Mecz ze zwyciezcą PL2? zywciezca PL2 vs ALL STARS
Przyszedl mi na mysl mecz który mozna by zorganizowac. Mecz mialby się odbyc pomiedzy zwyciezca PL2 i najlepszymi zawodnikami z pozostalych klanow. Tych zawodnikow mozna by wylonic robiac ankiete powiedzmy zglosic okolo 15 zawodnikow najbardziej wyrozniajacych się z pozostalych teamów. Wybrac najlepsza 3 czy 5 + paru rezerwowych na wszelki wypadek. Mysle ze taki mecz przynioslby dodatkowe emocje i moglby podniesc poziom na kolejne rozgrywki PL. pozdrawiam
Według mnie świetny pomysł 5 na 5 byłaby świetna zabawa no i to w tewj chwili chyba jedyna możliwość skopania p~S 
Peace 4 all
tomaszg Ciekawie by było teraz tylko czekać na odpowiedz wiadp1. Klanów startujących w PL2 jest 7 z czego CDD się wycofało i chyba SFR też już nie gra ale nie mam pewności czyli zostaje 5 klanów każdy team wybrał by reprezentanta i po sprawie 
Bardzo dobry pomysł. W pełni go popieram i czekam na wasze propozycje co do składu 
Mi się to tez bardzo podoba. Wiadp może oglosisz oficjalnie zeby zaczac w klanach wybierac swojego zawodnika. Co prawda zwyciescy pl2 jeszcze nie ma, ale wszyscy moga kogos wytypowac;]
CDD wybiera Zooz'a 
Super Zooz nigdy nie grał w jakimś meczu z Polską a na pewno będzie to super przeciwnik i wtedy hehe jeżeli wygramy PL2
to będzie ciężko
:P
a trasy to może też najlepsze z tegorocznych PL2 ?? zrobimy składaka z tych mappacków 
Peace 4 all
Proponuje zeby każdy z klanow wybral jedna mapke;], z tych z pl2 oczywiście:D
Pomysł dobry.
Tylko kwestia, czy Zooz nie jest zajęty.
Jak uslyszy ze ma grać z Hackiem i Khasiusem !!??!!
nie odmówi 
Mam nadzieję, że Zooz nie wpłynie na Was demotywująco. Gracze CDD wiedza, że ten człowiek przy dobrym wytrenowaniu jest po prostu nie do zatrzymania, niezależnie od tego czy gra w TMO, TMS czy TMN. Gdybym miał wybierać najbardziej wszechstronnego kierowcę to z pewnością wybrałbym Zooza. Zresztą NYC2 będzie prawdziwym sprawdzianem. Myślę, że spokojnie powinien go wygrać
http://www.et-generation.com/nyc2
http://www.et-generation.com/nyc2
Myśle że z tymi mapami można by zrobić tak że każdy klan poda swoją propozycje mappacku i te mapy które będą się najczęściej powtarzać będą mappackiem na ten wielki mecz 
Peace 4 all
Mamy 6 liczących się klanów: p~S, FM, eP, K&D, CDD, GT. Niech każdy klan poda swoją propozycję mapy i możemy grać. Poza tym niech każdy klan wybierze swojego reprezentanta. Akurat wystarczy dla drużyny ALL STARS 1 z eP, 1 z FM, 1 z K&D, 1 z CDD i 1 z GT vs 5 z p~S. WTedy np. przy tej ilości map zagra się mapę do 4 punktów i będzie śmiesznie 
a mapy? sorka ale przesledzilem temat tak lekko nie czytajac kazdych zdan i nie widzialem jednak nic o mapach, a mam propozycje:
każdy z uczestnikow meczu by wybral 3mapy z NC2 ktore podobaly mu się najbardziej, 2 normalne i 1 multi, i mysle ze na takich mapach moglibysmy się scigac
każdy z uczestnikow meczu by wybral 3mapy z NC2 ktore podobaly mu się najbardziej, 2 normalne i 1 multi, i mysle ze na takich mapach moglibysmy się scigac
ale klan FM ma dylemat na naszej stronce pisze ze nei mozna się zdecydowac na Sokola lub Mata a jeszcze do tego dochodzi Kambo chociaż gral jeden mecz to pokazal klase na emcz z PS tez swietne wyniki posiadal ale nie mogl zagrac niestety ale jeszcze on wam pokaze;) a co do mojego wyboru to pozostawiam go moim czlonkom bo ja nie chce nikogo urazic chetnie bym powiedzial ale Mat, SOkol i Kambo potrafia bardzo dużo a który lepszy to nie jestem w stanie ocenic chyba ze ktos inny od nas zacznie trenowac te mapki wiec mozna zglosic swojego zawodnika pozniej? zrobilibysmy sobie takie zawody i tak wylonili najlepszego?:>:D

RaDuS Masz racje trudny wybór sokół i mat i do tego kambo! Trudny wybór
członkowie klanu K&D wytypowali mnie abym zagrał w tym meczu więc mam nadzieje że wygramy i ten mecz 
Peace 4 all