Spam thread :)
Temat to będzie jak się ktoś zdecyduje. LIST FORMALNY. Albo umiesz takie pisać i znasz zasady, albo nie ;]

Zasady to kwestia wpisania w google, a podanie tematu na pewno byłoby pomocne dla zainteresowanych ze względu na potrzebne słownictwo.

Słownictwo to kwestia wzięcia do ręki słownika lub spytania infobota
Potrzebny mi ktoś obyty z tą formą wypowiedzi. A coś czuję, że nie wypali to. No nic, czekam...

Qf, ja sluze pomoca, ale nie dzisiaj akurat ;/ W ogole dostales wczoraj moje uwagi? I czy się przydaly? 

Kocham Radioaktywne biedronki!!!
:D
Zoofil!J.Cezar wrote:Kocham Radioaktywne biedronki!!!:D
A CBRka niezła ;p W deszczowy dzień tłumik chłodzony cieczą??

- Jack Bauer
- Moderator
- ChelseaHubert
- Jeździ konno
Na kogo liczycie podczas meczu Polska - Hiszpania
... ja na sędziego
... ja na sędziego
Jasiu czeka z mamą na samolot.
Jasiu:
- mamo siku.
Mama na to:
- nie, bo zaraz przyleci samolot.
Po jakimś czasie:
- Mamo leci!
- Gdzie?!
- Po nogawkach........
Jasiu:
- mamo siku.
Mama na to:
Po jakimś czasie:
- Mamo leci!
- Gdzie?!
- Po nogawkach........
- Jack Bauer
- Moderator
Na sędziego 
- ChelseaHubert
- Jeździ konno
http://sport.tvp.pl/fifa2010/druzyny/hi ... ot/1899303
zobaczcie sobie skrót spotkania Polska- Hiszpania
normalnie aż płakać się chce
zobaczcie sobie skrót spotkania Polska- Hiszpania
normalnie aż płakać się chce
Jasiu czeka z mamą na samolot.
Jasiu:
- mamo siku.
Mama na to:
Po jakimś czasie:
- Mamo leci!
- Gdzie?!
- Po nogawkach........
Jasiu:
- mamo siku.
Mama na to:
Po jakimś czasie:
- Mamo leci!
- Gdzie?!
- Po nogawkach........
To nawet lepiej że nasi dostali baty, bo ten mecz przetarł nam wszystkim oczy jak to w rzeczywistości wygląda, nie ma co oceniać bo chłopaki są dopiero budowani do wielkich meczów z wielkimi drużynami, szczerze to nie liczyłem że nasza obrona czytaj Glik, Sadlok będą w stanie zatrzymać Davida Villę z Iniestą i spółką, ale duże ALE miałbym do Dudki czy Wojtkowiaka( ten drugi z kolei też nie ma jakiegoś wielkiego ogrania) którzy praktycznie dawali dupy na skrzydłach, szczególnie Dudka był za wolny, grali za statycznie, za wolno. Jak byli przy piłce to próbowali ich wykończyć w okopach (tak były takie momenty). Nie będę płakać może się k***a jeszcze obudzą ;/ Na miejscu Franza przydusiłbym Latę i po mundialu zorganizował kolejne takie towarzyskie jak np.z Holandią, Rosją. Z reprezentacjami które grają kombinacyjną piłkę. W bólu się wszystko rodzi, dostaną jeszcze parę razy wp****ol to może wybiją im z dupy polską myśl szkoleniową.
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
to oni w ogole zasneli? bo jak dla mnie od kilku lat graja jak banda debili.ALTUS wrote:Nie będę płakać może się k***a jeszcze obudzą ;/
a smuda nie przycisnie lato co by z lepszymi drużynami grać bo jeszcze 2 takie pogromy i stracilby prace jak to w polsce zwykle bywa.
No już tak Kiciak nie zarzucaj, twierdzisz że mecze z Portugalią, Czechami czy Belgią (wiem, nie ta epoka) to tylko przebłyski? Na moje byłoby dobrze gdyby pzpn się nie dopierdolił do Leo, wyszła toksyczna atmosfera, a potem się pozbierać nie mogli, no i jeszcze tak zwane gwiazdeczki jak smolarek czy matusiak popadły w samozachwyt i się nie wiadomo ile wyceniały do podboju świata. Słyszałem że średnia wieku w kadrze teraz wynosi 23 lata.
btw. o ile wierzyć wiadomościom sportowym na tvp 1 to następny spar ma być z włochami(po mundialu), ale ja ich jakoś nie uznaje jako klasowego teamu, nie wiem czemu...
btw. o ile wierzyć wiadomościom sportowym na tvp 1 to następny spar ma być z włochami(po mundialu), ale ja ich jakoś nie uznaje jako klasowego teamu, nie wiem czemu...
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....