Underground mode
Underground mode
Witam. Pytanko: jak można wykorzystać ikonkę "underground mode" w edytorze tras? Ja zauważyłem tylko, że wciśnięcie go zaznacza niektóre elementy czerwone.
Underground mode
Wykorzystywać ten tryb można na wszystkich envirach oprócz stadium. Co wymaga posiadania TMUF. Pozwala budować "tunele" i inne temu podobne 
Underground mode
a jak można zmienić environment?
Underground mode
Jeżeli masz TMUF to po wybraniu "Nowa Trasa"(czy jakoś tak) będziesz miał env do wyboru.
Underground mode
chodzi o nations forever! Jeśli przycisk do undergroundu jest, to nie po to, żeby ładnie wyglądał...
Underground mode
Jakbyś zrozumiał to Vilshion ma racje... Musisz mieć TMUF żeby mieć inne enviry, a Underground działa na innych envach niż stadium. Czyli w TMNF opcja jest niedostępna, bo nie można budować tuneli na stadium. Rozumisz?
Underground mode
No to jeszcze jedno pytanko, z pytaniem pierwszym nie ma związku, ale wynika z rozmowy. Otóż w TmNationsForever\GameData\Tracks\Campaigns\BaseEditorSimple\Bases znalazłem owe environmenty. Folder pochodzi z TMNF! Po co to?
Underground mode
"Dla jaj!" Być może Nadeo zapomniało usunąć te foldery w wersji darmowej. Proste^^
Underground mode
A w simsach 2 jest opcja żeby stworzyć w rodzinie kociaka albo pieska, i bez dodatku nie da się nacisnąć. Tak samo tutaj jest. Chcesz coś, to kupuj więcej, to będzie dostępne.