Witam chciał bym zaprosić dzisiaj do mojego teamu dzisiaj powstałego
Planujemy otwożyć swój serwer.
Na obecną chwile stan Teamu
-Luki
-POL1
Oferujemy dobrą zabawe. Potrzebujemy ludzi. Nie koniecznie najlepszych
Ja gram od dwóch dni i mam ranking 50000 z groszami więc zapraszamy każdego
Rekrutacja do TEAMU
Rekrutacja do TEAMU
1.Podaj nazwę teamu.
2.Podaj kontakt(nowe teamy zazwyczaj zakładają sobie bezpłatne forum)
3.Napisz na jakich trasach macie zamiar grać.( Rodzaje tras możesz znaleźć tutaj: http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=5821 )
4. Pamiętaj, że ranking nie świadczy o umiejętnościach.
Powodzenia.
2.Podaj kontakt(nowe teamy zazwyczaj zakładają sobie bezpłatne forum)
3.Napisz na jakich trasach macie zamiar grać.( Rodzaje tras możesz znaleźć tutaj: http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=5821 )
4. Pamiętaj, że ranking nie świadczy o umiejętnościach.
Powodzenia.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Rekrutacja do TEAMU
1.POLTEAM
2 forum jeszcze nie ma czekam az ktos dołączy i pomoże mi w robieniu tego wszystkiego
3.Mini , Mini tech , Long Track , Nadeo , Laps
2 forum jeszcze nie ma czekam az ktos dołączy i pomoże mi w robieniu tego wszystkiego
3.Mini , Mini tech , Long Track , Nadeo , Laps
Re: Rekrutacja do TEAMU
Z takim stażem nie masz na co liczyć :? Najlepiej, gdybyś dołączył do jakiegoś zespołu, zobaczył, jak to wszystko funkcjonuje, a dopiero później kombinował z własnym.Luki93sc wrote:Ja gram od dwóch dni
No i nazwa odpada. To tag reprezentacji Polski w TM. Nie przynoście wstydu
Rekrutacja do TEAMU
I zapamiętaj, że gdy chcesz założyć team w TM to musisz najpierw zebrać 100 podpisów od pro elo graczy, by uzyskać pozwolenie na prowadzenie rekrutacji, założenie forum i grę z tagiem na serwerach.
-
BIG LOTRS xzibit1
- Jeździ konno
Rekrutacja do TEAMU
ja mogę dołączyć do was i zrobić wam forum jestem w tym bArdzo doświadczony
PLZ 
Bay : 

Rekrutacja do TEAMU
ok daje sobie spokoj