Pop****olna organizacja
Pop****olna organizacja
Możecie mnie za ten post banować i huje móje robić, sram na to.Chodzi o mecze w PITMC.W regulaminie jasne jest k**wa napisane o której godzinie i kiedy są mecze i to że niektórym to nie pasuje to nie znaczy że k**wa ma to być przełożone!!To są jakieś jaja!!Paru osobom nie pasi data i już przekładają mecz.Nie możesz, nie masz czasu trudno, twoja strata.Gdybym ja był w takiej sytuacji to nic nie mogę, to nie gram, a tu k**wa jakieś przekładanie meczu.Co to k**wa jest do cholery?Turniej PITMC czy jakiś cyrk?Organizatorzy traktują to jak jakieś g*wno warte meczyki.Bez jaj panowie!!
Pop****olna organizacja
Mi akurat ten turniej zwisa, ale tez mnie wkurza takie przekładanie.
Jest ustalone to zostawic to w spokoju, bo jak się przełozy to komu innemu nie będzie pasowac.
PS
Mimo to proponuje ostrzeżenie, bo moznabyło grzeczniej napisac, a hack się powinien zastanowic co robi.
Jest ustalone to zostawic to w spokoju, bo jak się przełozy to komu innemu nie będzie pasowac.
PS
Mimo to proponuje ostrzeżenie, bo moznabyło grzeczniej napisac, a hack się powinien zastanowic co robi.
Pop****olna organizacja
heh a tyle dobrych słów padło na temat FM a tu coś takiego...słuchaj diablo ty chyba nie jesteś w temacie wiadp jest organizatorem i może zmienić godzine meczu jeśli reszcie grupy nie będzie to przeszkadzać !! i raczej nigdy nie będziesz organizatorem więc nawet się nie wysilaj na takie posty bo to żałosne.
Peace 4 all
Pop****olna organizacja
ja nie narzekam ale swoje zdanie o tym PITMC mam 
a po drugie już nie będę się denerowal o takie coś, to tylko gra, a w sobote ide do kina na "Gdzie jest Chuck Norris" i ciul
faktycznie diablo ~FM~ chyba straci dobra renome...
a po drugie już nie będę się denerowal o takie coś, to tylko gra, a w sobote ide do kina na "Gdzie jest Chuck Norris" i ciul
faktycznie diablo ~FM~ chyba straci dobra renome...
Pop****olna organizacja
LOL
Jakbym czytał monolog z typowej polskiej komedii czasów obecnych
Mnie ta wypowiedź szczerze rozśmieszyła. Wczujcie się w klimat
Prawie jak ten Włoch z The Boondock Saints
Jakbym czytał monolog z typowej polskiej komedii czasów obecnych
Mnie ta wypowiedź szczerze rozśmieszyła. Wczujcie się w klimat
Prawie jak ten Włoch z The Boondock Saints
Pop****olna organizacja
wiadp jak przeczytalem twojego posta a po chwili przewinąlem do postu diablo to przeczytalem jedno zdanie i zaliczylem rotfla 
Pop****olna organizacja
robimy hóje móje:D sorki ale zlewam jak cholera jasna pała 
Pop****olna organizacja
przeciez przelozenie przy zgodzie wszystkich jest jak najbardziej w porzadku.
Wiec nie wiem o co się rozchodzi.
Taaaaa narzekaj i na to w takim razie musisz ponarzekac dosłownie na wszystko bo nic nei jest perfekcyjne
Wiec nie wiem o co się rozchodzi.
Taaaaa narzekaj i na to w takim razie musisz ponarzekac dosłownie na wszystko bo nic nei jest perfekcyjne
Pop****olna organizacja
mnie wali wasze zdanie, jestem z kielc i scyzoryk mi się w kieszzenie otwiera kiedy widze taki cyrk
Pop****olna organizacja
Po czesci cie rozumiem Diablo, szczegolnie przeszkadza to pewnie slabszym, ktorzy moga coś osiagnac jedynie dzięki nieobecnosci innych.
Jednak jest to turniej organizowany przez nas i dla nas (spolecznosc tmn zeby nie było), wiec trzeba to nieco inaczej traktowac.
Jednak jest to turniej organizowany przez nas i dla nas (spolecznosc tmn zeby nie było), wiec trzeba to nieco inaczej traktowac.
no wiesz to samo może być w druga strone wiec lepiej się trochę hamuj.mnie wali wasze zdanie
Pop****olna organizacja
Diablo się wkurzyl ale jeśli Wy organizujecie ten turniej to się podaje date i nie ma opcji na zmianę!!!! a nie ze ktos będzie zmienial w koncu ktos powie ze zostaje taki termin ost po 6 zmianach i temu co 5 razy pasowalo ten 6 nie pasuje i chce zmienic i ma już lipe wiec wy ustalacie zasady i terminy....zrobcie porzadek

Pop****olna organizacja
mysle, ze jak cala grupa jest za zmiana, to jest ok.
ale się ukazalo, ze 80% wystarczy na przeklad na inny termin, i to mysle nie jest w porzadku, bo ci ktorzy sobie ta date trzymali wolna, sa poszkodzeni. ale to tylko gra, ten post pierwszy z tymi chu**mi i kur**mi trochę przesada. trochę bardzo.
ale się ukazalo, ze 80% wystarczy na przeklad na inny termin, i to mysle nie jest w porzadku, bo ci ktorzy sobie ta date trzymali wolna, sa poszkodzeni. ale to tylko gra, ten post pierwszy z tymi chu**mi i kur**mi trochę przesada. trochę bardzo.
Pop****olna organizacja
Nie robiłbym tych zmian, ale jak okazuje się nagle, że w końcu o wcześniej ustalonej godzinie będzie mogło np. grać jedynie 5 graczy, to chyba trochę mija się z celem. Nie będę komentował tego co się w ogóle dzieje na tym etapie, ale np. w Verioznie mimo kilkugodzinnych opóźnień które wyniknęły tuż przed startem nikt nie narzekał i wszyscy potrafili się jakoś pojawić na swoich wyścigach. Polacy niestety tak nie potrafią. Zawsze komuś coś nie pasuje. Zmienię godzinę jest źle, zostawię wcześniej ustaloną datę, też źle. No cóż, terminarz był podany już na początku stycznia, więc to nie jest tak, że wszystko zostało ogłoszone na ostatnią chwilę, więc teoretycznie ja powininem wam powiedzieć, żewszystko ustalone i nie ma rozmowy. No ale tak jak było w przyp grupy 5, kiedy większość chciała grać o 21:30 to wydaje mi się, że zmiana jest uzasadniona. Oprócz grupy 5 zgłosiłosie do mnie jeszcze wielu innych graczy z pozostałych grup z prośbą o jakieś zmiany dat.
Poza tym ci którzy zgłosili mi taki problem tydzień bądź 2 tygodnie wcześniej zostali uwzględnieni przy ustalaniu godzin Etapu 2. A jak ktoś budzi się 2 dni przed wyścigiem, to niestety może być już trochę za późno. Sorry
Poza tym ci którzy zgłosili mi taki problem tydzień bądź 2 tygodnie wcześniej zostali uwzględnieni przy ustalaniu godzin Etapu 2. A jak ktoś budzi się 2 dni przed wyścigiem, to niestety może być już trochę za późno. Sorry
Pop****olna organizacja
a ja myslalem, ze czym niszszy numer grupy, tym wczesniejszy czas gry w sobote. tak mi się wydaje pisze w regulaminie.
nawet już niewiem, czy gram w sobote o 20:00 (jestem w grupie 7).
proszę o aktualny termin do grup najlepiej wszystkich.
nawet już niewiem, czy gram w sobote o 20:00 (jestem w grupie 7).
proszę o aktualny termin do grup najlepiej wszystkich.
Pop****olna organizacja
ehh diablo ten turniej jest po dla nas !! chodzi o to aby jak najwięcej osób się spotkało i zagrało,najlepiej wszyscy, ale zawsze coś komu nie będzie pasować i wiadomo że trzeba ustawić wszystko aby byo jak najwięcej osób na meczu jeśli Ci to przeszkadza to nie musisz brać udziału i tyle !!
Peace 4 all
Pop****olna organizacja
Dokładnie Majak, po wczorajszej porannej rozmowie z diablo na Gie Gie, od razu nasunęła mi się myśl ze diablo po prostu bez walki grając z jednym przeciwnikiem chce po prostu mieć zapewniony awans... no cóz, tak jak wiadp1 mówi, organizatorzy przekładali z godziny na godzinę Zawody w grupach, a aktualizacja może była 10 minut przed rozpoczęciem zawodów...
Na Forum Playlinc(dot.Verizonu) Ludzie kompletnie nie narzekali na nic....
oprocz tras
to byla kompletna masakra,budował je ktoś kto w ogóle nie miał pojęcia o szybkosci technice
było fajnie
baw na całego
Trzymajmy się razem polacy i nie róbmy se jaj, bo ciekaw jestem... kto z narzekających załatwił by takich sponsorów i takie nagrody....
Sorki no, ale mimo tego ze macie super turniej, pierwszy z nagrodami, to jeszcze narzekacie!! Poza tym sam zakładałem temat, zasad itd. sami mieliście wymyśleć a teraz ci co nic nie pisali oczywiście najeżdzają.....
Cya, lece będę w sobote o 21:20
czekajcie max do 21:40 - jeżeli mnie nie będzie to grać
.....
pozdro....
Na Forum Playlinc(dot.Verizonu) Ludzie kompletnie nie narzekali na nic....
oprocz tras
Trzymajmy się razem polacy i nie róbmy se jaj, bo ciekaw jestem... kto z narzekających załatwił by takich sponsorów i takie nagrody....
Sorki no, ale mimo tego ze macie super turniej, pierwszy z nagrodami, to jeszcze narzekacie!! Poza tym sam zakładałem temat, zasad itd. sami mieliście wymyśleć a teraz ci co nic nie pisali oczywiście najeżdzają.....
Cya, lece będę w sobote o 21:20
pozdro....
Pop****olna organizacja
mam od dzisaj taki problem i proszę o pomoc.
wchodze jak zawsze do gry, mogę grać na każdym serverem, ale jak chce weisc na pitmc cup 1 lub 2, przy polaczeniu zamyka mi się gra.
nie mogę wiec weisc na servery turniejowe.
nic nie zmienilem z ustawieniami, proszę o pomoc hack!
co tu moglo się stac?
widzialem Ciebie, holusa i tomka na serverach, mysle wiec ze one chodca, tylko ze mnie nie chce wpuscic.
wchodze jak zawsze do gry, mogę grać na każdym serverem, ale jak chce weisc na pitmc cup 1 lub 2, przy polaczeniu zamyka mi się gra.
nie mogę wiec weisc na servery turniejowe.
nic nie zmienilem z ustawieniami, proszę o pomoc hack!
co tu moglo się stac?
widzialem Ciebie, holusa i tomka na serverach, mysle wiec ze one chodca, tylko ze mnie nie chce wpuscic.
Pop****olna organizacja
Scary mi mówił ze wypisało im 20 MB jakiś błędów, przez te burze w nocy
także musisz poczekać, ja rano tez nie moglem wejść, pozniej jakoś się udalo
może reśnij gre
albo kompa
może reśnij gre
albo kompa
Pop****olna organizacja
Potwierdzam ze były problemy z serwerami turniejowymi wczoraj o 23 az do dzisiaj tak do 10 - tez nie moglem pograc> mam nadzieje ze w czasie rounds wszystko będzie ok

Pop****olna organizacja
Szkoda, że przekreślacie całe FM przez jeden mały wybryk Diabla. Co prawda nie spodobało mi się, że diablo tak zareagował, ale czemu od razu piszecie, że CAŁE FM straciło szacunek... ?