PTMA 2009
PTMA 2009
Siema. Bardzo was z góry przepraszam, że jest tak jak jest. A jest tak, że albo awardy zaczniemy dopiero za tydzień i wtedy zacznę nominacje zbierac albo ktoś to ode mnie zabiera teraz i to robi nawet jutro. Niestety powodem przesunięcia się terminów nie jest moje lenistwo, a dwie sprawy. Pierwsza to film kręcony przez moich znajomych oraz przeze mnie, nad którym prace zakończone zostały dziś. To nie jest jednak duży problem. Drugi to kwestia tego, że we czwartek wyjeżdżam do Warszawy gdzie czeka mnie operacja i w domu będę w niedzielę. A wcześniej jeszcze jeździłem na konsultacje -.- Jeszcze wcześniej niestety było sporo nauki. Przez swój drugi tydzień ferii prawdopodobnie siedzę w domu więc wtedy mógłbym się tymi awardami zając. Jednakże docierają do mnie sygnały, że trzeba się spieszyc, więc stawiam sprawe jasno. Ktoś jest chętny zajac się awardami? Proszę bardzo, mogę udostępnic nawet swój login i hasło do konta tmpl, żeby się nie cackac i szybko wziąc do roboty (nawet nie wiem kto jest teraz adminem). No to nie wiem, wypowiedzcie się.
PTMA 2009
Takiej opcji jak kasuj nie masz?Coof wrote:Chciałem Ci dac ostrzeżenie za tego posta w ramach żartu ale znowu mi zapłaczesz gg to sobie odpuszczę.Jakub wrote:jape
EOT
Tydzień w tą czy tą nie ma różnicy chyba?
- tuner12
- Doświadczony driver
PTMA 2009
A ja mam tylko takie pytanko, czy czas liczony jest od ptma do ptma czy od początku do końca roku kalendarzowego? dokładniej, jeśli w czasie tego tygodnia, ukazał by się jakiś filmik, to czy byłby liczony do puli na to ptma? czy pula zamyka się wraz z rokiem 2010?
PTMA 2009
postaram się pomóc QF
... napisz mi na PM czego Ci trzeba 

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj