Potrzeba wsparcia... za miedź

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
Voj4k
Admin

Post by Voj4k »

Witam, na pewno są ludzie z dobrym sercem na tym forum, którzy będą potrafili mi pomóc, lecz czy będą chcieli? Spróbuje was przekonać. Sprawa jest taka: Na Steamie jest promocja na Day of Deafat: Source, kosztuje 2€ czyli w zaokrągleniu 8zł. Chce zapłacić za tą grę miedzią, gdyż nie posiadam, paypal'a, konta w banku itd, jest promocja i chcę skorzystać. Matka mi nie kupi, bo swoją kasę wydałem na dziewczynę i w tym miesiącu nic mi nie da, koniec tego gadania i pokaże na ile CC wyceniłem tą gre:

Podstawą moich obliczeń będzie cena wymiany pieniędzy na coopersy, ze strony taxi-servers: http://taxi-servers.eu/cennik.php
25 zł / 10000 miedziaków

Code: Select all

Czyli 1zł = 400cc - (10000/25=400)
8zł = 3200cc - (8*400=3200)
Postanowiłem zaokrąglić tą kwotę i zamienić 5000cc za gre.
Przy takiej kwocie 1zl = 625cc, czyli dostajesz 225cc więcej od każdej złotówki. Pamiętaj że 1€ nie jest równe dokładnie 4zł lecz mniej, czyli interes jest bardziej opłacalny.

Jedyne co musisz mieć by mi pomóc, to możliwość i doświadczenie w Przelewach internetowych.

Nie jest to 1wsza taka transakcja jaką wykonuje, kupiłem za miedz już Half-Life i Garry's Mod.

Jeżeli jesteś w stanie mi pomóc napisz do mnie na GG: 5702474, pisz PW, lub napisz tutaj posta.

Z góry dziękuje za pomoc.

z poważaniem Voj4k.
kamyl
Doświadczony driver

Post by kamyl »

Ja także bardzo chętnie zamieniłbym moje miedziaki na gry na Steam. Tak jak Vojak - 2 gry już tak "kupiłem", i nikt nikogo nie oszukał ;).
Za Day of Defeat dałbym 5500 cc. Więcej niż Vojak! :D

Mam 39 tysięcy miedziaków, więc mógłbym kupić jeszcze jakąś grę, jeśli ewentualnie ktoś by chciał.
Chętnie kupiłbym Altitude, która kosztuje 8.99 €. Dałbym, powiedzmy, 6100 cc.

Pisać do mnie mozna na gg. Zawsze siedzę na niewidoku.
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
Post Reply

Return to “Off-Topic”