Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy weźmiesz udział w wyborach prezydenckich? |
Tak |
|
70% |
[ 47 ] |
Nie |
|
29% |
[ 20 ] |
|
Wszystkich Głosów : 67 |
|
Autor |
Wiadomość |
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner
Pochwał: 1 Posty: 555
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ALTUS
Doświadczony driver

|
Wysłany: 20 czerwca 2010, 19:03 Temat postu: |
|
|
Morawiecki dostał 0.002 % to jaką część stanowi jeden głos?
_________________ W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ALTUS
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 1 Posty: 454
|
Wysłany: 20 czerwca 2010, 20:43 Temat postu: |
|
|
Pora się pakować powoli.
Na drugą turę pójdę tylko, żeby na tej nic nie wartej karcie do głosowania narysować kutasa.
Mam wybór pomiędzy socjalistą a socjalistą.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

|
Wysłany: 20 czerwca 2010, 21:22 Temat postu: |
|
|
Cóż, niespodzianki wielkiej nie było. Szkoda, teraz niestety dość pewna będzie wygrana Komorowskiego, który już sprytnie chce pozyskać sobie wyborców Napieralskiego (tą gadką o silnej lewicy).
Wszystko z relacji ze sztabów wyborczych byłoby ok, gdyby nie kłamstwo Sławomira Nowaka z PO, który prosto w oczy chce włożyć ludziom w usta zdanie, ze Kaczyński bał się debaty. Otóż pamiętam zdania Komorowskiego, który mówił, ze jako lider nie musi uczestniczyć w jakiejkolwiek debacie. W ostatniej chwili oczywiście zmienił zdanie, gale podczas debaty i tak się nie popisał.
Cóż, utwierdzam się w przekonaniu, ze jednak PO to kłamcy. Partia Oportunistów.
Ciekawie jest też, że na wszystkich stronach internetowych podawane są dane ,że Komorowski ma tyle % głosów wg tego ośrodka itp (wszystkie jednak podają na głównej stronie wynik 40,7), a na Onecie , ze ma 45,7. Niezła manipulacja.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1670
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Botrex

Ostrzeżeń: 1 Posty: 454
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

|
Wysłany: 20 czerwca 2010, 22:04 Temat postu: |
|
|
Maciek napisał: |
Manipulacja...śmieszny jesteś... 2 różne ośrodki badają 2 różne grupy osób, więc to kur** normalne, że te wyniki się różnią, inna sprawa, że jest to bardzo duża różnica, ale proszę, nie pierdol, że to jest manipulacja... Nie znam się na polityce, ale jak widzę takie głupoty to wewnątrz czuję potrzebę natychmiastowej reakcji :X Pierdolisz jak ci od Rydzyka  |
k**wa, na głównych stronach liczących się portali były podawane ZAWSZE te wyniki, gdzie Komor miał 40,7 - gdzie potem były potwierdzone już nie przez sondaż, ale pierwsze też wyniki wyborów, a Onet jako jedyna strona podała tę największa różnicę i ona nadal tam widnieje, pomimo tego, że już wyniki się zmieniają i nie trzeba sugerować się już sondażami. Można to nazwać manipulacją, nie pierdol, że nie, tak samo jak można stwierdzić, ze tak nie jest. A jak takiś mądry to mi napisz, co teraz mówią ci od rydzyka, bo nie słyszałem.
Botrex napisał: |
Abszcik zawsze na odwrót.
Btw jakie masz zdanie na temat teorii heliocentrycznej Kopernika? |
.
Wiesz nasza planeta jest na szczycie skorupy żółwia, gdzie z góry ciepłym moczem leje na nas krokodyl:D
A i nie napisałem teraz czegoś na przekór komuś, więc nie wiem skąd się to u Ciebie stwierdzenie wzięło .
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin

|
Wysłany: 20 czerwca 2010, 22:20 Temat postu: |
|
|
Uważam cię za inteligentnego człowieka Abszt, ale z dnia na dzień coraz bardziej zaczynasz mnie wkurwiać, masz beret zjechany przez media i internet, jesteś nietolerancyjny i pyskaty, nie liczysz się ze zdaniem innych i uważasz siebie za nie wiem kogo.
Nie ma jeszcze oficjalnych wyników, a z tego co wyczytałem(chyba na wp) to 40,7 % poparcia na Bronka to najniższy wynik ze wszystkich sondaży , a 45,7 to najwyższy. Rozbieżność różnic w poparciu Bronka i Kaczora to od 5 do 13%.
Osobiście będę się cieszyć gdy wygra Bronek(nie będę pisał dlaczego na niego głosowałem, a nie np na Kaczora, nie będę też tu opisywał co sądzę na temat tego czy innego kandydata) to najodpowiedniejszy kandydat. Nie można dopuścić do tego by Kaczor rządził po raz drugi(no chyba, że podobały mu się jego rządy jako premiera. Zaraz paru osobom pewnie skoczy ciśnienie to napiszę jeszcze, że cieszę się, że Tusk jest premierem i wg mnie wykonuje dobrze swoje obowiązki (chodź nie powiem wkurwił mnie mocno tą cenzurą internetu).
A teraz możesz krzyczeć dalej Abszcik.
Ps. Zapomniał bym dodać jakże ważnej w twoich postach Abszt prowokacji. Otóż chciałem ci zadać pytanie, bardzo ciekawi mnie jakiego koloru masz berecik?

|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

|
Wysłany: 20 czerwca 2010, 22:39 Temat postu: |
|
|
Diav3l napisał: |
Uważam cię za inteligentnego człowieka Abszt, ale z dnia na dzień coraz bardziej zaczynasz mnie wkurwiać, masz beret zjechany przez media i internet, jesteś nietolerancyjny i pyskaty, nie liczysz się ze zdaniem innych i uważasz siebie za nie wiem kogo.
Nie ma jeszcze oficjalnych wyników, a z tego co wyczytałem(chyba na wp) to 40,7 % poparcia na Bronka to najniższy wynik ze wszystkich sondaży , a 45,7 to najwyższy. Rozbieżność różnic w poparciu Bronka i Kaczora to od 5 do 13%.
Osobiście będę się cieszyć gdy wygra Bronek(nie będę pisał dlaczego na niego głosowałem, a nie np na Kaczora, nie będę też tu opisywał co sądzę na temat tego czy innego kandydata) to najodpowiedniejszy kandydat. Nie można dopuścić do tego by Kaczor rządził po raz drugi(no chyba, że podobały mu się jego rządy jako premiera. Zaraz paru osobom pewnie skoczy ciśnienie to napiszę jeszcze, że cieszę się, że Tusk jest premierem i wg mnie wykonuje dobrze swoje obowiązki (chodź nie powiem wkurwił mnie mocno tą cenzurą internetu).
A teraz możesz krzyczeć dalej Abszcik.
Ps. Zapomniał bym dodać jakże ważnej w twoich postach Abszt prowokacji. Otóż chciałem ci zadać pytanie, bardzo ciekawi mnie jakiego koloru masz berecik? |
Po pierwsze, ty tez byś się wkurwił, gdyby ktoś ci wkładał w wypowiedzi coś czego nie powiedziałeś/napisałeś, nie? Albo zrozumiał to na opak. Nietolerancja - wiesz, cały ch** o mnie wiesz, raczej Was niektórych można takimi nazwać. Mam inne poglądy od waszych, pisze to co myślę, w codziennym życiu nie ukrywam przed kimś swoich myśli i mówię wprost np czego nie lubię, lub co mnie w tej osobie drażni, lub doradzam komuś w taki sposób wytykając tez błędy tej osoby. Nie jestem fałszywym cieciem i nie uśmiecham się do kogoś jednocześnie obgadując tę osobę za plecami. Więc jak możesz tez pisać o tolerancji/nietolerancji, podczas gdy sam nie tolerujesz "moherów". Hipokryzja się szerzy.
Do tego nie obraziłem w tym temacie raczej nikogo. Jest czasami ostro, ale co? nie może tez tak być? Do tego znam swoją wartość, nie uważam się za nie wiadomo kogo, nie użalam się jak niektórzy z Was na tym forum czy gdziekolwiek, ze w życiu mi się nie układa itp. To jest chyba bardziej żałosne jeszcze niż wyzwiska pewnego mieszkańca Berlina.
I odnośnie prowokacji. Twoje ostatnie zdanie czym jest?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Scooter Fox
|
Wysłany: 20 czerwca 2010, 23:17 Temat postu: |
|
|
Żadna tajemnica, że gdy media od miesięcy mówią jasno, kto będzie w II turze, to faktycznie ci kandydaci w II turze się meldują. Polacy mają to śmieszne (a mnie bardzo irytujące) podejście, że za nic nie chcą głosować na "przegranego", czyli takiego, co do II tury się nie dostanie, co wspaniale wpisuje się w polską tradycję leczenia kompleksów. ("Nie, nie przegram! Będę lepszy i fajniejszy, razem ze zwycięzcami!")
Oczywiście mówię tu tylko o tych, co głosują na Komorowskiego lub Kaczyńskiego, "bo inni i tak nie wygrają". Osoby, które świadomie głosują na kogoś z tych dwóch kandydatów ze względu na ich poglądy czy choćby nawet wizerunek, do powyższego się nie kwalifikują.
Nie mam pojęcia, jak zagłosuję w II turze. Ani jedna, ani druga opcja mi nie odpowiada i rozważam nawet zastosowanie sposobu mojego kumpla - dopisania sobie Conana Barbarzyńcy albo Johna Rambo do listy i postawienia przy nim krzyżyka. Pewnie tak nie zrobię, ale taka możliwość jest zadziwiająco kusząca...
Powrót do góry |
|
 |
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Psik