Spam thread :)
spam to spam.
byłam na:
tmpl://www.youtube.com/watch?v=L7H5ShDbj-0&pla ... -p26hEibmI
ktoś jeszcze był?
byłam na:
tmpl://www.youtube.com/watch?v=L7H5ShDbj-0&pla ... -p26hEibmI
ktoś jeszcze był?

To forum każdemu zamula, czy tylko mi? Na jakim nędznym serwerze to stoi ? bo czasem to jobla można dostać ...
- Jack Bauer
- Moderator
Nie tylko Tobie.Leon wrote:To forum każdemu zamula, czy tylko mi? Na jakim nędznym serwerze to stoi ? bo czasem to jobla można dostać ...
Chyba nie przenieśli tego ba cba.pl ? :shock:
Zależy co masz na myśli ?Potman wrote:Są tu jacyś działkowicze??
Miałem na myśli czy są tu jacyś ludzie zajmujący się swoja działką: zbieraniem owoców , warzyw, podlewaniem , sadzeniem etc
Mnie niestety dziadek cały czas wyciąga i muszę robić
Mnie niestety dziadek cały czas wyciąga i muszę robić

Siłą rzeczy ja też 
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Ja jestem tylko zaganiaczem na pół hektarowej posesji mojego fatera, więc mnie osobiście nic to nie kosztuje. truskaweczki niestety się już kończą (pycha!) bób ładnie rośnie a w październiku zbiór łabłek i winogron. jeszcze 2 lata temu nie odróżniałem liści ogórka od koperku także że mały postęp jest w tej branży

W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
- Jack Bauer
- Moderator
Potman zainwestuj w żaby mówie ci
a zbakany jak myślisz na co idzie winogron?
a zbakany jak myślisz na co idzie winogron?
Czy dużo osób ze starej świty jeszcze gra?