witam. jestem tutaj nowy i myslalem ze w tym temacie może się nalezc to moje pytanie :
otoz... nie mam TM:United Forever .... tylko mam TM : United 0.0.2 czy jakos tak wersja... i mam taki problem :
sciagnalem skiny aut z trackmania-carpark czy jakos tak... wszystko zgralem tak jak mialo być czyli moje dokumenty->trackmania united itd.
ale gdy wybieram np. Subaru Impreza gra mi się wylacza... tak samo jest z innymi autami...
dziala mi tylko inna wersja Subaru Imprezy... ale gdy przejade kilka wyscigow (RACE) i chce nastepny zaczac gra znow się wylacza... czy moglibyscie mi pomoc albo podac jakas strone z autami do Trackmania:United...
PODKRESLAM : nie mam wersji Trackmania United Forever...
Trackmania UNITED - auta
Trackmania UNITED - auta
ja bym na twoim miejscu pierwsze co zrobil to śaciągnął darmowy patch UNITED FOREVER i pewnie to rozwiązałoby problemy

-
dominik2121
- Samochodowy prawiczek
Taaa...
Lepiej nie mieszać w komputerze.Ściągnąć patch United Forever i na manialink za miedziaki kupić sobie:awatary,auta,mody lub muzykę.
Re: Taaa...
OGIEEEEEEEEEEEEEEEEEŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃN !! muahahahahahahahahdominik2121 wrote:Lepiej nie mieszać w komputerze.
Re: Taaa...
Dawno nie słyszałem nikogo, kto korzysta z Manialinkadominik2121 wrote:na manialink za miedziaki kupić sobie:awatary,auta,mody lub muzykę.
-
Vox populi
- Doświadczony driver
Trackmania UNITED - auta
chyba 10 sekundowy