Kolejny turniej jaki wykonałbym były już totalnie zapięty na ostatni guzik, mogący skumulować dużą ilość graczy w 1 serwerze.
Idea moich eventów jednak nie zmieniłaby się, to jest wchodzisz - grasz - wychodzisz. Bez eliminacji ani żadnego wpisowego
Jednak aby zrobić taki turniej musi mi się zdeklarować 50 graczy (United lub Nations - konto do wyboru dowolne) na tym manialinku:
http://www.tmu.boo.pl/manialink/dopisz.php
(w menu gry kliknij na ten fioletowy sześcian na pasku i wklep ten adres)
Jeżeli nie uzbiera się chętna liczba, cóż podaruję sobie i przeniosę się na jakiś turniej na TMUF. naprawdę w kolejny event włożę sporo pracy, więc i też chce, aby frekwencja była odpowiednia
Czas trwania to około 1,5 godziny. Czas - piątek, późne godziny popołudniowe (prawdopodobnie środek stycznia). Zapowiedź na tydzień przed.
Na turnieju:
- Time Attack,
- idei nie zdradzę, powiem, że zapowiada się ciekawie
- dołączony specjalny skrypt liczący punkty (przykład - Microland),
- nagrody... no tutaj jest problem, ale liczę na sponsoring w miedzi albo tagach
Prosiłbym także o szczere deklarowanie się, a nie tylko po to by wziększyć licznik, bo potem jest niemiłe zaskoczenie na turnieju, gdy 50% graczy po prostu nie przychodzi.
No więc zapisujcie się. Za 3-4 dni zbiorę ilość wpisów
EDIT: Rhino mi tu się dobija, że mam dodać, że mi pomógł trochę w php manialinka

]