FairPlay REKRUTACJA
FairPlay REKRUTACJA
Witam
Poszukujemy dywizji do gry TMN. Naj lepszy gracz zostanie Kapitanem oraz Menadżerem tej ze dywizji. Zapewniamy gracza profesjonalizm w klanie, mila atmosfere, treningi itp.
Wymagania minimum 16 lat.
Zainteresowane osoby prosimy o złożenie podania u nas na stronie(wzór znajduje się na forum)
www.fairplay.site11.com
Pozdrowienia od zespołu FairPlay
Poszukujemy dywizji do gry TMN. Naj lepszy gracz zostanie Kapitanem oraz Menadżerem tej ze dywizji. Zapewniamy gracza profesjonalizm w klanie, mila atmosfere, treningi itp.
Wymagania minimum 16 lat.
Zainteresowane osoby prosimy o złożenie podania u nas na stronie(wzór znajduje się na forum)
www.fairplay.site11.com
Pozdrowienia od zespołu FairPlay
Last edited by Dzymek on 23 November 2009, 17:02, edited 1 time in total.
FairPlay REKRUTACJA
Niestety w między czasie nieznacznie ulegl zmiana adresu strony. już poprawione i wszytko dziala.
www.fairplay.site11.com
www.fairplay.site11.com
FairPlay REKRUTACJA
Co ten cs robi z ludźmi... Najpierw sprawdź co to jest trackmania, trochę poczytaj, a nie wypierdalasz z ograniczeniem wiekowym 16lat jak jest wielu świetnych graczy w wieku 14-15lat.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
FairPlay REKRUTACJA
Nie mam zamiaru się klucic na forum itp. Takie sa nasze kryteria, jak maja 14-15 lat sa bardzo dobrzy to za rok, dwa będą jeszcze lepsi, niestety większość ludzi w tym wieku nie jest zbyt odpowiedzialna i sa raczej nie zbyt ogarnieci...
Ale klan nie mówi nie, jeżeli zgłosi się do nas osoba w wieku 15 lat i zobaczymy ze jest bardzo dobra i się stara to oczywiście ze ja przyjmiemy
Ale klan nie mówi nie, jeżeli zgłosi się do nas osoba w wieku 15 lat i zobaczymy ze jest bardzo dobra i się stara to oczywiście ze ja przyjmiemy
FairPlay REKRUTACJA
Przepraszam cię, ale teraz zaprzeczyłeś sam sobie.Dzymek wrote:Nie mam zamiaru się klucic na forum itp. Takie sa nasze kryteria, jak maja 14-15 lat sa bardzo dobrzy to za rok, dwa będą jeszcze lepsi, niestety większość ludzi w tym wieku nie jest zbyt odpowiedzialna i sa raczej nie zbyt ogarnieci...
Last edited by skt7 on 23 November 2009, 18:56, edited 1 time in total.
Człowiek banda
FairPlay REKRUTACJA
Niestety ogarniam 4 gry, szukam ludzi itp itd fakt chwilami nie ogar i właśnie dlatego szukamy kompetentnych osób którym będzie można zaufać oraz powierzyć zarządzaniem dywizjia danej gry oraz sprawami z tym związanymi
FairPlay REKRUTACJA
masz racje ja się kiedyś uzależniłem a teraz w te g*wno nie gramskt7 wrote:Co ten cs robi z ludźmi... Najpierw sprawdź co to jest trackmania, trochę poczytaj, a nie wypierdalasz z ograniczeniem wiekowym 16lat jak jest wielu świetnych graczy w wieku 14-15lat.

FairPlay REKRUTACJA
Po pierwsze to tak:
Próg przyjęcia do klanu jest 16 lat ale jeżeli zglosi się do nas młodsza, bardzo dobrze grająca osoba będzie przeprowadzona narada klanowa oraz test gracza i w tedy zapadnie decyzji.
Po drógie:
Nie jestem uzależniony od CS-a, nie znacie mnie więc nie wiem czemu takie wnioski.
Po trzecie:
To nie jest wasz klan, nie macie zamiaru tutaj grać więc nie wiem z czego wy robicie taki problem...
Pozdrowienia
Próg przyjęcia do klanu jest 16 lat ale jeżeli zglosi się do nas młodsza, bardzo dobrze grająca osoba będzie przeprowadzona narada klanowa oraz test gracza i w tedy zapadnie decyzji.
Po drógie:
Nie jestem uzależniony od CS-a, nie znacie mnie więc nie wiem czemu takie wnioski.
Po trzecie:
To nie jest wasz klan, nie macie zamiaru tutaj grać więc nie wiem z czego wy robicie taki problem...
Pozdrowienia
FairPlay REKRUTACJA
może zadam głupie pytanie, ale oferujecie cokolwiek? jakiś serwer czy coś takiego?
a tak btw. to na przyszłość proponowałbym się trochę rozeznać zanim będziesz pisał ofertę: przejrzyj wcześniejsze propozycje klanów, zobacz za co zostaly zjechane przez społeczność i nie powielaj tych błędów
a tak btw. to na przyszłość proponowałbym się trochę rozeznać zanim będziesz pisał ofertę: przejrzyj wcześniejsze propozycje klanów, zobacz za co zostaly zjechane przez społeczność i nie powielaj tych błędów
FairPlay REKRUTACJA
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=7108 Podam ci od razu linka, żebyś się nie spocił
/nie drógie, a drugie
/nie drógie, a drugie
Człowiek banda
- Manek
- Zaczyna szaleć na ulicach
FairPlay REKRUTACJA
No ale widac ze lekka ryska pozostala :pdbxdb wrote:masz racje ja się kiedyś uzależniłem a teraz w te g*wno nie gramskt7 wrote:Co ten cs robi z ludźmi... Najpierw sprawdź co to jest trackmania, trochę poczytaj, a nie wypierdalasz z ograniczeniem wiekowym 16lat jak jest wielu świetnych graczy w wieku 14-15lat.