem ciekaw co z niewypłaconymi nagrodami z poprzedniej edycji.
Co do 2 zdania: Wlasnie coś mi ten news przypominal tekst z espmanii
ESWC is back !
a tam pindolicie
co to w ogole jest espamnia ? To wlasnie espmania skopiowala moj tekst :/
Last edited by oddowicz on 25 November 2009, 8:55, edited 1 time in total.

ESWC is back !
Super wiadomość ;]. W Polsce było wiele świetnych lanowych turniejów, ale takiej atmosfery jak była na ESWC 2008 drugi raz nie uświadczyłem.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj