FairPlay REKRUTACJA

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
Post Reply
Dzymek
Samochodowy prawiczek

FairPlay REKRUTACJA

Post by Dzymek »

Witam
Poszukujemy dywizji do gry TMN. Naj lepszy gracz zostanie Kapitanem oraz Menadżerem tej ze dywizji. Zapewniamy gracza profesjonalizm w klanie, mila atmosfere, treningi itp.
Wymagania minimum 16 lat.
Zainteresowane osoby prosimy o złożenie podania u nas na stronie(wzór znajduje się na forum)
www.fairplay.site11.com

Pozdrowienia od zespołu FairPlay
Last edited by Dzymek on 23 November 2009, 17:02, edited 1 time in total.
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

FairPlay REKRUTACJA

Post by Ludwik »

strona nie działa... I oczekuj mocnego zgnojenia na forum :)
Image
Image
Dzymek
Samochodowy prawiczek

FairPlay REKRUTACJA

Post by Dzymek »

Niestety w między czasie nieznacznie ulegl zmiana adresu strony. już poprawione i wszytko dziala.

www.fairplay.site11.com
skt7
Pirat drogowy

FairPlay REKRUTACJA

Post by skt7 »

Co ten cs robi z ludźmi... Najpierw sprawdź co to jest trackmania, trochę poczytaj, a nie wypierdalasz z ograniczeniem wiekowym 16lat jak jest wielu świetnych graczy w wieku 14-15lat.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Dzymek
Samochodowy prawiczek

FairPlay REKRUTACJA

Post by Dzymek »

Nie mam zamiaru się klucic na forum itp. Takie sa nasze kryteria, jak maja 14-15 lat sa bardzo dobrzy to za rok, dwa będą jeszcze lepsi, niestety większość ludzi w tym wieku nie jest zbyt odpowiedzialna i sa raczej nie zbyt ogarnieci...
Ale klan nie mówi nie, jeżeli zgłosi się do nas osoba w wieku 15 lat i zobaczymy ze jest bardzo dobra i się stara to oczywiście ze ja przyjmiemy
Mały

FairPlay REKRUTACJA

Post by Mały »

poki co to Ty nie wykazujesz się zbytnim ogarnieciem...
Image
Image
Image
skt7
Pirat drogowy

FairPlay REKRUTACJA

Post by skt7 »

Dzymek wrote:Nie mam zamiaru się klucic na forum itp. Takie sa nasze kryteria, jak maja 14-15 lat sa bardzo dobrzy to za rok, dwa będą jeszcze lepsi, niestety większość ludzi w tym wieku nie jest zbyt odpowiedzialna i sa raczej nie zbyt ogarnieci...
Ale klan nie mówi nie, jeżeli zgłosi się do nas osoba w wieku 15 lat i zobaczymy ze jest bardzo dobra i się stara to oczywiście ze ja przyjmiemy
Przepraszam cię, ale teraz zaprzeczyłeś sam sobie.
Last edited by skt7 on 23 November 2009, 18:56, edited 1 time in total.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Dzymek
Samochodowy prawiczek

FairPlay REKRUTACJA

Post by Dzymek »

Niestety ogarniam 4 gry, szukam ludzi itp itd fakt chwilami nie ogar i właśnie dlatego szukamy kompetentnych osób którym będzie można zaufać oraz powierzyć zarządzaniem dywizjia danej gry oraz sprawami z tym związanymi
dbxdb
Jeździ konno

FairPlay REKRUTACJA

Post by dbxdb »

skt7 wrote:Co ten cs robi z ludźmi... Najpierw sprawdź co to jest trackmania, trochę poczytaj, a nie wypierdalasz z ograniczeniem wiekowym 16lat jak jest wielu świetnych graczy w wieku 14-15lat.
masz racje ja się kiedyś uzależniłem a teraz w te g*wno nie gram
Image
Dzymek
Samochodowy prawiczek

FairPlay REKRUTACJA

Post by Dzymek »

Po pierwsze to tak:
Próg przyjęcia do klanu jest 16 lat ale jeżeli zglosi się do nas młodsza, bardzo dobrze grająca osoba będzie przeprowadzona narada klanowa oraz test gracza i w tedy zapadnie decyzji.
Po drógie:
Nie jestem uzależniony od CS-a, nie znacie mnie więc nie wiem czemu takie wnioski.
Po trzecie:
To nie jest wasz klan, nie macie zamiaru tutaj grać więc nie wiem z czego wy robicie taki problem...
Pozdrowienia
ksdfan
Doświadczony driver

FairPlay REKRUTACJA

Post by ksdfan »

może zadam głupie pytanie, ale oferujecie cokolwiek? jakiś serwer czy coś takiego?

a tak btw. to na przyszłość proponowałbym się trochę rozeznać zanim będziesz pisał ofertę: przejrzyj wcześniejsze propozycje klanów, zobacz za co zostaly zjechane przez społeczność i nie powielaj tych błędów :)
Image
skt7
Pirat drogowy

FairPlay REKRUTACJA

Post by skt7 »

http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=7108 Podam ci od razu linka, żebyś się nie spocił :)
/nie drógie, a drugie :)
Człowiek banda
Manek

FairPlay REKRUTACJA

Post by Manek »

dbxdb wrote:
skt7 wrote:Co ten cs robi z ludźmi... Najpierw sprawdź co to jest trackmania, trochę poczytaj, a nie wypierdalasz z ograniczeniem wiekowym 16lat jak jest wielu świetnych graczy w wieku 14-15lat.
masz racje ja się kiedyś uzależniłem a teraz w te g*wno nie gram
No ale widac ze lekka ryska pozostala :p
Image
Post Reply

Return to “Klany/Drużyny”