a polfinal z kim?
Pepiczki dostaną po d**ie!
pięknie 
a polfinal z kim?
a polfinal z kim?
teraz NOR.
wynik może i ładny ale jazda przechujowa - z Norwegia do 0 przy takiej jezdzie niestety, pozdrawiam Boba
PS Jarek wszystkim gratuluje
Last edited by ShaDDy on 10 January 2010, 21:27, edited 1 time in total.
gg n00basy, YEEEEHAAAAA!
chyba dziś najlepiej udalo się shiefowi i nothngowi.Coof wrote:Jakub, któremu wysłac te miedziaki?
Jakub mówi, abym przelał po 5000 Nothowi i Shiefowi. Co o tym sądzicie? Jak dobry pomysł to loginy poproszę 

ja bym wyslal Kamilosowi 
k**wa i znów zapiłem, ajem mi nie napisał o której mecz
GJ poland.
GJ poland.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Gratulacje Panowie, chciałem pomóc niestety net mi nie pozwolił
tym bardziej ciesze się, że daliście sobie rade... czekałem bez neta przed kompem na wieści od Shadowa, jestem z Was dumny
szkoda, ze się nie przyczyniłem ale to nie moja wina
pozdro ! graty 

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Chyba muszę się z Tobą zgodzić. Przez chwilkę miałem okazję oglądać zmagania Norwegów z Niemcami i rzeczywiście, grali naprawdę fajnie. Po za tym mamy chyba sporo farta ostatniodamianhhh wrote:wynik może i ładny ale jazda przechujowa - z Norwegia do 0 przy takiej jezdzie niestety, pozdrawiam Boba
Aaa no i jeszcze gratulację za zwycięstwo z Czechami : P i po raz kolejny kamilosowi, który okazuje się jednak bardzo pomocny w trudnych chwilach.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Noooo ładnie
Z tego co tu piszą to mieliście farta że czesi byli nie wytrenowani ;D
W tym tygodniu też moja obecność może być znikoma, ale postaram się wytrenić chociaż jedną mapkę... Nawet nie wyobrażacie sobie jaki mam obecnie zapierdziel na uczelni.... Ręce, nogi, d*pa - niczego już nie czuje ;D^^
Z tego co tu piszą to mieliście farta że czesi byli nie wytrenowani ;D
W tym tygodniu też moja obecność może być znikoma, ale postaram się wytrenić chociaż jedną mapkę... Nawet nie wyobrażacie sobie jaki mam obecnie zapierdziel na uczelni.... Ręce, nogi, d*pa - niczego już nie czuje ;D^^
graty panowie
!
Hack, rozumiem Cie, mam prawie to samo, bo mnie d*pa nie boli
Hack, rozumiem Cie, mam prawie to samo, bo mnie d*pa nie boli
wielkie GRATZ POL!!