WCG 2009 Warszawa Finał

World Cyber Games
TheViP
Emerytowany Admin

WCG 2009 Warszawa Finał

Post by TheViP »

druid wrote:
TheViP wrote:
druid wrote:Atmosferka była spoko, ale organizacja beznadziejna (i jest to najdelikatniesze słowo, jakiego użyję).
jakieś konstruktywne uwagi ? Bo jakos nie widze potwierdzenia.
Nie robię tu żadnych osobistych wycieczek, więc nie bierz nic do siebie. Odniosłem się ogólnie do organizacji polskiego finału WCG. Zdaję sobie sprawę, że przy każdej sporej imprezie nie wszystko wychodzi zgodnie z planem, nie wszystko też można dopiąć na ostatni guzik.
Sądzę jednak, że sporo osób przyzna mi rację, iż poczynając od zdarzających się opóźnień, poprzez słabą politykę informacyjną, a skończywszy na żenujących pomyłkach imion i nazwisk graczy podczas ceremonii zakończenia imprezy, nie można stwierdzić, że organizacja WCG była wzorowa.

Zaznaczam, że nie chcę wywoływać dyskusji na ten temat, więc nie rozwijam wypowiedzi, ale skoro pytałeś...

P.S. Podziękuj swojej dziewczynie w moim imieniu (wiesz za co 8) )

iam wrote:Teraz będziecie wychwalać Tatę Nothinga za to, że się pojawił. Jeśli by Noth nie zajął drugiego miejsca, jak by było? Tak jak z rodzicami Kinga?
O co biega?

Jeśli chodzi o pomyłki w rozdawaniu nagród to biore to na siebie. Miałem to robić ja, ale niestety jak Pan wcześniej zauważył opóźnienia z mecżów cs'owych dały tak bardzo się we znaki, że musiałem iść na pociąg, bo nastepny miałem za 4 godziny a nastepnego dnia miałem do pracy. A co do opóźnień, no cóż - taki jest urok lanów. W poprzednim dniu w starcrafcie 2 zawodników stoczyli 4 godzinny pojedynek - nie musze mowić że to dużo za dużo ;)
Post Reply

Return to “WCG”