TrackMania ponownie w HSTV
Link dla leniwych: http://hstv.pl/p.videoview:id=1021:.html
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Trackmania ponownie zagości w HSTV, tym razem niecodziennie.
Piątek, 20.00 -> LIVE STREAM
Nadeo League 3, kolejka #1 dywizji Pro 5on5
Ńezależni Pogromcy - Vodka Team
Zapraszam gorąco! Pokażmy, że scena TM jest liczna
Piątek, 20.00 -> LIVE STREAM
Nadeo League 3, kolejka #1 dywizji Pro 5on5
Ńezależni Pogromcy - Vodka Team
Zapraszam gorąco! Pokażmy, że scena TM jest liczna
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
ze tak napisze... Olali PL8 nie pokazują NC a nadeo leagude puszczaja... na pewno będzie wielu ogladajacych.
(Dodano 10 grudnia 2009, 16:12)
(Dodano 10 grudnia 2009, 16:12)
Ludwik' wrote:ze tak napisze... Olali PL8 nie pokazują NC a nadeo league puszczaja... na pewno będzie wielu ogladajacych.
Miało być relacjonowane starcie Polska - Ameryka, no ale cóż... Botrex załatwił nadeo ;p
Piątek 20 ? hmm ... zresztą i tak nadeo mnie nie obchodzi, tak jak prawdopodobnie ponad 70 % graczy. Szkoda...
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Jeśli ktoś jest mądrzejszy, to może od razu na posła niech idzie.
Nations Cup nie jest relacjonowany nie ze względu na mecz ńp, lecz zajęta ramówkę w niedzielę.
Jak się nie umie dogadać, to tak jest.
A jak się umie, to najlepiej dopierdolić, nieprawdaż?:D
Bless ;d
Nations Cup nie jest relacjonowany nie ze względu na mecz ńp, lecz zajęta ramówkę w niedzielę.
Bless ;d
Szczera prawda. Jakby ktoś szybciej ze sceny załatwił to by było miejsce w ramówce. Botrex załatwił i jest. Myślicie, że to HSTV do Was napisze czy może nie ma żadnego ważnego meczu, który by mogli pokazać? :>Botrex wrote:Jeśli ktoś jest mądrzejszy, to może od razu na posła niech idzie.
Bless ;d
Jeśli byś nie zauważył, Botrexie drogi, Scooter, od którego potrzebne info miało być zrezygnował, więc to niezbyt moja wina? ;]
- Jack Bauer
- Moderator
Czy ktoś pisze, że to twoja wina? Po prostu załatwiliśmy szybko sprawę, bo wiadomo jak to jest, jak coś robi się na ostatnią chwilę.
@Boski - HSTV wprowadzilo program, staly program, który moga przesunac max o pol godziny, wcale nie sa to 'wazniejsze mecze'
wiec uprzejmie proszę nie pindol 
To był tylko przykład. W takim razie tym bardziej nie wiem o co te sapanie innych, że nie puszczą nations cupa, to tak jakby sapać, że nie ma mody na sukces na tvp 1 bo jest konkurs skoków narciarskich. :) Nie pozostało nic innego jak następny mecz w NC załatwić na inną godzinę to będzie i stream w hstv, że już o moim pro elo newsie nie wspomnę. :Ddamianhhh wrote:@Boski - HSTV wprowadzilo program, staly program, który moga przesunac max o pol godziny, wcale nie sa to 'wazniejsze mecze' :) wiec uprzejmie proszę nie pindol :)
Przesunac mecz w NC to nie taka prosta sprawa :F z BRA było co prawda godzine pozniej, ale to byla ich propozycja, im to odpowiadalo ze wzgledu na roznice czasowa w ich kraju, z Ameryka tez tak może będzie, ale pozniej może być naprawdę ciężko o to 
Hmmm ... w sumie to nie mam pojęcia jak Polska stoi na mapach nadeo. Mam nadzieję, że NP ma poważne argumenty, bo z tego co mi wiadomo to VT są pojebani na nadeosach ;p ... no cóż może być ciekawie. Jeśli tylko znajdę czas to obejrzę.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
4-2 dla Polaków z ńp 
Komentarz piękny, Raku i Romek for the win
Komentarz piękny, Raku i Romek for the win
Chciałeś tak bardzo Redzik, to masz w archiwum ;d
http://hstv.pl/video/1206/tm-nadeo-liga ... vodka-team
super, już odpalamBotrex wrote:Chciałeś tak bardzo Redzik, to masz w archiwum ;d
---EDIT
oglądnąłem, przyznaję trochę przewinąłem ;p ... gg ŃP, ale z całym szacunkiem tryb rund wydaje mi się stokroć bardziej widowiskowy i emocjonujący, tutaj jednak dominowały resy i nic w tym dziwnego, skoro to TA, ale widz nie czuje tutaj bezpośredniej rywalizacji między drużynami

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj