Serwer Głowny TM Forever popsuł się...
... i konta Trackmanii Nations i United Forever nie działają poprawnie. Nie wyświetlają się informacje z ManiaZones, ManiaPub, każdy znajomy jest offline, nie ma dostępu do TM-Maila, Manialinka, skasowały się wszystkie punkty LP i nie wyświetla informacji o posiadanej ilości Coopersów. Prawdopodobną przyczyną problemu jest crash głównego serwera. Według moich przypuszczeń dzisiaj ten problem nie zostanie rozwiązany, gdyż jest Niedziela. Nie tylko pojedyncze osoby mają te problem. Każdy gracz TM Nations i United ma ten sam problem. Nic też nie wiadomo o odzyskaniu naszych poprzednich danych. Nie wiadomo czy odzyskamy Miedziaki i Punkty rankingowe, chociaż punkty łatwo jest z powrotem nabić. Tyle ode mnie i mam nadzieje że problem zostanie szybko rozwiązany.
W United już wszystko w porządku.
- [K&D]sonny
- Doświadczony driver
u mnie wszystko gra, i odziwo przez CALY TYDZIEN, NIC się NIE DZIALO, bez problemu pisalem z kolegami wiadomosci przez tm, ciagle widzialem ich online (jak ich nie było ot offline), tyle ile miedziakow mialem, tyle mam
u mnie się nic nie dzialo, to ja nie wiem wtf ;p
u mnie się nic nie dzialo, to ja nie wiem wtf ;p
grałeś dzisiaj popołudniu?
ja jestem osobistością i mi wszystko tyra
pokazuje znajomych na jakich są serwach , mam cc i 60k lb
mi nie działało, tyak jak pisalem w innym temacie vojak, ale już wszystko wrocilo do normy, LP nie zginely, copery wrocily 

Ja nie wiem bo od pół roku nie włączałem tm, ale znając życie mi działało i nadal działa.
- OrdonekQ7
- Moderator
lol szrama. xd sądzę, że popsuło się koło 12, bo ja wlazłem i miałem CC, i calą resztę, a cała reszta później już "Nieklasyfikowany". ;p

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
- kacper6711
- Samochodowy prawiczek
Ci którzy mają wersję united to już jest wszytko ok, lecz nations jeszcze nie do konca! :/ Ja niestety mam wersje nations! A co do LP to oddają nam pkt! PzD Mario!
koło 12 bo jeszce o 11 miałem normalne konto a cappy mi powiedział jakoś po 12:30 ze tm działa jak nations
Mam pytanko czy to że nie mogę zmieniać swojego nicku w profilu w tmnf jest związane z tym serwerem ? mam tak od wczoraj ;/
Zonkuś
Zrobimy z tego jakieś święto narodowe upamiętniające tą tragedię ;D?? bo już dokładną godzinę wyliczacie ^ ^
Postawmy serwer o nazwie krzyż ! gdzie będzie można sobie nabijać active przy krzyżu 
Z tego co wiem wszystko już wróciło do normy.
- [K&D]sonny
- Doświadczony driver
Jak najbardziej, gralem z kolega którego mam w znajomych. był on onlinevoj4k wrote:grałeś dzisiaj popołudniu?
mialem tyle miedziakow ile mialem rano i kilka dni temu, plus te iles za logowanie się w dniu
wszystko gralo
doliczalo mi lp, mialem lp tyle ile mialem, bylem na tym miejscu ktorym bylem, ogolnie mnie ta plaga NIE DOPADLA
(Dodano 30 się 2010, 13:01)
w sumie to prawie caly dzień gralem z 15 minutowymi przerwami, kilka dni tmu tez tak maniaczylem (taki nol lajf ze mnie xd) i wszystko gralo
Już od paru godzin wszystko w porządku.. 
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Mi wszycho działa. Aczkolwiek sonny rozpierdolił forum :/
Discord: vanitasss