Samsung Euro Championship 2011 w Warszawie!

Newsy z innych serwisów
Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

Największa popijawa w historii e-sportu zagości w bieżącym roku w naszym kraju! Samsung Euro Championship 2011 da możliwość wykazania się graczom z całej Europy w spożywaniu alkoholów poniżej 80% mocy, co jest naszą domeną narodową. Nie znamy szczegółów tej imprezy, jak dotychczas największej nad Wisłą, ale Sunrise już załatwia wzmacniacze i prosi o pomysły dotyczące nowych hardstyle'owych kawałków.

Według zapowiedzi organizatora, firmy Euro RSCG 4D (oraz HeadShot TV), event ma trwać AŻ 4 DNI, a bicie rekordu Guinnessa w największej bibie ma zgromadzić 20 tysięcy uczestników! Jestem ciekaw, która destylarnia zdecyduje się wesprzeć tę zabawę.

Wypowiedź prezesa Samsung Electronics Polska, Kyung Sik Choi:
Prestigious tournaments in computer games have been held so far in such countries as South Korea, China, Germany, Italy, Sweden, France and the United States. Now, Poland is added to the list, as the organizer of the European Finals of the World Cyber Games 2011. It's a great honor and great responsibility, but we are confident that the tournament will go down in the annals of e-sports capitals
Całość po anglicku na HLTV.org lub, jak kto woli, po polsku na HeadShot TV.
Last edited by ShaDDy on 02 March 2011, 16:50, edited 2 times in total.
Boski7
Doświadczony driver

Post by Boski7 »

Czego nie możesz reklamować? headshot.pl? Przecież nawet ich bannerek macie na stronie. :D
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

nie nie nie, o newsie na HS nie wiedziałem, zaraz zmienie :) przy okazji dwa zdanka dorzuciłem do 'newsa'^^
Post Reply

Return to “Ze świata TrackManii”