Pomoc... Pilne!

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Pomoc... Pilne!

Post by Słowik »

Siemacie.... a więc sprawa jest taka... jadę dzisiaj na wymianę Polsko-Niemiecką i nie wiem co kupic rodzicom tego szwaba w prezencie...
Myślę nad jakąś vodką ale tu pojawia się ten problem że nie wiem co oni w niemczech za vódkę mają, a chciałbym kupic im coś z Polski, coś czego u siebie nie mają... została mi godzinka.... jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc to będę wdzięczny
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
CreativePL
Doświadczony driver

Pomoc... Pilne!

Post by CreativePL »

Kup im "Żołądkowa deluxe" wygrała konkurs na najlepsza wódkę na świecie w 2009roku i w dodatku polska. + jakieś polskie piwo bo niemieckie to ścierwo.
Image
Image
matigol_12
Samochodowy prawiczek

Pomoc... Pilne!

Post by matigol_12 »

Kup polskie jedzenie

(Dodano 28 lutego 2010, 17:42)
np.bigos,kopytka
skt7
Pirat drogowy

Pomoc... Pilne!

Post by skt7 »

Jeśli chodzi o piwo to WARKA > ALL
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jarecki
Pirat drogowy

Pomoc... Pilne!

Post by Jarecki »

Ja bym kupił z alkoholi polską śliwowice ;)
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Pomoc... Pilne!

Post by Słowik »

skt7 wrote:Jeśli chodzi o piwo to WARKA > ALL
skt jeśli chodzi o piwo to za przeproszeniem ch** mnie to boli jakie Ty lubisz i za drugim przeproszeniem s***dalaj nabijac posty w inne miejsce ;)

A wracając do tematu zaraz jadę do marketu i prawdopodobnie zdecyduje się na Żubrówkę ( z pomocą Szopińskiego ;ppp )

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Diav3l
Emerytowany Admin

Pomoc... Pilne!

Post by Diav3l »

CreativePL wrote: + jakieś polskie piwo bo niemieckie to ścierwo.
No chyba żeś ocipiał z tym piwem. Racja Polska ma dobre browary, ale i Niemiaszki dobre robią. Dużo niemieckiego piwa w życiu nie wypiłem, tylko co brat albo ojciec kiedyś przywieźli. Ale niecały rok temu Jakub mi przysłał z Niemiec becksa, i tu szczerze powiem, że było to najlepsze piwo jakie kiedykolwiek piłem. Tylko lech pils mu dorównuje.

Słowik: Jak już ktoś wcześniej napisał kup gorzką żołądkową deluxe. Jak dla mnie jedna z najlepszych gorzałek w Polsce.
Image
ImageImage
Abszt
Pirat drogowy

Pomoc... Pilne!

Post by Abszt »

Żubrówka? W Niemczech spokojnie ją kupi. Co prawda już za późno, jednak tak jak piszą wyżej: Żołądkowa Deluxe, albo Gorzałka Wielkopolska lub cokolwiek z Polmosu Siedlce - są to dobrej klasy wódki w naprawdę estetycznie opakowane. Polecam osobiście Krzeskę Ziołową.

Odnośnie polskich browarów - jakość jest teraz fatalna. Nie ma porównania między piwem 5 lat teamu a współczesnym. Kiedyś to nawet Lecha można było pić. Dziś za przeproszeniem tego syfu szkoda tykać. Zostają jedynie lokalne browary i jak chcecie pić prawdziwe piwo to rozglądajcie za mało znanymi markami, lokalnymi. Polecam Jagiełło Mocne - jedyne piwo, z 'mocnych' w którym nie czuć spirytu.
skt7
Pirat drogowy

Pomoc... Pilne!

Post by skt7 »

Słowik wrote:
skt7 wrote:Jeśli chodzi o piwo to WARKA > ALL
skt jeśli chodzi o piwo to za przeproszeniem ch** mnie to boli jakie Ty lubisz i za drugim przeproszeniem spier**laj nabijac posty w inne miejsce ;)

A wracając do tematu zaraz jadę do marketu i prawdopodobnie zdecyduje się na Żubrówkę ( z pomocą Szopińskiego ;ppp )
Ktoś dopisał, żebyś wziął piwo, więc zaproponowałem warkę, spinaj się dalej ślimaku.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Dzik
Jeździ konno

Pomoc... Pilne!

Post by Dzik »

Jeśli nie boisz się pytań typu "a czemu to jest, a po co...,a co to" to zrób zdjęcie dziury w asfalcie i im pokaż.A tak na serio kup im jakąś rzecz zwiazana z historia polski ;p
Amd Athlon II x3 435 2.9ghz
2gb ddr3
Gainward GeForce gts250 gddr3
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Pomoc... Pilne!

Post by Vanitas / Lexiu »

Figurkę polskiego listonosza, który dostarczył Hitlerowi rachunek za gaz...

I grę Wiedźmin :D
Discord: vanitasss
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Pomoc... Pilne!

Post by Maciuś »

Obraz pt. Bitwa pod Grunwaldem :lol:
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Pomoc... Pilne!

Post by Słowik »

zdecydowalem się na debowke fajnie zapakowana w drewno i y dwoma kielisykami gratis ;ppp bzli yadowoleni bo jak się okayalo to ruscz xD pi***olę te niemieckie klawz ;/ yjebane sa teray juy wiem cyemu Jakub tak koslawo pisye ;O y y z jest yamienione i mi się nie chce nad tzm roycyulac wiec wzbacycie ;)

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
envy
Osiwiał za kierownicą

Pomoc... Pilne!

Post by envy »

zmien kodowanie bo masz kodowanie maszynisty a nie programisty