SSC zaprasza ;)

Dyskusje o darmowej wersji TrackManii
Post Reply
Boy
Jeździ konno

SSC zaprasza ;)

Post by Boy »

Witam

Nasz team powstał 3 miesiące temu, jednak szybko się rozwija i mamy spore ambicje. Ostatnio założyliśmy serwer i chcielibyśmy zaprosić całą społeczność TMPL.INFO do jego odwiedzenia. Umieściliśmy na nim wiele ciekawych map nadeo, techów a nawet stworzonych przez naszych graczy. Da nam to możliwość zmierzenia się z doświadczonymi graczami co oznacza dodatkową motywację do treningów, a wy będziecie mieli okazję pograć w spokojnej i miłej atmosferze oraz ustanowić wiele lokal i może dedi

Pozdrawiam Bartek "Boy" Szewczak

Lokalizacja serwera Poland | lubelskie | streetstyleclan
Dadi*
Doświadczony driver

SSC zaprasza ;)

Post by Dadi* »

bardzo mile i treściwie skompensowane.....Witam....zaproszenie przyjęte//niech Was tylko nie dosięgnie tm-owska(alam-salum-badum-patin....'to taki mój osobisty odstraszacz złych sił) demoralizacja. :D
χιερο πεδια
Memorial
Doświadczony driver

SSC zaprasza ;)

Post by Memorial »

Dadi* wrote:bardzo mile i treściwie skompensowane.....Witam....zaproszenie przyjęte//niech Was tylko nie dosięgnie tm-owska(alam-salum-badum-patin....'to taki mój osobisty odstraszacz złych sił) demoralizacja. :D
zartujesz sobie prawda ?
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

SSC zaprasza ;)

Post by Botrex »

A ja zrozumiałem alum salum ;d
Cappy
Pirat drogowy

SSC zaprasza ;)

Post by Cappy »

Memorial wrote:
Dadi* wrote:bardzo mile i treściwie skompensowane.....Witam....zaproszenie przyjęte//niech Was tylko nie dosięgnie tm-owska(alam-salum-badum-patin....'to taki mój osobisty odstraszacz złych sił) demoralizacja. :D
zartujesz sobie prawda ?
Dadi, sprawdź aktualizacje do odstraszacza złych sił. Jak widzisz, powstały już hacki omijające go bez większych problemów :F

Dziękuję za zaproszenie ^^ Miłe i treściwe, Memorial
Image
envy
Osiwiał za kierownicą

SSC zaprasza ;)

Post by envy »

demoralizacja? jaka demoralizacja? 8)
Post Reply

Return to “TrackMania Nations Forever”