Mecz z Ukrainą
Mecz z Ukrainą
Mecz o 19 w niedzielę, o 18.30 kwalifikacje
Mecz z Ukrainą
Nadal na serwerze WDD ?
Mecz z Ukrainą
Ukraincy poprosili admina o godzine 20 i taka wlasnie będzie, poprosze kogos aby podal ip servera, kwali o 19.15
Mecz z Ukrainą
kiTTz sory ale ogarnij trochę..mecz miał być o 20,00 a tu ukraińcy punkt 19,00 schodzą się na serwer i drą morde, że już teraz gramy, btw kwali miało być o 19,15 ale ok..wiesz boli mnie, że olewasz nas totalnie, nawet nie raczyłeś wejść na serwer i chociaż popatrzeć, Twoje zainteresowanie naszą ekipą jest takie jak moje na temat zeszłorocznego śniegu, proszę Cię, następny mecz ustaw chociaż dobrze, przynajmniej tyle zrób.

Mecz z Ukrainą
oO mecz był umówiony na 20 więc po co graliście? trzeba było mieć ich w d*pie. Miałem być o 19.15 na kwali a tu patrzę mecz się kończy już...
Mecz z Ukrainą
mecz był na 20 pl time 21 ua time, zapraszam sprawdzic na cb
Mecz z Ukrainą
Prawda jest taka, że ta reprezentacja, a raczej jej kapitan robi tylko siarę Polsce za granicą i na tym ClanBase. Po prostu żal czytać o tym co kiTTz wyprawia.

Mecz z Ukrainą
szczerze mówiąc dostaliśmy ostro w dupę, nawet nie wiedziałem, że tak umią jeździć, poza tym nie wszyscy w ekipie mieli swój dzień, liczy się wynik 2-0, w małych punktach 14-4. Czekam na pozostałe 2 mecze.