Witam, miałem tm wersje osobna od steama, dzisiaj zainstalowałem steamowska (usuwając nonsteamowska i wszystkie dane) i potraciłem wszystkie medale i trasy odblokowane.
Na serwerze nadal pokazuje, że mam tyle medali ile miałem.
Zna ktoś sposób aby odzyskać te medale i mapy na kompie, bez ponownego przechodzenia każdej trasy?? Miałem znaczną ilość odznaczeń i odrobienie tego zajęło by mi sporo czasu nie mówiąc o nerwach.
Utrata medali
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Utrata medali
Medale zachowują się tylko gdy skopiujesz wcześniej (a tego nie zrobiłeś) folder z profilem przed usunięciem poprzedniej wersji, lub jeśli przechodzisz mapy w trybie oficjalnym (tylko w TMUF). Tak więc nie, nie da się tego odzyskać. Ale po co masz przechodzić pojedyńczo mapy? Skoro lubisz mapy nadeo, to jeździsz zapewne na serwerach z tymi trasami. Jeśli tam zrobisz czas odpowiadający złotemu medalowi na np. B10 (czy jakiejkolwiek innej mapce) to medal ten będzie pokazany w trybie solo, z tym, że będziesz widział ją jako zablokowaną do czasu aż zrobisz wymagane medale na trasach B01-05
Nie jeździj na solo, na serwerach zawsze ciekawiej i można się czegoś nauczyć od innych a medale same się odrobią 
-
KrajewsonZK
- Samochodowy prawiczek
Utrata medali
No to trudno, a co do serwerów to wątpię, żeby mi się udało zdobyć medal autora na jakieś czerwonej mapie w 20 minut, nie wspominając o czarnych. Przeważnie potrzebowałem wiele więcej aby się z nimi uporać.
- Mighty Stefan
- Jeździ konno
Utrata medali
Dzisaj 20 minut, jutro 20 minut i tak dalej i tak dalej... W końcu uda Ci się, a przynajmniej powinno Ci się udać, ów medal zdobyć...
- Jack Bauer
- Moderator
Re: ...
szacun...Courge123 wrote:Mi też się medale usuneły , miałem 186 i bam, nie ma... ale w 3 godz pojeździłem, pojeździłem i mam 209 ^^
Co do tematu: dostrzesz też pozytywne cechy utraty medali. Dzięki temu uda ci się lepiej poznać trasy nadeo, będziesz lepszy w grze multi.
Utrata medali
Ja też mam taki problem, bo wczoraj grałem jeden gracz wbiłem do 90 coś medali a teraz 73 a czasy są te co wczoraj zrobiłem o co w tym chodzi błąd jakiś?
Login w TMNF: devilmatrix975pl
Nick w TMNF: DevilMatrix975PL
Nick w TMNF: DevilMatrix975PL
- Jack Bauer
- Moderator
Utrata medali
Jeżeli dobrze pamiętam, to liczba tych medali powinna się uaktualnić po pewnym czasie. Ewentualnie może raz pokazywać tak, a raz tak. Ja też tak miałem dość często. Ogólnie nie ma sensu zawracać sobie głowy takimi pierdołami 
Utrata medali
thx za info już chciałem jeszcze raz robić to wszystko
Mam wersje steamowską jeżeli ma to coś związek
Mam wersje steamowską jeżeli ma to coś związek