Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Trackmaniacy a wybory prezydenckie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy weźmiesz udział w wyborach prezydenckich?
Tak
70%
 70%  [ 47 ]
Nie
29%
 29%  [ 20 ]
Wszystkich Głosów : 67

Autor Wiadomość
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 12 czerwca 2010, 17:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ludwik' napisał:
Od początku nie pisalem w tym temacie bo wiem ze polityka = spory. Ale zabawne jest to jak niektore osoby zawziecie bronią ludzi ktorzy tak naprawdę mają ich w d*pie. Przez te 2-3 miechy zawsze jest pięknie i swietliscie "pokoj w polsce" "zjednoczenie" i inne nic nie znaczace deklaracje... a pozniej i tak jest to samo Smile Nie pisze ze wszyscy sa zli. Ale na pewno nie będę zawziecie reklamowal swojego kandydata, bo to moja osobista sprawa na kogo i dlaczego glosuje.

Powodzenia w dalszych sporach.

Ludwik, jak zwykle uderzyłeś w samo sedno Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Pochwał: 1

PostWysłany: 12 czerwca 2010, 22:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Maskara jak biedni intelektualnie i politycznie jesteście... :shock: Dlatego tez nie ma co się dziwic, co za ludzie nami rzadza. W koncu jaki lud tacy jego reprezentanci.

Powrót do góry
ALTUS
Doświadczony driver

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 19:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Morawiecki dostał 0.002 % to jaką część stanowi jeden głos?
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Jack Bauer
Moderator

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 19:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ALTUS napisał:
Morawiecki dostał 0.002 % to jaką część stanowi jeden głos?

Phi, w zaokrągleniu przyjmuję, że było 27,5 mln ludzi uprawnionych do głosowania.

27,5 mln x 54,4% (frekwencja) = 14960000 oddanych głosów
z tego trzeba policzyć 14960000 x 0,002% co daje 300 głosów!

Szał Very Happy

Powrót do góry
ALTUS
Doświadczony driver

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 19:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

TYS YS SPARTAAAAA JESTEM JEDNYM Z 300 :wink: Very Happy
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....

Powrót do góry
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Pora się pakować powoli.
Na drugą turę pójdę tylko, żeby na tej nic nie wartej karcie do głosowania narysować kutasa.
Mam wybór pomiędzy socjalistą a socjalistą.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 20:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Botrex napisał:
Pora się pakować powoli.
Na drugą turę pójdę tylko, żeby na tej nic nie wartej karcie do głosowania narysować kutasa.
Mam wybór pomiędzy socjalistą a socjalistą.

hahahahaha, a spodziewales się ze jkm wejdzie do drugiej tury? Happy albo chocby napieralski? ^^

Powrót do góry
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 20:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

mueheh Bociu, taki maly przyklad na moim tacie, pytam się na kogo glosuje: "nieeeee wiem, chyba na Komora" "no chyba Cie ojciec po***(...) pokrecilo?" "przeciez nie będę glosowal na Kaczyne?" i obstawiam, ze 95% w tym kraju tak glosowalo, wiec się nie dziw Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG MSN Messenger
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

Pochwał: 1

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 21:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

damianhhh napisał:
mueheh Bociu, taki maly przyklad na moim tacie, pytam się na kogo glosuje: "nieeeee wiem, chyba na Komora" "no chyba Cie ojciec po***(...) pokrecilo?" "przeciez nie będę glosowal na Kaczyne?" i obstawiam, ze 95% w tym kraju tak glosowalo, wiec się nie dziw Very Happy

Ale wy tam macie nicki w domu... Nie dziwie się teraz skad takie ciekawe nicki w twojej karierze.. ;P

Fakt faktem taki kraj. przejebane.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 21:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Cóż, niespodzianki wielkiej nie było. Szkoda, teraz niestety dość pewna będzie wygrana Komorowskiego, który już sprytnie chce pozyskać sobie wyborców Napieralskiego (tą gadką o silnej lewicy).
Wszystko z relacji ze sztabów wyborczych byłoby ok, gdyby nie kłamstwo Sławomira Nowaka z PO, który prosto w oczy chce włożyć ludziom w usta zdanie, ze Kaczyński bał się debaty. Otóż pamiętam zdania Komorowskiego, który mówił, ze jako lider nie musi uczestniczyć w jakiejkolwiek debacie. W ostatniej chwili oczywiście zmienił zdanie, gale podczas debaty i tak się nie popisał.
Cóż, utwierdzam się w przekonaniu, ze jednak PO to kłamcy. Partia Oportunistów.
Ciekawie jest też, że na wszystkich stronach internetowych podawane są dane ,że Komorowski ma tyle % głosów wg tego ośrodka itp (wszystkie jednak podają na głównej stronie wynik 40,7), a na Onecie , ze ma 45,7. Niezła manipulacja.

Powrót do góry
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 21:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Manipulacja...śmieszny jesteś... 2 różne ośrodki badają 2 różne grupy osób, więc to k**wa normalne, że te wyniki się różnią, inna sprawa, że jest to bardzo duża różnica, ale proszę, nie pierdol, że to jest manipulacja... Nie znam się na polityce, ale jak widzę takie głupoty to wewnątrz czuję potrzebę natychmiastowej reakcji :X Pierdolisz jak ci od Rydzyka Rolling Eyes
Powrót do góry
Botrex

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 21:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Abszcik zawsze na odwrót.
Btw jakie masz zdanie na temat teorii heliocentrycznej Kopernika?Happy

Powrót do góry
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 22:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Maciek napisał:
Manipulacja...śmieszny jesteś... 2 różne ośrodki badają 2 różne grupy osób, więc to kur** normalne, że te wyniki się różnią, inna sprawa, że jest to bardzo duża różnica, ale proszę, nie pierdol, że to jest manipulacja... Nie znam się na polityce, ale jak widzę takie głupoty to wewnątrz czuję potrzebę natychmiastowej reakcji :X Pierdolisz jak ci od Rydzyka Rolling Eyes

k**wa, na głównych stronach liczących się portali były podawane ZAWSZE te wyniki, gdzie Komor miał 40,7 - gdzie potem były potwierdzone już nie przez sondaż, ale pierwsze też wyniki wyborów, a Onet jako jedyna strona podała tę największa różnicę i ona nadal tam widnieje, pomimo tego, że już wyniki się zmieniają i nie trzeba sugerować się już sondażami. Można to nazwać manipulacją, nie pierdol, że nie, tak samo jak można stwierdzić, ze tak nie jest. A jak takiś mądry to mi napisz, co teraz mówią ci od rydzyka, bo nie słyszałem.

Botrex napisał:
Abszcik zawsze na odwrót.
Btw jakie masz zdanie na temat teorii heliocentrycznej Kopernika?Happy
.
Wiesz nasza planeta jest na szczycie skorupy żółwia, gdzie z góry ciepłym moczem leje na nas krokodyl:D
A i nie napisałem teraz czegoś na przekór komuś, więc nie wiem skąd się to u Ciebie stwierdzenie wzięło Razz.

Powrót do góry
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 22:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Uważam cię za inteligentnego człowieka Abszt, ale z dnia na dzień coraz bardziej zaczynasz mnie wkurwiać, masz beret zjechany przez media i internet, jesteś nietolerancyjny i pyskaty, nie liczysz się ze zdaniem innych i uważasz siebie za nie wiem kogo.

Nie ma jeszcze oficjalnych wyników, a z tego co wyczytałem(chyba na wp) to 40,7 % poparcia na Bronka to najniższy wynik ze wszystkich sondaży , a 45,7 to najwyższy. Rozbieżność różnic w poparciu Bronka i Kaczora to od 5 do 13%.

Osobiście będę się cieszyć gdy wygra Bronek(nie będę pisał dlaczego na niego głosowałem, a nie np na Kaczora, nie będę też tu opisywał co sądzę na temat tego czy innego kandydata) to najodpowiedniejszy kandydat. Nie można dopuścić do tego by Kaczor rządził po raz drugi(no chyba, że podobały mu się jego rządy jako premiera. Zaraz paru osobom pewnie skoczy ciśnienie to napiszę jeszcze, że cieszę się, że Tusk jest premierem i wg mnie wykonuje dobrze swoje obowiązki (chodź nie powiem wkurwił mnie mocno tą cenzurą internetu).

A teraz możesz krzyczeć dalej Abszcik.

Ps. Zapomniał bym dodać jakże ważnej w twoich postach Abszt prowokacji. Otóż chciałem ci zadać pytanie, bardzo ciekawi mnie jakiego koloru masz berecik?

Powrót do góry
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Bronek nie wygra, bo niestety co dobrze widac piowyzej, Ci glosujacy na innych niz ta dwojka raczej sobie odpuszcza, a teraz pojawia się dziadki z wermachtu i inne teczki. a jako wisienka na torcie, jarus w sobote ruszy pod wawel pomodlic się o sile do swojego niedlugo kanonizowanego braciszka i nikt slowem nie będzie mogl pisnac bo będzie cisza wyborcza! how fuckin sweet...

Powrót do góry
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 22:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Diav3l napisał:
Uważam cię za inteligentnego człowieka Abszt, ale z dnia na dzień coraz bardziej zaczynasz mnie wkurwiać, masz beret zjechany przez media i internet, jesteś nietolerancyjny i pyskaty, nie liczysz się ze zdaniem innych i uważasz siebie za nie wiem kogo.

Nie ma jeszcze oficjalnych wyników, a z tego co wyczytałem(chyba na wp) to 40,7 % poparcia na Bronka to najniższy wynik ze wszystkich sondaży , a 45,7 to najwyższy. Rozbieżność różnic w poparciu Bronka i Kaczora to od 5 do 13%.

Osobiście będę się cieszyć gdy wygra Bronek(nie będę pisał dlaczego na niego głosowałem, a nie np na Kaczora, nie będę też tu opisywał co sądzę na temat tego czy innego kandydata) to najodpowiedniejszy kandydat. Nie można dopuścić do tego by Kaczor rządził po raz drugi(no chyba, że podobały mu się jego rządy jako premiera. Zaraz paru osobom pewnie skoczy ciśnienie to napiszę jeszcze, że cieszę się, że Tusk jest premierem i wg mnie wykonuje dobrze swoje obowiązki (chodź nie powiem wkurwił mnie mocno tą cenzurą internetu).

A teraz możesz krzyczeć dalej Abszcik.

Ps. Zapomniał bym dodać jakże ważnej w twoich postach Abszt prowokacji. Otóż chciałem ci zadać pytanie, bardzo ciekawi mnie jakiego koloru masz berecik?

Po pierwsze, ty tez byś się wkurwił, gdyby ktoś ci wkładał w wypowiedzi coś czego nie powiedziałeś/napisałeś, nie? Albo zrozumiał to na opak. Nietolerancja - wiesz, cały ch** o mnie wiesz, raczej Was niektórych można takimi nazwać. Mam inne poglądy od waszych, pisze to co myślę, w codziennym życiu nie ukrywam przed kimś swoich myśli i mówię wprost np czego nie lubię, lub co mnie w tej osobie drażni, lub doradzam komuś w taki sposób wytykając tez błędy tej osoby. Nie jestem fałszywym cieciem i nie uśmiecham się do kogoś jednocześnie obgadując tę osobę za plecami. Więc jak możesz tez pisać o tolerancji/nietolerancji, podczas gdy sam nie tolerujesz "moherów". Hipokryzja się szerzy.
Do tego nie obraziłem w tym temacie raczej nikogo. Jest czasami ostro, ale co? nie może tez tak być? Do tego znam swoją wartość, nie uważam się za nie wiadomo kogo, nie użalam się jak niektórzy z Was na tym forum czy gdziekolwiek, ze w życiu mi się nie układa itp. To jest chyba bardziej żałosne jeszcze niż wyzwiska pewnego mieszkańca Berlina.
I odnośnie prowokacji. Twoje ostatnie zdanie czym jest?

Powrót do góry
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 22:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Abszt napisał:
Więc jak możesz tez pisać o tolerancji/nietolerancji, podczas gdy sam nie tolerujesz "moherów". Hipokryzja się szerzy.

Tolerować toleruję, ale nie bardzo mi się podoba ta cała propaganda.

Abszt napisał:
I odnośnie prowokacji. Twoje ostatnie zdanie czym jest?

Napisałem, przeczytaj jeszcze raz.

Ps. Nie jestem hipokrytą.

Powrót do góry
P4G Scooter Fox

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 23:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Żadna tajemnica, że gdy media od miesięcy mówią jasno, kto będzie w II turze, to faktycznie ci kandydaci w II turze się meldują. Polacy mają to śmieszne (a mnie bardzo irytujące) podejście, że za nic nie chcą głosować na "przegranego", czyli takiego, co do II tury się nie dostanie, co wspaniale wpisuje się w polską tradycję leczenia kompleksów. ("Nie, nie przegram! Będę lepszy i fajniejszy, razem ze zwycięzcami!")

Oczywiście mówię tu tylko o tych, co głosują na Komorowskiego lub Kaczyńskiego, "bo inni i tak nie wygrają". Osoby, które świadomie głosują na kogoś z tych dwóch kandydatów ze względu na ich poglądy czy choćby nawet wizerunek, do powyższego się nie kwalifikują.

Nie mam pojęcia, jak zagłosuję w II turze. Ani jedna, ani druga opcja mi nie odpowiada i rozważam nawet zastosowanie sposobu mojego kumpla - dopisania sobie Conana Barbarzyńcy albo Johna Rambo do listy i postawienia przy nim krzyżyka. Pewnie tak nie zrobię, ale taka możliwość jest zadziwiająco kusząca...

Powrót do góry
«RH» Lox
Moderator

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 20 czerwca 2010, 23:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs048.ash2/35779_1457338960975_1458404327_31184492_3529038_n.jpg

(nie, to nie moje)

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KD Psik
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 21 czerwca 2010, 17:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Abszt Wysłany: Wczoraj o 21:22

Czyli wczoraj miałeś oficjalne wyniki ??
Nie rozumiesz, że Onet.pl ma te same sondaże co TVN od SMG/KRC, a TVP miało od OBOP'u stąd te różnice... to nie żadna manipulacja.

A tak w sumie nie dziwie się że ludzie głosowali na kaczyńskiego... jak TVP ciagle pokazuje bronka w negatywnym świetle (były statystyki o tym i nie było w wiadomościach nic dobrego o nim przez całą debatę Smile - dziwne ? )
Po 2 ludzie wierzą w te pierdoły dotyczące prywatnych szpitali ze będą musieli placic za każda wizyte itd itd.... TO JEST CHORY NARÓD !
Posłucha raz ojca rydzyka i kaczora i wierzy we wszystko...

Pogratulować wszystkim którzy wierzą w świętą przemiane Jarka po śmierci Lecha... przecież to śmiech na sali jest.

"Co z tego że on źle rządził dawniej z bratem, TERAZ SIĘ ZMIENIŁ" ...

inna sprawa o tych co w ogóle nie głosują ale to już bez komentarza.

KDteam.pl
Katalogi stron : Katalog Stron SEO i Darmowy Katalog

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 6 z 7

Skocz do: