Trackmania UNITED - auta

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Post Reply
komaryt
Jeździ konno

Trackmania UNITED - auta

Post by komaryt »

witam. jestem tutaj nowy i myslalem ze w tym temacie może się nalezc to moje pytanie :
otoz... nie mam TM:United Forever .... tylko mam TM : United 0.0.2 czy jakos tak wersja... i mam taki problem :
sciagnalem skiny aut z trackmania-carpark czy jakos tak... wszystko zgralem tak jak mialo być czyli moje dokumenty->trackmania united itd.
ale gdy wybieram np. Subaru Impreza gra mi się wylacza... tak samo jest z innymi autami...
dziala mi tylko inna wersja Subaru Imprezy... ale gdy przejade kilka wyscigow (RACE) i chce nastepny zaczac gra znow się wylacza... czy moglibyscie mi pomoc albo podac jakas strone z autami do Trackmania:United...

PODKRESLAM : nie mam wersji Trackmania United Forever...
LECHU
Team Poland

Trackmania UNITED - auta

Post by LECHU »

ja bym na twoim miejscu pierwsze co zrobil to śaciągnął darmowy patch UNITED FOREVER i pewnie to rozwiązałoby problemy
Image
Diav3l
Emerytowany Admin

Trackmania UNITED - auta

Post by Diav3l »

Image
ImageImage
dominik2121
Samochodowy prawiczek

Taaa...

Post by dominik2121 »

Lepiej nie mieszać w komputerze.Ściągnąć patch United Forever i na manialink za miedziaki kupić sobie:awatary,auta,mody lub muzykę.
szopek
Lubi ostrą jazdę

Re: Taaa...

Post by szopek »

dominik2121 wrote:Lepiej nie mieszać w komputerze.
OGIEEEEEEEEEEEEEEEEEŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃN !! muahahahahahahahah 10/10 ;D
Cappy
Pirat drogowy

Re: Taaa...

Post by Cappy »

dominik2121 wrote:na manialink za miedziaki kupić sobie:awatary,auta,mody lub muzykę.
Dawno nie słyszałem nikogo, kto korzysta z Manialinka :D Awatary: lepiej ściągnąć obrazki z neta i samemu sobie do TM powstawiać. Auta: Carpark. Mody: TMX. Muzyka: (jako klakson, tak?) to jeszcze w miarę się opłaca ściągnąć z ML, ale ja wolę wyciąć sobie z jakiegoś utworu 16 sekundowy kawałek
Image
Vox populi
Doświadczony driver

Trackmania UNITED - auta

Post by Vox populi »

chyba 10 sekundowy :roll:
Post Reply

Return to “TrackMania United Forever”