United League 7

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Post Reply
Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach

United League 7

Post by Scooter Fox »

Wczoraj rozpoczęły się zapisy do najważniejszego drużynowego turnieju TMUF; zapewne część graczy wersji Nations o nim nawet słyszała. ;) Pierwotnie planowałem zebrać jakąś ekipę, by pojeździć pod tagiem CDA w niskiej lidze, ale niestety terminy zgrały mi się dość niekorzystnie i muszę chyba z tego zrezygnować. Niemniej fajnie byłoby, gdyby w turnieju wystartował jakiś polski zespół, tym bardziej, że gra się systemem 3v3, więc nawet przy sporych nieobecnościach już 8-osobowy zespół dałby radę.

Strona UL7: [link]

Rad, Dawid i Poziokat startują w drugim zespole CMC, Cayman i Sebik - nie wiem gdzie. Reszta jest wolna, a znając motywację polskich unitedowych klanów (słowo użyte celowo) żaden z nich się na własną rękę nie zapisze. Ponadto swego czasu pytałem, jaki poziom jest w najniższych ligach UL i okazuje się, że nawet ci bez większej styczności z United, ale ogarniający Trackmanię ogólnie, spokojnie mogliby sobie tam poradzić.

Moim zdaniem warto się zapisać do UL7; jeśli macie 2-3 zainteresowanych i nie wiecie, gdzie szukać graczy dalej, polecam przede wszystkim uderzyć na polskie Maniazones, może ktoś z .ing się pokusi o udział. Poza tym z czasów PLU pamiętam jeszcze jako aktywnych tych graczy: Diav3l, Nugget, Grono, Krzychal, Lewy, John, Cappy, Floccus, AnteQ, Plastorex, Biluś, NBlast, Karo. Znalazłoby się też zapewne kilku innych chętnych (może np. Tomczan?). Jeśli o kimś zapomniałem albo ktoś nie chciał być tu wymieniany z nicka, z góry przepraszam. ;)
Image
Image
Image
Słowik
Lubi ostrą jazdę

United League 7

Post by Słowik »

ja bym z chęcią sobie zagrał ;))) Tak więc może zbierzmy ekipe z Nations nie szukając nubów United... na maniazones...

tylko niech się znajdzie jakiś ktoś kto ogarnia angielski i będzie posłańcem od formalności ;)
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Diav3l
Emerytowany Admin

United League 7

Post by Diav3l »

W turnieju BMC na United "rozwaliłem" Polskich botów (z united ofc) to i z tymi światowymi dam radę :D
Image
ImageImage
Shion
Doświadczony driver

United League 7

Post by Shion »

jeśli ktoś organizowałby jakiś 'team' mogę zagrać, swego czasu grałem w .ing
Johnyyy
Moderator

United League 7

Post by Johnyyy »

Jakby ktoś organizował team, to chętnie się przyłącze ;)
Image
Image
Image
Scooter Fox

United League 7

Post by Scooter Fox »

Zapomniałem napisać o jednej arcyważnej rzeczy - mecze gra się w środy, domyślnie o 20:30.

Drużynę mógłbym pewnie zebrać, ale nie daję absolutnie żadnej gwarancji, że mógłbym się nią zająć w maju i czerwcu (turniej trwa od 28 kwietnia do 9 czerwca, 7 kolejek), więc potrzebny byłby jednak ktoś, kto mógłby mnie potem zastąpić przy umawianiu meczów itd.
Image
Image
Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

United League 7

Post by Kiciak »

no ostatecznie moglbym zagrac
Image
Image
Image
Cappy
Pirat drogowy

United League 7

Post by Cappy »

Mógłbym zagrać, o ile będzie zespół :wink: Chociaż w sumie z United tylko Coast mi dobrze idzie i Bay jako-tako :)
Image
Diav3l
Emerytowany Admin

United League 7

Post by Diav3l »

No ja niestety pracuję w trybie trzech zmian ( 1:6-14 2:14-22 3:22-6)

Miałbym problemy by o tej godzinie grać. Ok 19 było by ok jeśli chodzi o 1 i 2 zmianę. Jeśli było by trzeba poprosił bym kierownika by ustalił mi tak grafik na trzecią zmianę bym w środę miał wolne ( pracuję w niedziele i w tygodniu za to mam dzień wolny, więc niech nikt nie myśli, że dla gry nie poszedł bym do pracy :D). Jeśli dało by tak rade to napisz Scooter.
Image
ImageImage
Tomczan
Team Poland

United League 7

Post by Tomczan »

Ja z chęcią mogę zagrać :D
Image
Image
Image
Lewy
V.I.P.

United League 7

Post by Lewy »

Chętnie zagram, ale jak będzie z obecnością to się zobaczy.
Sebik
Gangsta Mapper

United League 7

Post by Sebik »

Ja nie jestem zapisany do żadnego teamu, więc ewentualnie mogę się zapisać. Jednak sam UL7 jak już będę raczej traktował jako rozrywkę, więc nie spodziewajcie się ode mnie jakiegoś no-lifienia i długiego treningu. Poza tym rzeczywiście teamy z dolnej półki z paluszkiem w d... można pokonywać, tym bardziej jak na polskich turniejach dość równo konkuruję z graczami z CMC (Daff, Pozio, Rad).
Także jeśli dobrze pójdzie na UL7 zobaczycie jedną z moich mapek (mam nadzieję, że wybiorą - mappack utrzymują w tajemnicy do końca).
Poza tym swoją drogą CF1 (Coast F1) będzie miało prym nad UL7 jeśli chodzi o jakieś treningi czy spotkania, ale raczej nie będzie to ze sobą kolidowało :)

Ot, dodałem temat: http://tm.maniazones.com/forum/index.php?topic=27937
maticrx
Jeździ konno

United League 7

Post by maticrx »

również mógłbym zagrać :)
Image
Image
rad
Doświadczony driver

United League 7

Post by rad »

Meczów nie trzeba grać o 21 ani w środę wcale, termin można ustalić inny jeśli team przeciwny się zgodzi ;) Cayman gra w Tn2 albo TnT. Zachęcam wszystkich do brania udziału :) Jeśli uda wam się zrobić skład to spokojnie możecie poprosić o wyższą dywizję. Mappack będzie 21 kwietnia, proponowanie i ustalanie dywizji 19. 23 ostateczny układ dywizji. Super by było gdyby wreszcie jakiś polski team wystartował w lidze united (cdd nie wliczam, bo po fuzji z md i cm jest już międzynarodowe :P )
ImageImage
Scooter Fox

United League 7

Post by Scooter Fox »

OK, oficjalnie zbieram drużynę na UL7. Gralibyśmy pod nazwą i tagiem założonego przeze mnie na PLU teamu, czyli Coast Drift Alliance. Jeśli do kogoś dzisiaj nie napiszę z tych, co zgłosili się tutaj, proszę o napisanie do mnie jutro. Numer GG macie w profilu, nie zważajcie na status, bo zawsze mam czerwone słoneczko. ;)

Jeśli ktoś jeszcze nabrał chęci na grę, to niech od razu uderza do mnie na GG.
Image
Image
Image
rad
Doświadczony driver

United League 7

Post by rad »

ing się zapisało ;)
ImageImage
Scooter Fox

United League 7

Post by Scooter Fox »

Coast Drift Alliance również został zapisany. :)

Skład może zobaczyć tutaj: [link]
Mamy nawet własną stronę, zaprojektowaną przeze mnie minimalnym wysiłkiem w moim ulubionym, pozbawionym grafiki stylu. :) Adres jest tutaj, jakby ktoś chciał szukać literówek, nieścisłości czy innych głupot: [link]

UWAGA! Dopisywać zawodników można na dobrą sprawę w każdej chwili, więc jeśli chciałeś/aś wziąć udział albo jeszcze się zastanawiasz, po prostu daj mi znać na GG (numer w profilu).

Serwer będzie na dniach, informacje o tagu zaraz zacznę wysyłać na GG.
Image
Image
Image
rad
Doświadczony driver

United League 7

Post by rad »

Wygracie 10 dywizję ;D
ImageImage
Post Reply

Return to “Turnieje”