Wybory II Tura

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)

Na kogo zagłosujesz w II turze wyborów?

Poll ended at 05 July 2010, 16:31

Bronislaw Komorowski
22
31%
Jaroslaw Kaczynski
19
27%
Nie będę glosowac mimo iz mam do tego prawo
8
11%
Nie będę glosowac bo nie jestem pelnoletni
21
30%

Total votes: 70

ksdfan
Doświadczony driver

Wybory II Tura

Post by ksdfan »

Donald Tusk wam dziękuje, teraz jest i premierem, i prezydentem. Ale są przynajmniej jakieś pozytywy - Polacy wreszcie dostaną po d*pie tak, jak sobie na to zasłużyli, nawet ci, którym wydaje się, że są bogatsi i to ich prezydent.
Image
Abszt
Pirat drogowy

Wybory II Tura

Post by Abszt »

Ja nie będę grzeczny jak Potman i napiszę temu skurwielowi co wyzywa ludzi z Podkarpacia od wieśniaków, gdzie jest tylko dno i 5 metrów mułu. Otóż "panie lepszy" możesz sobie pisać o tym "najgorszym' elektoracie Kaczyńskiego, bo widać cały ch** wiesz jak jest tutaj... Może jeszcze myślisz tak jak niektórzy, że cała ściana wschodnia polski to zadupia krzaki i lasy? W każdym bądź razie, na pewno nikt stąd nie wywyższa się, jak ktoś, komu się "udało" urodzić w Gdańsku czy Poznaniu.

Pozdrawiam z "pola, w którym tonę po kostki, bo tu tylko muł jest, gdzie w jednej ręce trzymam tekturowego lapka a drugą odganiam muchy od pasących się krów..."
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

Wybory II Tura

Post by Botrex »

@Chybuś

Kotek, ja nie jestem elektoratem Kaczyńskiego przez dłużej niż dzień wyborów w drugiej turze.

Jestem tym nadętym elektoratem Korwina, pieprzonym marzycielem i wybujałym fantastą, dzięki któremu zło szalałoby jak HIV po dziwce.
:<
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Wybory II Tura

Post by Kiciak »

jas już wczesniej mowilem ze glosujacy na kaczora to dla mnie kompletni debile. komor tez jest ch**owy ale wole zeby pierwsza dama byla kobieta a nie kot. po za tym nie chce miec prezydenta na którego glosuje ciemnota(czyt. wies+ ludzie z wyksztalceniem podstawowym) której na kaczora kazal glosowac ksiadz(tak było w wielu kosciolach, wiem od znajomych mimo ze sam nie chadzam). kaczor po ogloszeniu wynikow powiedzial dobra rzecz:
"...musze wspomniec tych dzięki ktorym tu jesteśmy czyli mojego brata..."
dokładnie bez katastrofu smolenskiej i bewz wspolczucia ludzi na ktorym pojechal kaczorex w ogole by go tam nie było bo komor wygralby w 1 turze.
pozdro mocherowo-katolicka pisowska armio.

a wlasniew tak apropo to w 1 turze glosowalem na napieralskiego wiec jakims super fanem komora nie jestem, poprostu nienawidze mordy kaczora
Image
Image
Image
chybeck
Pirat drogowy

Wybory II Tura

Post by chybeck »

bo na pewno Kaczyński byłby prezydentem wszystkich Polaków. ale jak zdobywa się elektorat poprzez kłamstwa i złudne obietnice, to nie ma co się dziwić, że ludzie mniej wykształceni w to wierzą. Jarek wiedział, że nie zdobędzie przewagi w dużych i mniejszych miastach, dlatego wziął się ze wieś. łatwo zdobyć poza tym poparcie wsi, skoro właśnie tam panuje przekonanie, że prezydent nie powinien być z tej samej partii co rząd.

oczywiście dla wiernych wyznawców PiS-u to wina Tuska jak szatana. jednak jak Lech Kaczyński meldował się dla Jarosława, to wszystko było ok. Kali ukraść krowę - dobrze, Kalemu ukraść - źle. czyż nie piękna jest prawda? nawiasem mówiąc jakoś nie widzę Komorowskiego w roli kukiełki Tuska, chyba potrafi sam myśleć, w przeciwieństwie do innch.

faktem jest, że zmienił się trochę Kaczyński na te wybory, ale on już wrócił. mówi o tym, że poparcie dla niego zbudowane jest na tragedii smoleńskiej i co najgorsze jest z tego zadowolony. ale jeszcze podczas kampanii kpił sobie z Komorowskiego w sposób wręcz żałosny i skądinąd wiem, że na wiecach na których nie było kamer nie szczędził oszczerstw w kierunku PO i Komorowskiego.

A skoro już jesteśmy przy partiach, to w wyborach prezydenckich głosujemy na osobę, a dopiero na drugim miejscu na partię, udowodnił to Grzesiu Napieralski, którego podziwiam, że udało mu się zdobyć takie poparcie i nie ulec naciskom, by kategorycznie poparł któregokolwiek z kandydatów przechodzących do drugiej tury. właśnie takimi gestami zdobywa poparcie na najbliższe lata i jakby źle nie trzymała się jego partia na niego ludzie będą głosować.
AnteQ

Wybory II Tura

Post by AnteQ »

Kiciak ogarnij się!!! Każdy ma prawo głosować na kogo chce! Pół mojej rodziny głosowało na Kaczyńskiego i nic Ci do tego! Nie są debilami! Kretynie, ogarnij wreszcie język!

//Poprawione
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Wybory II Tura

Post by Gobis »

Potman wrote:Jestem z Podkarpacia, nie mieszkam w błocie, mam prąd , komputer i internet. Dziękuje
No ja też pochodzę z Podkarpacia i też mam te bajerki :D
Maciek wrote:Podkarpacie to nie centrum Polski :) Chodziło mi o to, że tam jest ten najgorszy elektorat Kaczora ;s
Muszę swoje rodzime strony troszkę obronić, bo coś Maćku gadasz od rzeczy.
Podkarpacie to nie tylko sama wieś.Mamy tam też miasta ;) A wiesz że gdyby nie wieśniaki, to zdechłbyś z głodu, bo co byś jadł, lub gdzie coś uchował do jedzenia?
Jakbyś dobrze zauważył to na PiS zawsze głosuje cała ściana wschodnia.Niestety, tam gdzie jest biednie to lepiej manipulować ludźmi, zwłaszcza moherami, a tych jest tam od groma, bo większość młodych wyjechała z tego biednego zakątka Polski.I jakbyś nie wiedział, to te zamulone wieśniackie Podkarpacie, jest najpiękniejszym miejscem w Polsce ;) Tak panie, Bieszczady :P
chybeck
Pirat drogowy

Wybory II Tura

Post by chybeck »

sory za ogromny offtop, ale muszę:

AnteQ wrote:Kiciak kur** jeb** mać ogarnij się!!! Każdy ma prawo głosować na kogo chce! Pół mojej rodziny głosowało na Kaczyńskiego i ch** Ci do tego! Nie są debilami! Kretynie jeb**, ogarnij wreszcie język!
czyż to nie piękny przykład zarówno ironii jak i hipokryzji?
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Wybory II Tura

Post by Kiciak »

AnteQ wrote:Kiciak kur** jeb** mać ogarnij się!!! Każdy ma prawo głosować na kogo chce! Pół mojej rodziny głosowało na Kaczyńskiego i ch** Ci do tego! Nie są debilami! Kretynie jeb**, ogarnij wreszcie język!
racja każdy ma prawo glosowac na kogo chce, a ja wyrazam swoje poglady na temat tych co zaglosowali na kaczora. nie mam zamiaru ogarniac jezyka i naprawdę jebie mnie to co o tym myslisz, a skoro twoja rodzina glosowala na kaczora to już wiesz jakie mam o nich i o Tobie zdanie bo zapewne nie sprzeciwisz się rodzicom i zostaniesz pisowcem. jak ci się to nie podoba to idz się wyzal swojemu sweet cukierkowemu teamowi.
Last edited by Kiciak on 05 July 2010, 9:46, edited 1 time in total.
Image
Image
Image
Diav3l
Emerytowany Admin

Wybory II Tura

Post by Diav3l »

Dajcie sobie na wstrzymanie bo polecą kolejne warny.
Image
ImageImage
Ekwador

Wybory II Tura

Post by Ekwador »

Kocham wybory, ileż to Polaków nagle staje się specjalistami od polityki (Prawie jak skoki, mma , kierowaniu kadrą piłkarską czy F1, dobrze że nie było takiej mani na Taniec z gwiazdami :s ) kłócą się zażarcie który kandydat jest lepszy, nienawidząc drugiego oraz jego elektoratu, zabić i spalić najchętniej albo odwrotnie :D Za miesiąc dwa nikt nie będzie poruszał prawie już tematu... Aż do następnych wyborów, teraz chyba samorządowych.
Image
stys
Pirat drogowy

Wybory II Tura

Post by stys »

Z jednej strony chciałem aby wygral kaczor, ale dobrze, ze wygral komornik. w końcu wyjade z tego zadupia jakim jest polska i pojade do włoch :D
Image
Image
mat154
V.I.P.

Wybory II Tura

Post by mat154 »

do obozu pracy na Sycylii??:P

*
Image
Coof
Osiwiał za kierownicą

Wybory II Tura

Post by Coof »

stys wrote:Z jednej strony chciałem aby wygral kaczor, ale dobrze, ze wygral komornik. w końcu wyjade z tego zadupia jakim jest polska i pojade do włoch :D
A jakby wygrał Kaczyński to byś nie pojechał?
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Wybory II Tura

Post by Maciuś »

Leon, napisałeś tak:
Jakbyś dobrze zauważył to na PiS zawsze głosuje cała ściana wschodnia.Niestety, tam gdzie jest biednie to lepiej manipulować ludźmi, zwłaszcza moherami, a tych jest tam od groma,
O to mi właśnie chodzi, o te mohery które za nic w świecie nie zmienią swojego zdania i pójdą za Kaczyńskim na śmierć :P Do normalnego elektoratu Kaczora nic nie mam, każdy ma prawo głosować jak chce, dalej jednak nie rozumiem jak można na niego głosować...
Psik
Pirat drogowy

Wybory II Tura

Post by Psik »

Sam mieszkam na podkarpaciu :/ i widzę jak tu ludzie są nastawieni i jak słuchają wszystkiego co im kaczka powie...
Sam mam 17lat ale oczywiście głosowałbym na Komorowskiego, ponieważ mimo mlodego wieku pamietam co działo się w latach 2005-2007 w polityce i nie wiem jak ludzie mogą o tym zapominać, po 2 dużo bardziej mi do liberała niż prawicowca :P więc wybór był jasny.

Ale nie mówcie o domkach z drewna i życiu w stodołach bo to przesada :),
Według mnie mimo wszystko poziom życia na podkarpaciu jest coraz lepszy,
no ale za wybory sąsiadów niestety się wstydzić wypada.
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Wybory II Tura

Post by Kiciak »

Image

Uploaded with ImageShack.us

pozdro debile wierzacy w przemiane Kaczora i glosujace na niego. nadal uwazacie ze gdyby zostal prezydentem nie byloby zadnych klotni itd? gz idioci.
Image
Image
Image
Botrex

Wybory II Tura

Post by Botrex »

Za debila to co najwyzej mozna Ci wy***ać ;]
Ja glosujac na Kaczora nie spodziewalem się braku klotni, wrecz przeciwnie - chciałem ich :)
Lox
Moderator

Wybory II Tura

Post by Lox »

platforma za to utrzymuje, że wszystko jest ładnie, pięknie, milusio i w ogóle, a pod tymi pozorami ciężkie g*wno. nie twierdzę że tak jest gorzej, co kto lubi.
Last edited by Lox on 14 July 2010, 11:36, edited 1 time in total.
mor_olo
RoKsTaR

Wybory II Tura

Post by mor_olo »

i znów się zaczyna, dajcie już spokój ... :P
*... i wszystko jasne.
Post Reply

Return to “Off-Topic”