Pepiczki dostaną po d**ie!
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img193.imageshack.us/img193/2629/czechy.jpg[/teaser]Češi a Poláci se ještě nesetkal!. To będzie nasz pierwszy raz! Teoretycznie wygląda to na łatwy mecz dla naszych, ponieważ Polacy prezentowali wysoką, równą formę, nawet z lekkim odchyłem w stronę zwyżki formy w NC4, natomiast Czesi z turnieju na turniej wypadają coraz słabiej. W rzeczywistości jednak zanosi się na niezmiernie zacięty mecz, bowiem obie ekipy stać na jazdę na najwyższym światowym poziomie. Przypomnijmy sobie historię dotychczasowych występów obu bohaterów najważniejszego dla nas niedzielnego spotkania. [more]
République tchèque vs Pologne:
NC1: République tchèque – nie potrafili zebrać składu
NC2: République tchèque - 5th
NC3: République tchèque - 9th
NC4: République tchèque - 13th
NC1: Pologne – 9th
NC2: Pologne - 9th
NC3: Pologne - 9th
NC4: Pologne – 5th
HeadShot TV znudziło się relacjonowanie meczów reprezentacji Polski. Telewizja ta uznała, że mecze „biało-czerwonych” są zbyt przewidywalne (zawsze wygrywają), więc po kiego diabła ktokolwiek ma o tym wiedzieć. Jeśli jednak stanie się cud i relacja będzie miała miejsce, na stanowisku komentatora zasiąść powinien nie kto inny jak Raku.
Przewidywany wynik: Polska 18:12 Czechy
Pozostałe spotkania w drabince wygranych:
Allemagne - Norvège – obie ekipy prezentują stabilny, bardzo wysoki poziom. Spoglądałem jednak na ostatnie mecze obu zespołów i jeśli oba będą jeździć tak samo jak w pierwszej kolejce, Norwedzy powinni spokojnie wygrać spotkanie z naszymi zachodnimi sąsiadami.
Przewidywany wynik: Norwegia 14:9 Niemcy
Pays-Bas – Suède – Szwecja z dwoma uberz00rami i całą resztą nubów to dziwny zespół. Przegrana mapa z Finlandią daje wiele do myślenia, mimo to sporo osób uważa, że stać ten zespół na TOP3 turnieju. Z kolei prawie wszyscy gracze Team Holland pozostają nie znani, a wszystkie dotychczasowe mecze z ich udziałem przebiegały raczej jednostronnie (no, może Czesi stawiali średni opór), poza tym Holendrzy potrafili dominować na Dedimanii.
Przewidywany wynik: Szwecja 20:17 Holandia
Italie – France – co tu dużo komentować... czterokrotni mistrzowie świata nie dadzą sobie w kaszę dmuchać, poza tym Macarone ostatnimi czasy jeżdzą poniżej oczekiwań. Zwycięzca może być tylko jeden.
Przewidywany wynik: Francja 14:2 Włochy
Na koniec oczywiście życzę naszej reprezentacji 40-1 i połamania palców po meczu (nie na treningu, bo jakoś przecież muszą zagrać)!!!
Mapki, które będą obowiązywały podczas tej kolejki, jak i drugiej rundy Stadium Team Championship, gdzie w walce o awans do 1/8 biorą udział już tylko dwa polskie zespoły, mianowicie Betsson Voodoo Gaming oraz X-treme X-tea znajdują się pod tym linkiem.
République tchèque vs Pologne:
NC1: République tchèque – nie potrafili zebrać składu
NC2: République tchèque - 5th
NC3: République tchèque - 9th
NC4: République tchèque - 13th
NC1: Pologne – 9th
NC2: Pologne - 9th
NC3: Pologne - 9th
NC4: Pologne – 5th
HeadShot TV znudziło się relacjonowanie meczów reprezentacji Polski. Telewizja ta uznała, że mecze „biało-czerwonych” są zbyt przewidywalne (zawsze wygrywają), więc po kiego diabła ktokolwiek ma o tym wiedzieć. Jeśli jednak stanie się cud i relacja będzie miała miejsce, na stanowisku komentatora zasiąść powinien nie kto inny jak Raku.
Przewidywany wynik: Polska 18:12 Czechy
Pozostałe spotkania w drabince wygranych:
Allemagne - Norvège – obie ekipy prezentują stabilny, bardzo wysoki poziom. Spoglądałem jednak na ostatnie mecze obu zespołów i jeśli oba będą jeździć tak samo jak w pierwszej kolejce, Norwedzy powinni spokojnie wygrać spotkanie z naszymi zachodnimi sąsiadami.
Przewidywany wynik: Norwegia 14:9 Niemcy
Pays-Bas – Suède – Szwecja z dwoma uberz00rami i całą resztą nubów to dziwny zespół. Przegrana mapa z Finlandią daje wiele do myślenia, mimo to sporo osób uważa, że stać ten zespół na TOP3 turnieju. Z kolei prawie wszyscy gracze Team Holland pozostają nie znani, a wszystkie dotychczasowe mecze z ich udziałem przebiegały raczej jednostronnie (no, może Czesi stawiali średni opór), poza tym Holendrzy potrafili dominować na Dedimanii.
Przewidywany wynik: Szwecja 20:17 Holandia
Italie – France – co tu dużo komentować... czterokrotni mistrzowie świata nie dadzą sobie w kaszę dmuchać, poza tym Macarone ostatnimi czasy jeżdzą poniżej oczekiwań. Zwycięzca może być tylko jeden.
Przewidywany wynik: Francja 14:2 Włochy
Na koniec oczywiście życzę naszej reprezentacji 40-1 i połamania palców po meczu (nie na treningu, bo jakoś przecież muszą zagrać)!!!
Mapki, które będą obowiązywały podczas tej kolejki, jak i drugiej rundy Stadium Team Championship, gdzie w walce o awans do 1/8 biorą udział już tylko dwa polskie zespoły, mianowicie Betsson Voodoo Gaming oraz X-treme X-tea znajdują się pod tym linkiem.
Last edited by ShaDDy on 09 January 2010, 18:10, edited 1 time in total.
no wiec, po przerwie dwutygodniowej wracamy do gry i kopiemy dupska.
mam nadzieje, ze każdy odpoczal i nabral nowa chec i sile do gry.
mapy już sa i narazie nie pozostaje nam nic innego, niz wytrenic je, ile się da.
fajnie by było, jakby BVG lub XX postawili serwery z mapami i pozwolili także innym reprezentantom na nich trenic.
a może ty będziesz także wstanie coś zalatwic, shadow?
w ciagu tygodnia napisze wiecej, narazie poznajcie się z trasami, damy rade.
(Dodano Nie Sty 03, 2010 8:23 pm)
EDIT:
tu jeszcze raz mapy do sciagniecia bez czekania:
http://www.teampoland.info/POround2.rar
mam nadzieje, ze każdy odpoczal i nabral nowa chec i sile do gry.
mapy już sa i narazie nie pozostaje nam nic innego, niz wytrenic je, ile się da.
fajnie by było, jakby BVG lub XX postawili serwery z mapami i pozwolili także innym reprezentantom na nich trenic.
a może ty będziesz także wstanie coś zalatwic, shadow?
w ciagu tygodnia napisze wiecej, narazie poznajcie się z trasami, damy rade.
(Dodano Nie Sty 03, 2010 8:23 pm)
EDIT:
tu jeszcze raz mapy do sciagniecia bez czekania:
http://www.teampoland.info/POround2.rar
Relację załatwiłem. Pomoc komentatorska mile widziana
(Dodano 03 stycznia 2010, 20:52)
Edit: A d*pa to czesku 'prdel', zmień tytuł
(Dodano 03 stycznia 2010, 20:52)
Edit: A d*pa to czesku 'prdel', zmień tytuł
Mimo tego spotkania, to ja i tak pokochałem ten kraj :F (od 1 stycznia
wychodzisz na ulice i jak tylko ciśnienie - krzyczysz - HEJ Pepiczku daj trawiczku!)
Na pełnej pi**zie z nimi!!!! GO GO GO
Na pełnej pi**zie z nimi!!!! GO GO GO
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Shief was pogryzie za niewymienienie go :<
Nie spodobał mi się jego nick. : <
zarty zartami, ale shief jest w ch** wazny dla nasza repre.
bym prawie powiedzial bezcenny.
props shief!
bym prawie powiedzial bezcenny.
props shief!
Możliwe, że z racji tego, iż wychodzę z domu za 10 minut, nie będę mógł śledzić meczu. Tak czy siak jeśli wygramy to zapytam Jakuba kto się wyróżniał dzisiaj i ta osoba dostanie ode mnie 10 000 miedziaków
Za tydzień to powtórzymy a do wygrania będzie 20 000. O ile wygramy dziś 

Zaraz po WarZone, ~20:45.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
super
Czechy bez szans
gratki jeszcze raz!
za***iscie!!!
tera z norwegia
tera z norwegia
GZ panowie, nie obylo się bez bledow ale i tak było super. GZ i GL w polfinalach ;]
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
GG !!
Dawałem dupy bardziej niż na kwalik :< przez co przeprosiny wielkie, ale jak dawalem kogos rade wyprzedzic to potem już go trzymalem za soba ^^
Dawałem dupy bardziej niż na kwalik :< przez co przeprosiny wielkie, ale jak dawalem kogos rade wyprzedzic to potem już go trzymalem za soba ^^

gratki Panowie
na 2mapie to wygladalo jakbysmy grali we 3
na 2mapie to wygladalo jakbysmy grali we 3
Gratki Polacy 
Z kim półfinał?
Z kim półfinał?