Z TYNF mam styczność od 2 lat, jednak na poważnie grywam od jakiegoś miesiąca mam 20 lat, jestem ze Ślaska. Szukam Drużyny ponieważ mam duża chec rywalizacji z innymi teamami, początkowo sam próbowałem założyć gaming jednak za dużo czasu bym poświęcaj sprawom organizacyjnym wiec to nie ma sensu.
Od temu oczekuje:
- zgranej ekipy grającej już ze sobą od jakiegoś czasu (nowe teamy OFF )
- Ludzi chętnych coś osiągnąć ze świadomością iż na sukces trzeba ciężko zapracować, ludzi którzy ciągle chcą posuwać się o krok do przodu)
- ambitnych młodych ludzi ( nie za młodych
- serwera gry ( chociaż to nie jest czynnik bez którego się nie obędę ale fajnie jakby był serwer)
- możliwość komunikacji głosowej vt, ts,mumble. ( dużo lepiej ze sprawami organizacyjnymi dogadać się komunikatorem glosowym )
- Fajnie jakby w teamie było już 5 albo powyżej pięciu graczy. ( wyżej zaznaczyłem ze nie interesują mnie nowe drużyny wiec ten czynnik w już jakiś czas temu powstałych klanach nie jest chyba problemem.)
- Ludzi którzy są stanie poświęcić więcej czasu na grę w momentach kiedy trzeba coś wytrenować.
Oferuje:
- Poważne podejście do tego co robię
- Maksymalne zaangażowanie się w osiągnięciu celu założonego przez Team
- Pomoc w organizacji Teamem
- Podejście do gry 4fun a zarazem bardzo poważne podejście do gry w sytuacjach które tego wymagają.
- Wysoka kultóra osobista !
Przykładowe czasy:
ESL hockolicious – 0.56.88
ESL ReBorn – 1:04.32
STC BlackBuster – 1:02.53
Wierne – 59.70
PS. Proszę wziąć pod uwagę to iż zadanej z wyżej wymienionej mapy nie trenowałem, ponieważ nie było takiej potrzeby, wszystkie te czasy zostały zrobione podczas gry 4fun.