wziela się ona od tego ze z lotu ptaka wyglada trochę na twarz (co nie było zamierzone ) ale głównie od stylu w jakim scigamy się z innymi graczami (swietna do rozgrywek 1v1 albo na podzielonym ekranie, (tyle ze takiej opcji w tmn nie ma )) Jest ona symetryczna wiec po starcie wybieramy sobie droge w prawo albo w lewo. Pozwala to spotkac przeciwnikow w paru momentach jadacych w przeciwna strone i porownac wizualnie swoja przewage albo strate. Mapa nie jest trudna wiec problemow z dojechaniem do mety być nie powinno. Zapraszam do sciagania i co najwazniejsze komentowania ;]
Symetryczna trasa na pierwszy raz? spoko wiadomo że czasami coś z tej symetrii może wyjść. Ja też niezamierzenie zrobiłem siedzącego ze skrzyżowanymi nogami człowieka, więc nazwałem trase Indian Monk (czyli mnich indyjski) bo to wyglądało jakby on medytował... Może kiedyś ściągne
A tak w ogóle mój pierwszy raz to był w TM PowerUp. Moja pierwsza trasa trwała ponad 2 minuty, miała wiele porąbanych i wolnych elementów i była w środowisku Alpine
nawias, przydałoby się kilka turbo bo czasami mam niedosyt prędkości, ale ogólnie w pyte
czas jaki udało mi się szarpnąć to 1:26:00, wiem że cienki ale tylko kilka przejazdów, da się dopracować.
pozdro, tak trzymaj!
poza tym bylby ktos był zainteresowany tworzeniem nowych tras do tmn i potem ( zalozmy 2 razy na tydzien ) graniu na nich online z innymi tworcami ;] ? czekam na jakieś komentarze elo
paw4 nie wiem o jakie hasło ci chodzi czy potrzebujesz jakiegoś zeby sciagnac mape czy zeby w niej w grze w edytorze grzebac tego drugiego nie dostaniesz
a tymaczem wpadlem na ciekawy pomysl:
01 Micro-Machines
Jest to bardzo prosta mapka jednak ma coś w sobie. Mianowicie cala przejezdza się nia w widoku z lotu ptaka (orbital) Mysle ze swietnie graloby się na niej online w trybie rounds poniewaz wtedy byloby widac jadac swoich przeciwnikow dzięki czemu grywalnosc autmatycznie idzie w gore. Jedzie się 3 okraznia w lacznym czasie okolo 1:10:00. Polecam do wyprobowania. jeżeli się spodoba zrobie nastepne z wiekszym stopniem trudnosci
Taka nazwe nosi moja najnowsza mapka. Jak sama nazwa wskazuje jest ona symetryczna. Nie byloby w niej nic niezwyklego gdyby nie sporo ciekawych nowatorskich elementow takich np jak: trzykrotne przejezdzanie przez linię startu. Nie brakuje na niej masy płaskich przyjemnych skoków. Zrobilem również uzytek z media trackera przez co grajac na Sweet Symmetry mozemy zobaczyc intro oraz zmianę kamery na mecie. Dojechanie do mety za pierwszym razem nie powinno sprawiac problemow pod warunkiem ze będziesz zwracal uwagę na strzalki ostrzegawcze
No no, nieżle pokombinowałeś. Jedna z lepiej przemyślanych mapek jakie widziałem. A tak przy okazji: bardzo się zdziwiłem, gdy jeździłem na niej dzisiaj na serwerze w USA - 440 Boost Ladder. Pozdrawiam.
JUREK wrote:No no, nieżle pokombinowałeś. Jedna z lepiej przemyślanych mapek jakie widziałem. A tak przy okazji: bardzo się zdziwiłem, gdy jeździłem na niej dzisiaj na serwerze w USA - 440 Boost Ladder. Pozdrawiam.
ooO dzięki za cynk. No to jest serwer goscia który hostuje mapy z tm-x Zahdum czy jakos no ale nie spodziewalbym się ze wezmie moja
No, no, chyba zostanę Twoim fanem.
Bardzo fajna trasa, ale przede wszystkim ciekawy pomysł na potrójny skok z tej samej rampy. Szkoda, że nie zrobiłeś kamerki jak w 3 rundzie (może się nie dało?). Muzyczka zagrała u mnie dopiero przy 2 czy 3 pokonywaniu trasy. Mam pytanie: Gdzie trzeba zapisać tytuł utworu, żeby był wyświetlony jak w Twojej trasie i czy dany utwór muzyczny trzeba gdzieś uploadować?
JUREK wrote:No, no, chyba zostanę Twoim fanem.
Bardzo fajna trasa, ale przede wszystkim ciekawy pomysł na potrójny skok z tej samej rampy. Szkoda, że nie zrobiłeś kamerki jak w 3 rundzie (może się nie dało?). Muzyczka zagrała u mnie dopiero przy 2 czy 3 pokonywaniu trasy. Mam pytanie: Gdzie trzeba zapisać tytuł utworu, żeby był wyświetlony jak w Twojej trasie i czy dany utwór muzyczny trzeba gdzieś uploadować?
jak tak bardzo ci się ona podoba to mozesz mi się za nia odwdzieczyc dajac awarda na tm-exchange
a co do muzyczki to zaraz zrobie poradnik co i jak