Wybory II Tura
Wybory II Tura
Donald Tusk wam dziękuje, teraz jest i premierem, i prezydentem. Ale są przynajmniej jakieś pozytywy - Polacy wreszcie dostaną po d*pie tak, jak sobie na to zasłużyli, nawet ci, którym wydaje się, że są bogatsi i to ich prezydent.
Wybory II Tura
Ja nie będę grzeczny jak Potman i napiszę temu skurwielowi co wyzywa ludzi z Podkarpacia od wieśniaków, gdzie jest tylko dno i 5 metrów mułu. Otóż "panie lepszy" możesz sobie pisać o tym "najgorszym' elektoracie Kaczyńskiego, bo widać cały ch** wiesz jak jest tutaj... Może jeszcze myślisz tak jak niektórzy, że cała ściana wschodnia polski to zadupia krzaki i lasy? W każdym bądź razie, na pewno nikt stąd nie wywyższa się, jak ktoś, komu się "udało" urodzić w Gdańsku czy Poznaniu.
Pozdrawiam z "pola, w którym tonę po kostki, bo tu tylko muł jest, gdzie w jednej ręce trzymam tekturowego lapka a drugą odganiam muchy od pasących się krów..."
Pozdrawiam z "pola, w którym tonę po kostki, bo tu tylko muł jest, gdzie w jednej ręce trzymam tekturowego lapka a drugą odganiam muchy od pasących się krów..."
Wybory II Tura
@Chybuś
Kotek, ja nie jestem elektoratem Kaczyńskiego przez dłużej niż dzień wyborów w drugiej turze.
Jestem tym nadętym elektoratem Korwina, pieprzonym marzycielem i wybujałym fantastą, dzięki któremu zło szalałoby jak HIV po dziwce.
:<
Kotek, ja nie jestem elektoratem Kaczyńskiego przez dłużej niż dzień wyborów w drugiej turze.
Jestem tym nadętym elektoratem Korwina, pieprzonym marzycielem i wybujałym fantastą, dzięki któremu zło szalałoby jak HIV po dziwce.
:<
Wybory II Tura
jas już wczesniej mowilem ze glosujacy na kaczora to dla mnie kompletni debile. komor tez jest ch**owy ale wole zeby pierwsza dama byla kobieta a nie kot. po za tym nie chce miec prezydenta na którego glosuje ciemnota(czyt. wies+ ludzie z wyksztalceniem podstawowym) której na kaczora kazal glosowac ksiadz(tak było w wielu kosciolach, wiem od znajomych mimo ze sam nie chadzam). kaczor po ogloszeniu wynikow powiedzial dobra rzecz:
"...musze wspomniec tych dzięki ktorym tu jesteśmy czyli mojego brata..."
dokładnie bez katastrofu smolenskiej i bewz wspolczucia ludzi na ktorym pojechal kaczorex w ogole by go tam nie było bo komor wygralby w 1 turze.
pozdro mocherowo-katolicka pisowska armio.
a wlasniew tak apropo to w 1 turze glosowalem na napieralskiego wiec jakims super fanem komora nie jestem, poprostu nienawidze mordy kaczora
"...musze wspomniec tych dzięki ktorym tu jesteśmy czyli mojego brata..."
dokładnie bez katastrofu smolenskiej i bewz wspolczucia ludzi na ktorym pojechal kaczorex w ogole by go tam nie było bo komor wygralby w 1 turze.
pozdro mocherowo-katolicka pisowska armio.
a wlasniew tak apropo to w 1 turze glosowalem na napieralskiego wiec jakims super fanem komora nie jestem, poprostu nienawidze mordy kaczora
Wybory II Tura
bo na pewno Kaczyński byłby prezydentem wszystkich Polaków. ale jak zdobywa się elektorat poprzez kłamstwa i złudne obietnice, to nie ma co się dziwić, że ludzie mniej wykształceni w to wierzą. Jarek wiedział, że nie zdobędzie przewagi w dużych i mniejszych miastach, dlatego wziął się ze wieś. łatwo zdobyć poza tym poparcie wsi, skoro właśnie tam panuje przekonanie, że prezydent nie powinien być z tej samej partii co rząd.
oczywiście dla wiernych wyznawców PiS-u to wina Tuska jak szatana. jednak jak Lech Kaczyński meldował się dla Jarosława, to wszystko było ok. Kali ukraść krowę - dobrze, Kalemu ukraść - źle. czyż nie piękna jest prawda? nawiasem mówiąc jakoś nie widzę Komorowskiego w roli kukiełki Tuska, chyba potrafi sam myśleć, w przeciwieństwie do innch.
faktem jest, że zmienił się trochę Kaczyński na te wybory, ale on już wrócił. mówi o tym, że poparcie dla niego zbudowane jest na tragedii smoleńskiej i co najgorsze jest z tego zadowolony. ale jeszcze podczas kampanii kpił sobie z Komorowskiego w sposób wręcz żałosny i skądinąd wiem, że na wiecach na których nie było kamer nie szczędził oszczerstw w kierunku PO i Komorowskiego.
A skoro już jesteśmy przy partiach, to w wyborach prezydenckich głosujemy na osobę, a dopiero na drugim miejscu na partię, udowodnił to Grzesiu Napieralski, którego podziwiam, że udało mu się zdobyć takie poparcie i nie ulec naciskom, by kategorycznie poparł któregokolwiek z kandydatów przechodzących do drugiej tury. właśnie takimi gestami zdobywa poparcie na najbliższe lata i jakby źle nie trzymała się jego partia na niego ludzie będą głosować.
oczywiście dla wiernych wyznawców PiS-u to wina Tuska jak szatana. jednak jak Lech Kaczyński meldował się dla Jarosława, to wszystko było ok. Kali ukraść krowę - dobrze, Kalemu ukraść - źle. czyż nie piękna jest prawda? nawiasem mówiąc jakoś nie widzę Komorowskiego w roli kukiełki Tuska, chyba potrafi sam myśleć, w przeciwieństwie do innch.
faktem jest, że zmienił się trochę Kaczyński na te wybory, ale on już wrócił. mówi o tym, że poparcie dla niego zbudowane jest na tragedii smoleńskiej i co najgorsze jest z tego zadowolony. ale jeszcze podczas kampanii kpił sobie z Komorowskiego w sposób wręcz żałosny i skądinąd wiem, że na wiecach na których nie było kamer nie szczędził oszczerstw w kierunku PO i Komorowskiego.
A skoro już jesteśmy przy partiach, to w wyborach prezydenckich głosujemy na osobę, a dopiero na drugim miejscu na partię, udowodnił to Grzesiu Napieralski, którego podziwiam, że udało mu się zdobyć takie poparcie i nie ulec naciskom, by kategorycznie poparł któregokolwiek z kandydatów przechodzących do drugiej tury. właśnie takimi gestami zdobywa poparcie na najbliższe lata i jakby źle nie trzymała się jego partia na niego ludzie będą głosować.
Wybory II Tura
Kiciak ogarnij się!!! Każdy ma prawo głosować na kogo chce! Pół mojej rodziny głosowało na Kaczyńskiego i nic Ci do tego! Nie są debilami! Kretynie, ogarnij wreszcie język!
//Poprawione
//Poprawione
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Wybory II Tura
No ja też pochodzę z Podkarpacia i też mam te bajerkiPotman wrote:Jestem z Podkarpacia, nie mieszkam w błocie, mam prąd , komputer i internet. Dziękuje
Muszę swoje rodzime strony troszkę obronić, bo coś Maćku gadasz od rzeczy.Maciek wrote:Podkarpacie to nie centrum PolskiChodziło mi o to, że tam jest ten najgorszy elektorat Kaczora ;s
Podkarpacie to nie tylko sama wieś.Mamy tam też miasta
Jakbyś dobrze zauważył to na PiS zawsze głosuje cała ściana wschodnia.Niestety, tam gdzie jest biednie to lepiej manipulować ludźmi, zwłaszcza moherami, a tych jest tam od groma, bo większość młodych wyjechała z tego biednego zakątka Polski.I jakbyś nie wiedział, to te zamulone wieśniackie Podkarpacie, jest najpiękniejszym miejscem w Polsce
Wybory II Tura
sory za ogromny offtop, ale muszę:
czyż to nie piękny przykład zarówno ironii jak i hipokryzji?AnteQ wrote:Kiciak kur** jeb** mać ogarnij się!!! Każdy ma prawo głosować na kogo chce! Pół mojej rodziny głosowało na Kaczyńskiego i ch** Ci do tego! Nie są debilami! Kretynie jeb**, ogarnij wreszcie język!
Wybory II Tura
racja każdy ma prawo glosowac na kogo chce, a ja wyrazam swoje poglady na temat tych co zaglosowali na kaczora. nie mam zamiaru ogarniac jezyka i naprawdę jebie mnie to co o tym myslisz, a skoro twoja rodzina glosowala na kaczora to już wiesz jakie mam o nich i o Tobie zdanie bo zapewne nie sprzeciwisz się rodzicom i zostaniesz pisowcem. jak ci się to nie podoba to idz się wyzal swojemu sweet cukierkowemu teamowi.AnteQ wrote:Kiciak kur** jeb** mać ogarnij się!!! Każdy ma prawo głosować na kogo chce! Pół mojej rodziny głosowało na Kaczyńskiego i ch** Ci do tego! Nie są debilami! Kretynie jeb**, ogarnij wreszcie język!
Last edited by Kiciak on 05 July 2010, 9:46, edited 1 time in total.
Wybory II Tura
Kocham wybory, ileż to Polaków nagle staje się specjalistami od polityki (Prawie jak skoki, mma , kierowaniu kadrą piłkarską czy F1, dobrze że nie było takiej mani na Taniec z gwiazdami :s ) kłócą się zażarcie który kandydat jest lepszy, nienawidząc drugiego oraz jego elektoratu, zabić i spalić najchętniej albo odwrotnie
Za miesiąc dwa nikt nie będzie poruszał prawie już tematu... Aż do następnych wyborów, teraz chyba samorządowych.

Wybory II Tura
Z jednej strony chciałem aby wygral kaczor, ale dobrze, ze wygral komornik. w końcu wyjade z tego zadupia jakim jest polska i pojade do włoch 

Wybory II Tura
A jakby wygrał Kaczyński to byś nie pojechał?stys wrote:Z jednej strony chciałem aby wygral kaczor, ale dobrze, ze wygral komornik. w końcu wyjade z tego zadupia jakim jest polska i pojade do włoch
Wybory II Tura
Leon, napisałeś tak:
Do normalnego elektoratu Kaczora nic nie mam, każdy ma prawo głosować jak chce, dalej jednak nie rozumiem jak można na niego głosować...
O to mi właśnie chodzi, o te mohery które za nic w świecie nie zmienią swojego zdania i pójdą za Kaczyńskim na śmierćJakbyś dobrze zauważył to na PiS zawsze głosuje cała ściana wschodnia.Niestety, tam gdzie jest biednie to lepiej manipulować ludźmi, zwłaszcza moherami, a tych jest tam od groma,
Wybory II Tura
Sam mieszkam na podkarpaciu :/ i widzę jak tu ludzie są nastawieni i jak słuchają wszystkiego co im kaczka powie...
Sam mam 17lat ale oczywiście głosowałbym na Komorowskiego, ponieważ mimo mlodego wieku pamietam co działo się w latach 2005-2007 w polityce i nie wiem jak ludzie mogą o tym zapominać, po 2 dużo bardziej mi do liberała niż prawicowca
więc wybór był jasny.
Ale nie mówcie o domkach z drewna i życiu w stodołach bo to przesada
,
Według mnie mimo wszystko poziom życia na podkarpaciu jest coraz lepszy,
no ale za wybory sąsiadów niestety się wstydzić wypada.
Sam mam 17lat ale oczywiście głosowałbym na Komorowskiego, ponieważ mimo mlodego wieku pamietam co działo się w latach 2005-2007 w polityce i nie wiem jak ludzie mogą o tym zapominać, po 2 dużo bardziej mi do liberała niż prawicowca
Ale nie mówcie o domkach z drewna i życiu w stodołach bo to przesada
Według mnie mimo wszystko poziom życia na podkarpaciu jest coraz lepszy,
no ale za wybory sąsiadów niestety się wstydzić wypada.
Wybory II Tura

Uploaded with ImageShack.us
pozdro debile wierzacy w przemiane Kaczora i glosujace na niego. nadal uwazacie ze gdyby zostal prezydentem nie byloby zadnych klotni itd? gz idioci.
Wybory II Tura
Za debila to co najwyzej mozna Ci wy***ać ;]
Ja glosujac na Kaczora nie spodziewalem się braku klotni, wrecz przeciwnie - chciałem ich
Ja glosujac na Kaczora nie spodziewalem się braku klotni, wrecz przeciwnie - chciałem ich
Wybory II Tura
platforma za to utrzymuje, że wszystko jest ładnie, pięknie, milusio i w ogóle, a pod tymi pozorami ciężkie g*wno. nie twierdzę że tak jest gorzej, co kto lubi.
Last edited by Lox on 14 July 2010, 11:36, edited 1 time in total.