Zamówienia
Zamówienia
Witam.Jestem początkującym graczem. Zalożylem strone z zamówieniami na skiny, ProjShady itp.: www.skin.fora.pl
Zapraszam
Zapraszam
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Zamówienia
Zanim cie pol sceny wysmieje to okaze swą litosc, zajebisctosc, wyrozumialosc, itp. i ci coś napisze. Nikt prawdopodobnie cie tu nie zna, albo bardzo mało osob. jeżeli chcesz kogos zainteresowac to daj jakieś przykladowe skiny. Przeciez nikt ci miedziakow nie da za skina, który nie wiadomo czy będzie dobry czy tragiczny.
Zamówienia
Przepraszam ale chialem dodać ze jak narazie to te skiny, stickery, projshady robię za darmo 
Zamówienia
no fajnie, tylko na cholerę osobne forum na takie coś... nie wystarczyłby temat na tmpl?
Zamówienia
wole zalożyć wlasne forum i mieć to wszystko na jednej stronie 
Zamówienia
A tutaj by był na ilu stronach?
Wkrótce nikt już nie będzie pamiętał o tym temacie, więc skąd potencjalni klienci mają znać tamto forum?
Zamówienia
czas na konstruktywną krytykę.
ogóle czemu mamy wybrać akurat Ciebie?
zareklamuj się, pokaż COKOLWIEK!
a nie denne pseudo forum.
ogóle czemu mamy wybrać akurat Ciebie?
zareklamuj się, pokaż COKOLWIEK!
a nie denne pseudo forum.
myślisz że komuś będzie się chciało rejestrować na osobnym forum?ale jestem zajebisty, mam swoje forum!
Last edited by Winiacz on 26 November 2010, 23:45, edited 1 time in total.

Zamówienia
Kapi zbereźniku!
Ty się nie wtrącaj!
Chłopak już pewnie cały biznesplan obmyślił..
Ty się nie wtrącaj!
Zamówienia
wy****dalaj z tego forum.Toby wrote:Kapi zbereźniku!
Ty się nie wtrącaj!
nic ni wnosisz, tylko ludzi wkurzasz.
a to moja działka!

Zamówienia
Oł jea?
Ju łanna fajt, niga? :F
Ju łanna fajt, niga? :F
Zamówienia
Napisze tylko jedną rzecz, na swoim forum masz nick adi5497, co ciekawe, jakiś miesiąc do dwóch był tu człowiek, który pisał chyba w 3 nowych tematach i dwóch wcześniej założonych, o jakimś tam problemie. Ten człowiek miał nick tutaj adi5497, dodaj sobie dwa do dwóch spamerze. Do tego ww wakacje też pojawił się jakiś inny adi, który zrobił dokładnie to samo. Przykro mi, ale nawet jeśli skiny będą dobre to ja będę patrzył na nie przez pryzmat frajerstwa z twojej strony.
Żeby nie było nieporozumień:
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=6483&start=600
Żeby nie było nieporozumień:
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=6483&start=600
Zamówienia
ja wiem kto to jest. to jest mój kolega z trackmanii który też ma taki nick a z czego już ten był zajęty to wziolem adx97 a na moim forum dalem sobie adi5497
Zamówienia
I ten Twój kolega też akurat przybrał sobie te same cyfry? Nieprawdopodobny zbieg okoliczności. A może ten Twój kolega to po prostu Twoje drugie konto w TM, hm?
Zamówienia
Nie. On się urodzil tego samego dnia co ja tego itp. nie piszmy o moim koledze tylko o skinach. pierwsze zamówinie mam i dam screena ja zrobie. ok ?
Zamówienia
Nie. Ja się nie podszywam pod teamy i nie ściemniam ze serverami a po za tym jestem w clanie
Dużo osób mnie tak myli
Zamówienia
Powinieneś dostać bana adi, dobrze wiesz za co, ale dzisiaj ci się upiecze. Nie zmarnuj tego.

Zamówienia
dzięki za 4 warna. jak dojde do 666 postów to i ZP dajcie.
a jak to adi to witamy po raz KOLEJNY.
żegnamy mam nadzieje też.
a jak to adi to witamy po raz KOLEJNY.
żegnamy mam nadzieje też.

Zamówienia
Ta data urodzenia, nick i w ogóle wszystko takie samo, nic tylko lecieć do "Mojej szokującej historii"
, propos czzyjejś odpowiedzi, tak to adi, który podszywa się pod teamy i że tak powiem "odpierdala" mu na servach, a potem się wchodzi i banują jak leci graczy z tego teamu. Jak dla mnie zero torelancji, ale adminem nie jestem.