Witam
Nasz team powstał 3 miesiące temu, jednak szybko się rozwija i mamy spore ambicje. Ostatnio założyliśmy serwer i chcielibyśmy zaprosić całą społeczność TMPL.INFO do jego odwiedzenia. Umieściliśmy na nim wiele ciekawych map nadeo, techów a nawet stworzonych przez naszych graczy. Da nam to możliwość zmierzenia się z doświadczonymi graczami co oznacza dodatkową motywację do treningów, a wy będziecie mieli okazję pograć w spokojnej i miłej atmosferze oraz ustanowić wiele lokal i może dedi
Pozdrawiam Bartek "Boy" Szewczak
Lokalizacja serwera Poland | lubelskie | streetstyleclan
SSC zaprasza ;)
SSC zaprasza ;)
bardzo mile i treściwie skompensowane.....Witam....zaproszenie przyjęte//niech Was tylko nie dosięgnie tm-owska(alam-salum-badum-patin....'to taki mój osobisty odstraszacz złych sił) demoralizacja. 
χιερο πεδια
SSC zaprasza ;)
zartujesz sobie prawda ?Dadi* wrote:bardzo mile i treściwie skompensowane.....Witam....zaproszenie przyjęte//niech Was tylko nie dosięgnie tm-owska(alam-salum-badum-patin....'to taki mój osobisty odstraszacz złych sił) demoralizacja.
SSC zaprasza ;)
A ja zrozumiałem alum salum ;d
SSC zaprasza ;)
Dadi, sprawdź aktualizacje do odstraszacza złych sił. Jak widzisz, powstały już hacki omijające go bez większych problemów :FMemorial wrote:zartujesz sobie prawda ?Dadi* wrote:bardzo mile i treściwie skompensowane.....Witam....zaproszenie przyjęte//niech Was tylko nie dosięgnie tm-owska(alam-salum-badum-patin....'to taki mój osobisty odstraszacz złych sił) demoralizacja.
Dziękuję za zaproszenie ^^ Miłe i treściwe, Memorial
SSC zaprasza ;)
demoralizacja? jaka demoralizacja?