[GŁOS] Odkrycie roku wsród graczy
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Przypominam, że to nagrody za rok 2009 i jednocześnie bardzo proszę o wskazanie mi sukcesów Cyborga w tymże roku uprawniających go do tej nagrody.
Oczywiście nominacja na 2010 rok będzie, jak podejrzewam i czego życzę, bardzo na miejscu, ale za ubiegły? Moim zdaniem nie.
Oczywiście nominacja na 2010 rok będzie, jak podejrzewam i czego życzę, bardzo na miejscu, ale za ubiegły? Moim zdaniem nie.

popieram...
wgle za rok 2009 to powinni tu być tylko Ngt i Noth... reszta w 2009 nic nie osiągnęła ani jakoś szczególnie nie zabłysnęła
wgle za rok 2009 to powinni tu być tylko Ngt i Noth... reszta w 2009 nic nie osiągnęła ani jakoś szczególnie nie zabłysnęła
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
raczej Nagi, nothus już trochę w to gra 
ta gra już trochę ale kategoria to ODKRYCIE...damianhhh wrote:raczej Nagi, nothus już trochę w to gra
Jeszcze na początku 2009 ponad połowa by się zapytała kto to jest Nothing...
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ahahaahSłowik wrote:ta gra już trochę ale kategoria to ODKRYCIE...damianhhh wrote:raczej Nagi, nothus już trochę w to gra
Jeszcze na początku 2009 ponad połowa by się zapytała kto to jest Nothing...
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
mhm, może i macie racje, ale jakos takiego tematu nie mogę znalezc 
za to spytam, czy w lipcu wiedzieliscie kto to nugget - http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=7195 ?
a, jeszcze tego się uczepie:
za to spytam, czy w lipcu wiedzieliscie kto to nugget - http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=7195 ?
a, jeszcze tego się uczepie:
wiec na ten przyklad, gdyby w tym roku Jakub zaczal bic Karjena na glowe to bylby odkryciem roku 2010?Słowik wrote: ta gra już trochę ale kategoria to ODKRYCIE...
Prędzej cziterem ; )damianhhh wrote:wiec na ten przyklad, gdyby w tym roku Jakub zaczal bic Karjena na glowe to bylby odkryciem roku 2010?
Ta gra ma więcej bugów niż Windows 
Czyli wg Shadowa nikt nie powinien być tu nominowany? Co z tego że w lipcu jeszcze mało kto go znał, pod koniec roku już chyba wszyscy wiedzieli kim on jest, więc nie wiem o co chodzi...

Ja bym się ZAJEBAŁ! że użyję tego trafnego sformułowania.20 wrote:Prędzej cziterem ; )damianhhh wrote:wiec na ten przyklad, gdyby w tym roku Jakub zaczal bic Karjena na glowe to bylby odkryciem roku 2010?
*... i wszystko jasne.
mimo, ze nie mam neta, to sa kafejki i juergen, u kogo teraz siedze.mor_olo wrote:Ja bym się ZAJEBAŁ! że użyję tego trafnego sformułowania.20 wrote:Prędzej cziterem ; )damianhhh wrote:wiec na ten przyklad, gdyby w tym roku Jakub zaczal bic Karjena na glowe to bylby odkryciem roku 2010?
wiec nie myslcie, ze nie czytam!
Za rok 2009 to dziwię się, że nie ma wymienionych przykładowo Mikuś i Mirs, dzięki którym p4g zajęło tak wysokie miejsce w stml... również fatek w PS śmigał na tyle ,by być zauważonym... ale okej, to Wasze decyzje.
to stml było w tym roku z tego co pamiętam misiek ;***
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Cyborg gra od lata 2009. Nothing już w 2008 roku bardzo, bardzo dobrze jeździł, tylko ślepy by tego nie widział. Mikuś na PL8 w kwali pokazał jak wartościowym jest graczem i jak potem się rozwinął - przełom 2009/2010, dlatego mój głos na Mikusia.