[głosowanie] 15. Żul sceny
Żul sceny 
Last edited by Bilus on 27 December 2010, 14:18, edited 1 time in total.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Przepraszam k**wa, ale czym ten stary alkoholik Jakub sobie zasłużył na ten tytuł? Nawet na żadnym lanie nie był w tym roku! Siedzieliśmy teraz na tsie i ten obibok po paru piwach zasnął, a ja chleje dalej! Wypraszam sobie k**wa!

coz za ponizenie
zaczyna nam się tworzyc stereotypowe myslenie na temat coponiektorych 
Jak to Botrex napisał "Jakub jedzie na opinii z poprzednich lat", ale ja się k**wa nie zgadzam. Kto zagłosuje na Jakuba ma BANA!

diavelek, "on" tylko udawal, o kiedy ty spisz, jakubek czuwa.
Wybacz diav,może i masz rację że Jakub jedzie na opinii ale dawanie banów za głosowanie na niego to przesada.Jakub stał się synonimem żulostwa(nic złego na myśli nie mam),a jego "wyczyny przeszły do legendy".Masz prawo się z tym nie zgadzać ale nie możesz nakazywać ludziom co mają robić.Ja ty postem nie bronie Jakuba lecz wolności słowa.
przestraszywszy się bana zagłosowałem na Diav3la
Cezar
pierwszy minus na utrate moda 
Oj nie przeżywaj k**wa, jak byś to wszystko brał na serio. Siedzimy najebani z Jakubem na tsie i się śmiejemy z takich komentarzy jak twój.J.Cezar wrote:Wybacz diav,może i masz rację że Jakub jedzie na opinii ale dawanie banów za głosowanie na niego to przesada.Jakub stał się synonimem żulostwa(nic złego na myśli nie mam),a jego "wyczyny przeszły do legendy".Masz prawo się z tym nie zgadzać ale nie możesz nakazywać ludziom co mają robić.Ja ty postem nie bronie Jakuba lecz wolności słowa.
Po 1. Czy trzeźwy czy pijany, zawsze działam zgodnie z regulaminem, na takich zasadach zostałem przyjęty do tmpl crew przez Reda.
Po 2. Zależy mi na tym awardzie najbardziej bo sobie po porostu na niego zasłużyłem (:D) chodź Xenia, Star i Shad też.
Po 3. Pindol się!!
PS. Po 4 Japsko spamerze!!!

I co? Jak wygrasz ta kategorie to wszyscy na najbliższym LANie będą musieli postawić ci piwo? 
P.S Ja nie spamuje.Ja dodaje niekoniecznie potrzebne informacje.
P.S Ja nie spamuje.Ja dodaje niekoniecznie potrzebne informacje.
To w końcu po prawie 6 latach grania będę miał się czym chwalić. No i będę z siebie dumny!J.Cezar wrote:I co? Jak wygrasz ta kategorie to wszyscy na najbliższym LANie będą musieli postawić ci piwo?

Przez 6 lat nic nie zdobyłeś? Nie chce mi się w to wierzyć....Diav3l wrote:To w końcu po prawie 6 latach grania będę miał się czym chwalić. No i będę z siebie dumny!J.Cezar wrote:I co? Jak wygrasz ta kategorie to wszyscy na najbliższym LANie będą musieli postawić ci piwo?
drugi minus, licze do trzech.
No ale co ja zrobiłem?
Mam dość idę spać. Dobranoc.
Mam dość idę spać. Dobranoc.
Last edited by Cezar on 27 December 2010, 1:53, edited 1 time in total.
no zastansow się 69 razy zanim coś napiszesz,. nie obrazaj mi diavela.
diavelski chyba za bradzo chce.
why diav?
give me all your loving!
why diav?
give me all your loving!
Mój spiryt, moja nagroda :<
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
A ja tam zagłosowałem na Robota, bo przez tego żula, który rozsmarował żygi po materacach, zaznałem nocy z dertym na tyłach Tico. mrrrr ;d
Discord: vanitasss