Spam thread :)
łojapierdole. 

Heh... ;]

na fotce andreas kisser z sepultury, fotka znaleziona w sieci, warto zwrocic uwagę na podpis pod empikiem xd
A co tu widzę? Envy za 20 lat ;]
Z serii przemyślenia prawdziwego mężczyzny:
Wysyłanie życzeń na komunikatorach, naszej klasie itd. to pedalskie zajęcie.
Dziękuję ;]
Wysyłanie życzeń na komunikatorach, naszej klasie itd. to pedalskie zajęcie.
Dziękuję ;]
marek, mamy podobne odczucia ;d
jeszcze jakby one były szczere, prosto od serca, wymyślone przez nadawcy, to okej... ale z neta takie chujowizny wysyłają, że to szkoda gadać.
jeszcze jakby one były szczere, prosto od serca, wymyślone przez nadawcy, to okej... ale z neta takie chujowizny wysyłają, że to szkoda gadać.
jw
czasami poprostu z przymusu wysyłam : D by nie było potem opierdolu ze "nie wyslales mi zyczen:<" "zapomniales o mnie!" : p
Widzę, że nie tylko mnie to denerwuję.
Wysyłam coś w stylu:
"Wszystkiego, nie chce mi się szukać emo wierszyka".
Wysyłam coś w stylu:
"Wszystkiego, nie chce mi się szukać emo wierszyka".
co do dlugosci wlosow to masz racje :}Corvetter wrote:A co tu widzę? Envy za 20 lat ;]
E tam. Zawsze jest myśl, że ta osoba poświęciła te 2 minuty na to, żeby znaleźć jakiś tam wierszyk i wysłać. Nic, a cieszy.jeszcze jakby one były szczere, prosto od serca, wymyślone przez nadawcy, to okej... ale z neta takie chujowizny wysyłają, że to szkoda gadać.
Poza tym, jak ktoś po iluś tam życzeniach wierszykowych i schematycznych wyśle Ci takie życzenia od serca, to nabierają większego znaczenia niż powinny. ;].

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Biluś, a wolisz dostać i odpisać na 100 banalnych, powtarzających się życzeń? Czy na te 4 ale szczere, indywidualnie przygotowane przez nadawcę? Prosta logika 
Ale ja jestem taki wstrętny człowiek, że zwykle dostaje może życzenia może z 10 osób (nie licząc rodziny) przy czym 8-9 to takie życzenia jak mówisz, więc odpowiadam: nie przeszkadza mi to, więc mogę dostawać i będę odpisywał. I tyle. ;]

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
www.electricretard.com
fajna stronka z komiksami na tej jest 25 a jak klikniecie w zakładke fagart to będzie jeszcze 50 takich
podawajcie swoje ulubione, mój to : http://www.electricretard.com/fagart/0026.html
fajna stronka z komiksami na tej jest 25 a jak klikniecie w zakładke fagart to będzie jeszcze 50 takich
podawajcie swoje ulubione, mój to : http://www.electricretard.com/fagart/0026.html