[GŁOS] Najlepszy polski mapper

Locked

Najlepszy polski mapper

Poll ended at 02 May 2010, 22:18

Jarecki
18
21%
Cobham
27
31%
Santacruz
16
19%
Rezus
3
3%
Tomczan
0
No votes
Sebik
6
7%
Abszt
1
1%
x3nun
4
5%
Glooch
1
1%
Ordon
7
8%
Flagg
0
No votes
Wally
3
3%

Total votes: 86

Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Last edited by Coof on 24 April 2010, 13:25, edited 1 time in total.
Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Scooter Fox »

Znowu muszę się przyczepić - nie jestem pewien, co robię tu ja i co robi tu Botrex. Ja miałem całą jedną mapę w turniejach w 2009 roku, okrzykniętą przez wielu najgorszą w tymże turnieju, a co miał Botrex, poza przeróbką jakiegoś Nadeo na potrzeby DualMixa, to już w ogóle nie wiem. Czy te nominacje nie miały być przypadkiem dla innych osób lub w innych kategoriach?
Image
Image
Image
Jack Bauer
Moderator

Post by Jack Bauer »

Bot z tego co kojarzę to jeszcze robi lole :D
Image
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Botrex »

Jakaś pomyłka ewidentna :)
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Faktycznie linijki źle przepisałem. Nikt nie głosował, więc te 2 osoby z listy wyleciały.
Image
Abszt
Pirat drogowy

Post by Abszt »

Przez trasę na ESWC większość głosuje na Cobhama :P, a gdyby nie ona to mało chyba osób by w ogóle o nim pamiętało :P.
Szkoda, że zabrakło Mixera.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

brakuje Capitana Jacka szkoda ze jak przypomnial sobie o tym , ze w to gra to ludzie dopiero go doceniaja , a nikt nie pamieta ze ten koleś dawno temu robil przechuj mapy .

wiem ze chodzi o ten rok, wiec ja się dziwie czemu tu niektorzy sa na tej liscie ^^

ps : ja o sobie nie mowie jakby co , bo i tak cienka d*pa jestem w mapach
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
pejask8
Samochodowy prawiczek

Najlepszy mapper

Post by pejask8 »

Ale z was lizodupy :) ... Tyle głosów na Jareckiego :P za co ? lizcie tyleczki dalej. Widze ze mało gracie na trasach Santacruza, heh wiadomo > ... nie wiecie co dobre. :P :P :D :P :D :D :P ... lizodupy :twisted:
Bemek~! ~ ~~ ~
Key.
Admin

Post by Key. »

*pejask8

"lizodupy" to my nie jesteśmy, po prostu Jarek robi zajebiste mapy, moim zdaniem lepsze niż Santacruz, poza tym, on miał jedną z najlepszych tras PLS ever (PL8-Jarecki-B)
Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

ja naprawdę nie rozumiem co tu robi Cobham. nie przypominam sobie zadnej jego dobrej mapki stworzonej w roku 2k9, jeśli takowa istnieje olsnijcie mnie blagam
Image
Image
Image
Abszt
Pirat drogowy

Post by Abszt »

Cobham coś tam na początku chyba 2009 roku zrobił, ja pamiętam jakieś mini i trase pusher, ale to tyle. W każdym bądź razie trasy nie były jakieś świetne (jedynie pusher mi przypadł do gustu, dlatego go zapamiętałem), są gorsze od miniasów m. in Tomczana, który niestety nie jest bardzo doceniany, a szkoda. Dziwi mnie tez obecność osób/osoby, które więcej niż 5 tras nie zrobiły w przeciagu roku. W końcu ma to być mapper a nie odświąteczny twórca. Zamiast Xenuna i Flagga ja bym np. dał Mixera i Tytę, ale nie ma ich i już nic się nie zrobi, a ja nie wiedziałem ile max można było nominować (trzech?).
W każdym bądź razie te awardy to zabawa, bo wiadomo, że dużą rolę odgrywa tutaj też kolesiostwo (nie zawsze oczywiście). I zgaduję, że zupełnie inaczej by wygladały głosy, gdyby było to na początku 2010 roku. W każdym badź razie jest jak jest i trzeba głosować :)
Ksenuns0n
Pirat drogowy

Post by Ksenuns0n »

Abszt wrote:W końcu ma to być mapper a nie odświąteczny twórca. Zamiast Xenuna i Flagga ja bym np. dał Mixera i Tytę
Nie wiem czy powinienem tutaj być, ale aż tak mało tras nie zrobiłem. To lole na 1 DM (dostały się 3 na 5 miejsc jeśli dobrze pamiętam), to PC Lab, to PL8, To mini na szybko upadłą bitwę tras z ordonkiem, to parę innych tras (przez długi okres czasu były na tmxie, parę chyba usunąłem jakiś czas temu, ale jeszcze jakieś powinny być), parę też wewnątrz-teamowych których w sumie nie pokazałem szerszemu gronu, a za które mogłem być może otrzymać głos. Więc myślę, że aż tak źle z moją aktywnością nie było hehe.
Image
Image
Locked

Return to “Polish TM Awards 2009”