Pomoc... Pilne!
Pomoc... Pilne!
Siemacie.... a więc sprawa jest taka... jadę dzisiaj na wymianę Polsko-Niemiecką i nie wiem co kupic rodzicom tego szwaba w prezencie...
Myślę nad jakąś vodką ale tu pojawia się ten problem że nie wiem co oni w niemczech za vódkę mają, a chciałbym kupic im coś z Polski, coś czego u siebie nie mają... została mi godzinka.... jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc to będę wdzięczny
Myślę nad jakąś vodką ale tu pojawia się ten problem że nie wiem co oni w niemczech za vódkę mają, a chciałbym kupic im coś z Polski, coś czego u siebie nie mają... została mi godzinka.... jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc to będę wdzięczny
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
- CreativePL
- Doświadczony driver
Pomoc... Pilne!
Kup im "Żołądkowa deluxe" wygrała konkurs na najlepsza wódkę na świecie w 2009roku i w dodatku polska. + jakieś polskie piwo bo niemieckie to ścierwo.

-
matigol_12
- Samochodowy prawiczek
Pomoc... Pilne!
Kup polskie jedzenie
(Dodano 28 lutego 2010, 17:42)
np.bigos,kopytka
(Dodano 28 lutego 2010, 17:42)
np.bigos,kopytka
Pomoc... Pilne!
Jeśli chodzi o piwo to WARKA > ALL
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Pomoc... Pilne!
Ja bym kupił z alkoholi polską śliwowice 

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Pomoc... Pilne!
skt jeśli chodzi o piwo to za przeproszeniem ch** mnie to boli jakie Ty lubisz i za drugim przeproszeniem s***dalaj nabijac posty w inne miejsceskt7 wrote:Jeśli chodzi o piwo to WARKA > ALL
A wracając do tematu zaraz jadę do marketu i prawdopodobnie zdecyduje się na Żubrówkę ( z pomocą Szopińskiego ;ppp )
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Pomoc... Pilne!
No chyba żeś ocipiał z tym piwem. Racja Polska ma dobre browary, ale i Niemiaszki dobre robią. Dużo niemieckiego piwa w życiu nie wypiłem, tylko co brat albo ojciec kiedyś przywieźli. Ale niecały rok temu Jakub mi przysłał z Niemiec becksa, i tu szczerze powiem, że było to najlepsze piwo jakie kiedykolwiek piłem. Tylko lech pils mu dorównuje.CreativePL wrote: + jakieś polskie piwo bo niemieckie to ścierwo.
Słowik: Jak już ktoś wcześniej napisał kup gorzką żołądkową deluxe. Jak dla mnie jedna z najlepszych gorzałek w Polsce.

Pomoc... Pilne!
Żubrówka? W Niemczech spokojnie ją kupi. Co prawda już za późno, jednak tak jak piszą wyżej: Żołądkowa Deluxe, albo Gorzałka Wielkopolska lub cokolwiek z Polmosu Siedlce - są to dobrej klasy wódki w naprawdę estetycznie opakowane. Polecam osobiście Krzeskę Ziołową.
Odnośnie polskich browarów - jakość jest teraz fatalna. Nie ma porównania między piwem 5 lat teamu a współczesnym. Kiedyś to nawet Lecha można było pić. Dziś za przeproszeniem tego syfu szkoda tykać. Zostają jedynie lokalne browary i jak chcecie pić prawdziwe piwo to rozglądajcie za mało znanymi markami, lokalnymi. Polecam Jagiełło Mocne - jedyne piwo, z 'mocnych' w którym nie czuć spirytu.
Odnośnie polskich browarów - jakość jest teraz fatalna. Nie ma porównania między piwem 5 lat teamu a współczesnym. Kiedyś to nawet Lecha można było pić. Dziś za przeproszeniem tego syfu szkoda tykać. Zostają jedynie lokalne browary i jak chcecie pić prawdziwe piwo to rozglądajcie za mało znanymi markami, lokalnymi. Polecam Jagiełło Mocne - jedyne piwo, z 'mocnych' w którym nie czuć spirytu.
Pomoc... Pilne!
Ktoś dopisał, żebyś wziął piwo, więc zaproponowałem warkę, spinaj się dalej ślimaku.Słowik wrote:skt jeśli chodzi o piwo to za przeproszeniem ch** mnie to boli jakie Ty lubisz i za drugim przeproszeniem spier**laj nabijac posty w inne miejsceskt7 wrote:Jeśli chodzi o piwo to WARKA > ALL
A wracając do tematu zaraz jadę do marketu i prawdopodobnie zdecyduje się na Żubrówkę ( z pomocą Szopińskiego ;ppp )
Człowiek banda
Pomoc... Pilne!
Jeśli nie boisz się pytań typu "a czemu to jest, a po co...,a co to" to zrób zdjęcie dziury w asfalcie i im pokaż.A tak na serio kup im jakąś rzecz zwiazana z historia polski ;p
Amd Athlon II x3 435 2.9ghz
2gb ddr3
Gainward GeForce gts250 gddr3
2gb ddr3
Gainward GeForce gts250 gddr3
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Pomoc... Pilne!
Figurkę polskiego listonosza, który dostarczył Hitlerowi rachunek za gaz...
I grę Wiedźmin
I grę Wiedźmin
Discord: vanitasss
Pomoc... Pilne!
Obraz pt. Bitwa pod Grunwaldem 
Pomoc... Pilne!
zdecydowalem się na debowke fajnie zapakowana w drewno i y dwoma kielisykami gratis ;ppp bzli yadowoleni bo jak się okayalo to ruscz
pi***olę te niemieckie klawz ;/ yjebane sa teray juy wiem cyemu Jakub tak koslawo pisye ;O y y z jest yamienione i mi się nie chce nad tzm roycyulac wiec wzbacycie 
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj