prosimy o pomoc
prosimy o pomoc
trochę bardzo off topic, ale jest takie pytanie, i wiem, ze to dużo ludzi czyta.
gramy mecz z teamem @, który teraz ma najlepszych zawodnikow na trackach nadeo na swiecie (neo, rc, ybs, kobold).
akurat wygrali mecz na trackach nadeo z francuskim teamem DM.
chcialbym spytac, kto nam pomoze w walce z nimi.
ostrzegam, ze to nie będzie zabawa, ale jak się razem będziemy trzymac, i madrze wybierzemy tracki, to damy im w dupe.
oczywiście mozemy ten mecz grać pod inna nazwa teamu niz [POL], wiec proszę was o pomoc.
sa chętni oprocz mnie, janusza, lution, i baxa?
gramy mecz z teamem @, który teraz ma najlepszych zawodnikow na trackach nadeo na swiecie (neo, rc, ybs, kobold).
akurat wygrali mecz na trackach nadeo z francuskim teamem DM.
chcialbym spytac, kto nam pomoze w walce z nimi.
ostrzegam, ze to nie będzie zabawa, ale jak się razem będziemy trzymac, i madrze wybierzemy tracki, to damy im w dupe.
oczywiście mozemy ten mecz grać pod inna nazwa teamu niz [POL], wiec proszę was o pomoc.
sa chętni oprocz mnie, janusza, lution, i baxa?
prosimy o pomoc
a ja wam życze żeby się udało
powodzonka
z "małpami" 
prosimy o pomoc
Powodzenia znam ten team gram na ich serverze jeśli chodzi o Nadeo to pogadaj z klanem D grali z nami mecz każdy wybieral 4 mapy my custom oni nadeo i prowadzili po Nadeo 4:0 ale potem an custom to nadrobilismy i było 4:4 maja wielu dobrych graczy np. Puer, Kropek, Metal, i reszta nie chce mi się wypisywac masz tu oto nr gg ich lidera- Huzara 8035907 jeśli chcesz to pozycze jeśli się zgodza paru moich graczy bardzo dobrze się na Nadeo spisuje mam propozycje zrób kwalifikacje;)

prosimy o pomoc
Ja tez polecam chlopaków z klanu D
czyli: Achor, Puer, Huzar, Kropek i Metalman
powodzenia
czyli: Achor, Puer, Huzar, Kropek i Metalman
powodzenia
prosimy o pomoc
Widzisz z klanu D sa dobrzy na Nadeo mam nadzieje ze rzucisz pochwala;D pozdrawiam dosiego roku
)

prosimy o pomoc
Jakby co to ja się dolaczam i mogę grać 
Znasz mnie jakub
G-6 i F-2 
Znasz mnie jakub
prosimy o pomoc
Z mojej strony mogę polecic sonica z |GT| - 9563151, no i całe Death (oprócz metala bo wiem jaki poziom prezentuje :/, w koncu znam go z GT)
Ja znam tą część @ która jeżdzi na customach, no i na nich niezle miotą
Także GL i myśle, że dacie im po du... eee po tyłku XD.
PS
Może grono wam pomoże, na jamlanie kiedyś wymiatał, warto się go spytac.
Ja znam tą część @ która jeżdzi na customach, no i na nich niezle miotą
Także GL i myśle, że dacie im po du... eee po tyłku XD.
PS
Może grono wam pomoże, na jamlanie kiedyś wymiatał, warto się go spytac.
prosimy o pomoc
Jeżeli mowa o nadeosach to klan Death powinno sobie poradzić ale na customy ich lepiej nie brać. Mógłbym polecić sokoła, mata, diablo i Radusia 
prosimy o pomoc
Karol? WTF mnie? rozumie tamtycy ale mnie? a Kamba, Diabla?:PP ja polecam od siebie z klanu na Nadeo Cipera, Sokola, Mata, Kamba, SLimaka, no dobre doswiadczenie do nich:) GL! HF

prosimy o pomoc
no team d + hack było by super, może jeszcze khasius pomoze?
będzie git, ale i tak ciężko będzie.
nawro, może ty?
będzie git, ale i tak ciężko będzie.
nawro, może ty?
prosimy o pomoc
Ja jak mówię, po PITMC zrywam z TrackManią Nations. Nie mam już zamiaru brać udziału w innych konkursach, turniejach i meczach. Więc sorki, ale na mnie raczej liczyć nie można, zrywanie to zrywanie, kiedy coś jest zdecydowanie podstarzałe i grało się w to non-stop, trzeba więc skończyć, zagrać w coś innego i czekać na TMU.
prosimy o pomoc
mogę pomoc, choć nie wiem czy będę w stanie. Styczen będę mial nieco zawalony (sesja się zbliza itp), a na Nadeo nie jezdzilem parę miesiecy.