Pomijam, że 1/3 nie stawiała się na poprzednich meczach, ale teraz to wygląda jeszcze gorzej
Ktoś w ogóle trenuje???
Ktoś w ogóle trenuje???
Ktoś w ogóle trenuje??? Bo wygląda, jakby wszyscy myśleli, że mecz z Finlandią odbędzie się po świętach 
Pomijam, że 1/3 nie stawiała się na poprzednich meczach, ale teraz to wygląda jeszcze gorzej
Lidera nie ma, pol skladu lezy do góry d*pa, a wtedy się dziwimy, ze nas pomijaja przy jakichkolwiek typowaniach, czy nawet przy rozstawianiu do grup 
Ktoś w ogóle trenuje???
na trasie gnoma i hocka będę wytrenowany na 100%

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Ktoś w ogóle trenuje???
Niech Jakub wróci na swoje stanowisko i będzie git ! 
Ja próbuje ile mogę, a że dużo nie mogę bo potem.... paw obligatoryjny... ;D
Nie no tak serio to w tym tygodniu mam zapieprz i d*pa jaś ale trening dzisiaj pierwszy sensowny odbyłem... i nie jestem zadowolony z siebie...
Także Panowie liczę na resztę, że się postara !! Podobno nauczyciele w szkołach i na uczelniach robią luz wszystkim ( tylko nie mnie... ).
GO GO POOOOOOOOOOOOLAND !!
Ja próbuje ile mogę, a że dużo nie mogę bo potem.... paw obligatoryjny... ;D
Nie no tak serio to w tym tygodniu mam zapieprz i d*pa jaś ale trening dzisiaj pierwszy sensowny odbyłem... i nie jestem zadowolony z siebie...
Także Panowie liczę na resztę, że się postara !! Podobno nauczyciele w szkołach i na uczelniach robią luz wszystkim ( tylko nie mnie... ).
GO GO POOOOOOOOOOOOLAND !!
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Ktoś w ogóle trenuje???
wpuśćcie mnie do repry, bo nolifuje Flirtation i Hocka zaczynam ^^
tymbardziej że miały być zmiany po fazie grupowej i jakoś nic się nie zmieniło xd czyżby repra była taka mocna że nie trzeba zmian? ^^
tymbardziej że miały być zmiany po fazie grupowej i jakoś nic się nie zmieniło xd czyżby repra była taka mocna że nie trzeba zmian? ^^

Ktoś w ogóle trenuje???
w ogóle nie powinien schodzic z tego stanowiska.Nikt tego nie ogarnie tak jak on.Jeden nie ma neta wieczorami, drugi się uczy, a trzeci nie ma czasu.Nie wiem jeszcze na co czekacie.hack wrote:Niech Jakub wróci na swoje stanowisko i będzie git !
Ktoś w ogóle trenuje???
Teraz chyba nie jest najlepszy czas na tego typu rozmowy. Trzeba spiąć poślady i ustalić konkrety. Finowie od początku tygodnia nie doczekali się żadnych informacji na stronie et. Jeśli chodzi o serwer to pewnie nie będzie problemu z udostępnieniem naszego, pytanie brzmi, o której chcecie ten mecz grać? Niedziela 20:30 ? Jeśli tak to o 18:30 zapraszamy na kwali na naszego serwa. Hasło się roześle i git. Pasuje ?

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Ktoś w ogóle trenuje???
Trzeba dodać Foxiego do składu. Deadline w sobotę.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Ktoś w ogóle trenuje???
pozwolilem sobie wytlumaczyc finom sytuacje rezygnacji scooter foxa i poprosilem ich o cierpliwosc na stronie ustawian meczowych.
nie zmienia to faktu, ze ktos MUSI powoli poustawiac z nimi sprawe dokladnej daty i serwera.
nie zmienia to faktu, ze ktos MUSI powoli poustawiac z nimi sprawe dokladnej daty i serwera.
Ktoś w ogóle trenuje???
WB Jakub jako kapitan
Ja Cię mianuje na kapitana z powrotem ^^
A tak serio to nikt nie chce a jakub chętnie pomoże reprze prawda ?!?!
a co do MERKATO, dodałbym 3 graczy do repry :
Foxy, Diablos, Szyna.
A za kogo ? ciężko mi powiedzieć...
A tak serio to nikt nie chce a jakub chętnie pomoże reprze prawda ?!?!
a co do MERKATO, dodałbym 3 graczy do repry :
Foxy, Diablos, Szyna.
A za kogo ? ciężko mi powiedzieć...
Ktoś w ogóle trenuje???
hack, ja zawsze chetnie pomoge, ale co mozna zrobić 3 dni przed meczem, jeżeli mało kto trenuje, a mamy wymagajacego przeciwnika?
jak kogos interesuje, co by zrobil były kapitan, proszę bardzo:
wywalil bym diavela, bo on przez swoj net i tak nie może grać. jestem pewny, ze on to zrzumie, a jak będzie mial znow net, wroci.
poza tym wywalilbym dwoch graczy z tych, ktorzy nie pokazuja się na kwalifikacjach lub, o ile takich nie ma, tych, ktorzy ani razu nie dali rade się zakwalifikowac na zadna lub tylko jedna mape. o ile dobrze ogarnelem, to byliby to fan i chyba kamilos.
za to dodalbym diablosa, bo widac, ze chlopak chce i może.
oddo tez trenuje co każda runde i ma nie zle czasy, jego tez bym dolozyl.
no i oczywiście foxiego.
wymiana 3 na 3.
EDIT: chetnie tez szyna, ale on musi powiedziec, ze będzie dostepny w niedziele, bo w STC dopiaro na jednym meczu był.
potem ktos dogaduje się z graczami. będziesz w niedziele na meczu? jesteś przygotowany? jak tak, super, tren dalej i powiedz ktore trasy trenujesz.
robi się liste kto co trenuje.
pisze się do tych, ktozi jeszzce nie mieli za bardzo czasu na trening. wedlug listy prosi się, zeby trenowali te trasy, na których najmniej gryczy trenuje.
trzy dni przed meczem wiecej nie mozna zrobić.
no i k**wa trenic, sam mecz się nie wygra.
jak kogos interesuje, co by zrobil były kapitan, proszę bardzo:
wywalil bym diavela, bo on przez swoj net i tak nie może grać. jestem pewny, ze on to zrzumie, a jak będzie mial znow net, wroci.
poza tym wywalilbym dwoch graczy z tych, ktorzy nie pokazuja się na kwalifikacjach lub, o ile takich nie ma, tych, ktorzy ani razu nie dali rade się zakwalifikowac na zadna lub tylko jedna mape. o ile dobrze ogarnelem, to byliby to fan i chyba kamilos.
za to dodalbym diablosa, bo widac, ze chlopak chce i może.
oddo tez trenuje co każda runde i ma nie zle czasy, jego tez bym dolozyl.
no i oczywiście foxiego.
wymiana 3 na 3.
EDIT: chetnie tez szyna, ale on musi powiedziec, ze będzie dostepny w niedziele, bo w STC dopiaro na jednym meczu był.
potem ktos dogaduje się z graczami. będziesz w niedziele na meczu? jesteś przygotowany? jak tak, super, tren dalej i powiedz ktore trasy trenujesz.
robi się liste kto co trenuje.
pisze się do tych, ktozi jeszzce nie mieli za bardzo czasu na trening. wedlug listy prosi się, zeby trenowali te trasy, na których najmniej gryczy trenuje.
trzy dni przed meczem wiecej nie mozna zrobić.
no i k**wa trenic, sam mecz się nie wygra.
Ktoś w ogóle trenuje???
Racja mam pewne problemy z netem, a nawet jakbym nie miał to i tak nie mam motywacji do trenowania. DiabloS, Szyna i Foxy, też uważam, że oni powinni do repry dołączyć. Nie wiem jak będzie z moimi występami. Chciałem zostać kapitanem, ale widzę, że Jakub chętnie wróci na swoje stanowisko i wydaje mi się, że będzie tak dobrym kapitanem jak poprzednio, jakim na pewno ja bym nie był. A więc rezygnuję, ze stanowiska vce kapitana i oddaje miejsce w reprezentacji. Jeśli było by w czym chętnie pomogę wystarczy, że napiszcie na gg. Chciałem również zrobić malutkie podsumowanie w którym określę jak wg mnie dany gracz gra i się stara do tej pory reprezentować kraj. Mimo, że mnie długo nie było i się raczej nie pokazywałem to śledziłem graczy i ich zaangażowanie:
Bob- Wydaję się lekko znudzony, ale trenuje i widać tego efekty 7/10
Fan- Nie widzę, żeby jakoś specjalnie trenował, widziałem go tylko w 1 rundzie 2/10
Flagg- Nie widziałem w ogóle podczas nc 1/10
Hack- trenuje i jest obecny na meczach, ale widać, że nie ma za dużo czasu na trening 7/10
Jarecki- Nie wiem, czy grał na 1 mapie podczas meczów z NA, ale teraz go widać 5/10
Kamilos- Trenuje i gra w meczach, ale na razie nie bardzo mu to wychodzi 4/10
Metex- Nie widziałem by trenował 1/10
Nothing- Trenuje i gra bardzo dobrze, ale stać go na więcej 8/10
Nugget- Odkrycie tego roku, świetny gracz, widać, że się stara 9/10
Paweł- Nie widziałem by trenował 1/10
Rugger- Widziałem jak grał w meczu, nic więcej 5/10
Shadow- Pomimo dobrej formy nie zagrał w 1 meczu nie widzieć dlaczego. Sporo trenuje 7/10
Shief- Tu nie ma czego opisywać
9/10
Wandal- bez oceny
Mam nadzieję, że zostaniecie mistrzami świata bo wiem, że was na to stać. Powodzenia!
Bob- Wydaję się lekko znudzony, ale trenuje i widać tego efekty 7/10
Fan- Nie widzę, żeby jakoś specjalnie trenował, widziałem go tylko w 1 rundzie 2/10
Flagg- Nie widziałem w ogóle podczas nc 1/10
Hack- trenuje i jest obecny na meczach, ale widać, że nie ma za dużo czasu na trening 7/10
Jarecki- Nie wiem, czy grał na 1 mapie podczas meczów z NA, ale teraz go widać 5/10
Kamilos- Trenuje i gra w meczach, ale na razie nie bardzo mu to wychodzi 4/10
Metex- Nie widziałem by trenował 1/10
Nothing- Trenuje i gra bardzo dobrze, ale stać go na więcej 8/10
Nugget- Odkrycie tego roku, świetny gracz, widać, że się stara 9/10
Paweł- Nie widziałem by trenował 1/10
Rugger- Widziałem jak grał w meczu, nic więcej 5/10
Shadow- Pomimo dobrej formy nie zagrał w 1 meczu nie widzieć dlaczego. Sporo trenuje 7/10
Shief- Tu nie ma czego opisywać
Wandal- bez oceny
Mam nadzieję, że zostaniecie mistrzami świata bo wiem, że was na to stać. Powodzenia!

Ktoś w ogóle trenuje???
Ludzie z repry na serwie bvg mówią, że jak chcesz jakub być kapitanem to git 
Ale powiedziałem, żeby sami napisali tutaj co i jak.
Ale powiedziałem, żeby sami napisali tutaj co i jak.
Ktoś w ogóle trenuje???
teraz mówię jako bezstronny obserwator 
1. Myśle, że nie tylko "Ludzie z repry na serwie bvg" mają zdanie w tej kwestii
2. Wiem, ze jest mało czasu i sytuacja wyjątkowa, dlatego rozumiem, ze jeśli w ogole to będzie to tytul kapitana tymczasowego?
3. Podoba mi się, ze wszyscy tak ganili Jakuba ze dwa miesiace temu (?) a teraz już puscili wszystko w niepamiec
może warto było uzyc wczesniej lagodniejszych slow, niz wyjsc na niekonsekwetnego bluzgatora?
A teraz od siebie: Ogolnie bardzo mi się podoba pomysl powrotu Jakuba na to stanowisko. Ponieważ skoro nie ma innych powaznych opcji, nie uminiejszajac, ze widac jak Jakub się stara, zna się na tym i ma dobre pomysly
Zycze Ci szczerze powodzenia
2. Wiem, ze jest mało czasu i sytuacja wyjątkowa, dlatego rozumiem, ze jeśli w ogole to będzie to tytul kapitana tymczasowego?
3. Podoba mi się, ze wszyscy tak ganili Jakuba ze dwa miesiace temu (?) a teraz już puscili wszystko w niepamiec
A teraz od siebie: Ogolnie bardzo mi się podoba pomysl powrotu Jakuba na to stanowisko. Ponieważ skoro nie ma innych powaznych opcji, nie uminiejszajac, ze widac jak Jakub się stara, zna się na tym i ma dobre pomysly

Ktoś w ogóle trenuje???
1. Tylko ludzi z repry powinni decydować, a czy grają na serwie bvg czy innym to nie ma znaczenia.Majkel wrote:teraz mówię jako bezstronny obserwator
3. Podoba mi się, ze wszyscy tak ganili Jakuba ze dwa miesiace temu (?) a teraz już puscili wszystko w niepamiecmoże warto było uzyc wczesniej lagodniejszych slow, niz wyjsc na niekonsekwetnego bluzgatora?
A teraz od siebie: Ogolnie bardzo mi się podoba pomysl powrotu Jakuba na to stanowisko. Ponieważ skoro nie ma innych powaznych opcji, nie uminiejszajac, ze widac jak Jakub się stara, zna się na tym i ma dobre pomyslyZycze Ci szczerze powodzenia
2. Na stałe
3. Nie wszyscy

Ktoś w ogóle trenuje???
Ja mogę być captain :X:X;yy;yy
Nie, ale tak na poważnie, to tylko JAKUB-ski się nadaje na tĄoU pozycję nadajęEU..
Nie, ale tak na poważnie, to tylko JAKUB-ski się nadaje na tĄoU pozycję nadajęEU..
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Ktoś w ogóle trenuje???
Gdybyś kochany Diav3lku wiedział jaka jest u mnie sytuacja to byś tak nie gadał. O szczegółach wiedzą ludzie z teamu i wie Scooter, ale niestety już go nie ma.Diav3l wrote: Flagg- Nie widziałem w ogóle podczas nc 1/10
I oni mi jakoś nie wypominali.
Jednak sytuacja się poprawia i trenuję w miarę możliwości. Wydaje mi się, że umiem Flirta i postaram się stawić na kwali w niedzielę i dać z siebie wszystko.
Jednak nie obiecuję, bo jest jak jest.
Jeśli Cię to Diav3l nie uszczęśliwia, wal na gg, to Ci wytłumaczę, ale moich osobistych spraw na TMPL wrzucać nie będę.

Ktoś w ogóle trenuje???
Może nie jestem z repry...
Ale Flagg, Diavel powiedział tylko że cie nie widział podczas NC, co jest prawdą, tak? Więc o co ci chodzi w sumie? Zaprzeczasz temu, że nie trenowałeś czy co? Bo ppwtórze- Diav napisał tylko że cie nie widział i tyle, nie robił jakiś wyrzutów
Ale Flagg, Diavel powiedział tylko że cie nie widział podczas NC, co jest prawdą, tak? Więc o co ci chodzi w sumie? Zaprzeczasz temu, że nie trenowałeś czy co? Bo ppwtórze- Diav napisał tylko że cie nie widział i tyle, nie robił jakiś wyrzutów
Ktoś w ogóle trenuje???
a Flagg powiedzial tylko, ze mial powazne powody dla których go nie było, ale nie będzie ich podawal na tmpl. Oprocz tego napisal ze już wraca do gry. i tyle.Fistashi wrote:Może nie jestem z repry...
Ktoś w ogóle trenuje???
psik napisał że są ważniejsze w tej chwili sprawy jeśli mamy wygrać
... więc niie ma co się sprzeczać co kto napisał.
spinać dupy reprezentanci