Chain Reaction (by matkus)

Post Reply
MatKus
Samochodowy prawiczek

Post by MatKus »

To jest pierwsza mapka, którą zdecydowałem się publicznie pokazać, w związku z czym będę wdzięczny za wszelkie komentarze.

Nazwa nie ma wielkiego związku z samą trasą, a raczej ze wzorkiem, który ułożyłem obok niej.

Trasa jest tak zrobiona, że nawet nowicjusz powinien być w stanie ją ukończyć, co oczywiście nie znaczy, że zrobi bardzo dobry wynik :)
Mój czas to niecałe 40s, chociaż jestem pewien, że jeszcze sporo można z tego czasu uszczknąć (przecież mówię, że newbie może skończyć, ale niekoniecznie z dobrym czasem ;) )

Kilka różnego typu zakrętów, kilka skoków, jedna pętla...
Trasa zwykle dość szeroka, bez bardzo wąskich miejsc, choć jak ktoś chce, to znajdzie miejsce do rozbicia się ;)

http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 48753#auto
Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz
Jurek
Gangsta Mapper

Post by Jurek »

Fajne mini. Trochę mi ta trasa przypomina mapki Rafale z serwera ORIS - mini, tylko, że tamten dodaje do tego mody i muzykę.
Takie mapki z pewnością przypadną ludziom do gustu. U mnie masz duży plus, a dodatkowo za dekoracje, które są dodatkowym atutem mapki.

BRAWO!
MatKus
Samochodowy prawiczek

Post by MatKus »

Zrobiłem drobny update mapy - W teorii możliwe było chyba wyskoczenie odpowiednie z pętli i skrócenie drogi. Na pewno było by to bardzo trudne i wymagało sporo szczęścia, ale chyba było to możliwe, więc troszkę bardziej obudowałem pętlę i już nie powinno się dać skracać.

Co do serwera OTIS, o którym wspomniałeś - już wiem, czemu nigdy nie będę modował map. Czasami trzeba 10 razy przejechać żeby wiedzieć, gdzie jest droga :P Wolę standardowy zestaw kolorków.
Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz
Post Reply

Return to “Trasy”