Jakie gry na WCG 2011? Zagłosuj na TM!
[teaser=htttp://www.tmpl.info]http://img526.imageshack.us/img526/3218/wcgw.jpg[/teaser]Dziś rozpoczął się coroczny ceremoniał, jakim jest głosowanie na gry, które mają znaleźć się wśród oficjalnych platform World Cyber Games 2011! Ankieta obejmuje siedem kategorii gier: bijatyki, FPS, wyścigówki, RTS, gry sportowe, MMORPG oraz gry dla "casuali" i muzyczne. Oczywiście w Racing wiadomo, którą grę wybrać.
Nie ma konieczności uzupełniania pól z innymi kategoriami, aczkolwiek nikomu to na pewno nie zaszkodzi. Nie wiadomo, jak silne są w tym roku sceny NFS-a/F1 2010, dlatego zachęcam do spamowania także swoim znajomym, aby wzięli udział w tej akcji. 
Last edited by ShaDDy on 17 November 2010, 17:17, edited 1 time in total.
Zadanie wykonane. Glosować ludzie, głosować! :>
Hyh, sory, jakos w miedzyczasie zginal mi link:D dodalem już do newsa, i thx Meg :* 
Więc jeśli jeszcze ktos dziwi się i boli go brak TM na Cybersporcie, to już chyba nie ma watpliwosci czemu tak jest i ze TM tam się raczej nie pojawi.
Last edited by ShaDDy on 17 November 2010, 17:32, edited 1 time in total.
Poszło
Można gdzieś na bieżąco sprawdzać wyniki tego głosowania?
Z ciekawości próbowałem odszukać ten link do głosowania na stronie wcg.com ale nie znalazłem, udało się komuś?
(Dodano 17 listopada 2010, 19:28)
dobra mam xd, sry za spam
Można gdzieś na bieżąco sprawdzać wyniki tego głosowania?
Z ciekawości próbowałem odszukać ten link do głosowania na stronie wcg.com ale nie znalazłem, udało się komuś?
(Dodano 17 listopada 2010, 19:28)
dobra mam xd, sry za spam
Nie, nie będzie w ogole wynikow, prawdopodobnie na poczatku przyszlego roku zaczna podawac platformy. Pewnie 2-3 newsy na ten temat się pojawia.
Na wcg.com o dziwo nic nie ma, strona zawsze miala ten sam design i zawsze byla na biezaco aktualizowana, a na ostatnie finaly nie dosc, ze nadali jej badziewnego wygladu, to wszystkiego trzeba dowiadywac się z innych zrodel.
EDIT: A jednak - jest news na glownej
Na wcg.com o dziwo nic nie ma, strona zawsze miala ten sam design i zawsze byla na biezaco aktualizowana, a na ostatnie finaly nie dosc, ze nadali jej badziewnego wygladu, to wszystkiego trzeba dowiadywac się z innych zrodel.
EDIT: A jednak - jest news na glownej
Miszyn akompliszt, ser!
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Możecie też głosować w kategorii Strategia & MOBA na League of Legends? 

DiabloS myśli, że się dostanie
Najpierw to by musiały być Polskie eliminacje których to ostatnio (jeżeli dobrze pamiętam), nie było 

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Nie było nie było bo było od razu europejskie. Teraz jest szansa na polskie więc trzeba korzystać

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
A mój głos nie został oddany na scene tm. Ta scena imo nie zasługuje na turnieje, w których można wygrać nagrody, bo większość stała się pazerna i bierze udział tylko tam, gdzie może coś zarobić. I nie mówcie mi, że nie.
(Dodano 18 listopada 2010, 19:21)
A no tak, nie ma edytuj, a muszę sprecyzować trochę. Nie chodzi mi o wcg i pl bo tu chodzi o prestiż. Ale jakiekolwiek turnieje indywidualne muszą mieć nagrody(z wyjątkiem pitmc bo tu też chodzi o prestiż?)
(Dodano 18 listopada 2010, 19:21)
A no tak, nie ma edytuj, a muszę sprecyzować trochę. Nie chodzi mi o wcg i pl bo tu chodzi o prestiż. Ale jakiekolwiek turnieje indywidualne muszą mieć nagrody(z wyjątkiem pitmc bo tu też chodzi o prestiż?)
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Nom, na ESWC i WCG to az 30-50 pazernych się znalazlo:E
mhm, ok, skoro pazernosc to gra o marna stowke, podczas gdy zal dupe sciska jak w jakieś nikomu nie znane F1 robi się turniej o 3 czy 4 tysiace
mhm, ok, skoro pazernosc to gra o marna stowke, podczas gdy zal dupe sciska jak w jakieś nikomu nie znane F1 robi się turniej o 3 czy 4 tysiace
Skt@ Słuchaj na 2 lany jakie robiłem TMN przyjechało full osób naprawdę i nie są to osoby pazerne uwierz mi i pierdziel takich głupot wiesz bo aż żał czytać i na tych lanach nic się nie dało zarobić tylko jak już wydać i trochę nie na miejscu jest twój komentarz ale cóż