Spam thread :)
- Co bym robił, gdybym nie był piłkarzem? Uwielbiam rysować i bawić się klockami Lego z moimi synami. To zabrzmi trochę dziwnie, ale kiedy byłem w Mediolanie miałem mnóstwo wolnego czasu. W sieci znalazłem model Taj Mahal z klocków Lego, więc go kupiłem i zacząłem go składać. Niestety nie udało mi się skończyć dzieła, bo w międzyczasie doznałem urazu - oczywiście nie budując z Lego. Wiem, że to nie jest prawdziwa praca, ale chciałbym być zawodowym układaczem klocków. Gdybym mógł wybrać inną karierę niż piłkarska, wybrałbym właśnie to. Nie byłbym w stanie robić niczego innego - powiedział Becks.
*... i wszystko jasne.
- Jack Bauer
- Moderator
Słyszałem o takim gościu co trudni się układaniem różnych rzeczy z klocków Lego. Nie pamiętam jego pseudonimu, ale słyszałem to w radiu.mor_olo wrote:- Co bym robił, gdybym nie był piłkarzem? Uwielbiam rysować i bawić się klockami Lego z moimi synami. To zabrzmi trochę dziwnie, ale kiedy byłem w Mediolanie miałem mnóstwo wolnego czasu. W sieci znalazłem model Taj Mahal z klocków Lego, więc go kupiłem i zacząłem go składać. Niestety nie udało mi się skończyć dzieła, bo w międzyczasie doznałem urazu - oczywiście nie budując z Lego. Wiem, że to nie jest prawdziwa praca, ale chciałbym być zawodowym układaczem klocków. Gdybym mógł wybrać inną karierę niż piłkarska, wybrałbym właśnie to. Nie byłbym w stanie robić niczego innego - powiedział Becks.
nie za dużo, ale jednak ich jeszcze trochę jest.TomsoN wrote:Czy dużo osób ze starej świty jeszcze gra?
pozdro
Tomson? graliśmy w FM cycu
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
zax, bender jest cienki. zoidberg ftw.
TOMSON!Jakub wrote:nie za dużo, ale jednak ich jeszcze trochę jest.TomsoN wrote:Czy dużo osób ze starej świty jeszcze gra?
pozdro
jak narazie tot ylko forum od czasu do czasu ;P JOŁ!
Lox, Zax, Bender i Zoidberg są ciency. Farnsworth lepszy ze swoją manią do czopków w jednym odcinku.
Stoi jeszcze Petrus na wojaku ?ZaX' wrote:Wojak to taka plaża w Wałczu.
Wałcz? czy tam przypadkiem nie są organizowane ogólnopolskie zawody kajakarskie? właśnie nad tamtejszą wodą? ładnie tam jest....
(Dodano 16 lipca 2010, 13:00)
(Dodano 16 lipca 2010, 13:00)
są i będąJakub wrote:nie za dużo, ale jednak ich jeszcze trochę jest.TomsoN wrote:Czy dużo osób ze starej świty jeszcze gra?
pozdro
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
tmsn zakłamaniec, co do miniPiSu poszedł! A tak btw, to nudno, cholera, polećcie jakiś serial, bo dwóch i pół już kończę oglądać?
to trzeciego, a potem
days of our lives
http://en.wikipedia.org/wiki/Days_of_our_Lives
masz okolo 10000000000000000 miliardow odcinkow zaczynajacych się od lat 60ych, będzie ci fajnie.
dobrej zabawy.
days of our lives
http://en.wikipedia.org/wiki/Days_of_our_Lives
masz okolo 10000000000000000 miliardow odcinkow zaczynajacych się od lat 60ych, będzie ci fajnie.
dobrej zabawy.
How i met your mother, The big bang theory ;piam wrote:tmsn zakłamaniec, co do miniPiSu poszedł! A tak btw, to nudno, cholera, polećcie jakiś serial, bo dwóch i pół już kończę oglądać?

doctor who, jak ci nie przeszkadza angielski styl.
Europride
Europride – niezmiernie mnie to zaintrygowało. Czy publiczne łapanie się za krocze osobników tej samej płci w dziwnych ubraniach z kolorowymi włosami to właśnie to, co mamy tolerować? Czemu ma służyć ta szopka? Bo chyba nie udowodnieniu przeciętnym ludziom, że homoseksualizm jest ok. „Taka parada uczy ludzi, a przede wszystkim dzieci, że na świecie są różni ludzie” – jak to usłyszałem to mi się srać zachciało. Nie mam pojęcia, kto sformułował tak genialny frazes, ale współczuję jego rodzinie. Czy ci walczący o prawa mniejszości seksualnych rozumieją słowo tolerancja? Tolerancji nie buduje się blokując ruch w środku dnia w dużym mieście. Taka manifestacja kogoś do nich przekona? Nie, raczej wkurwi dziesiątki tysięcy ludzi stojących w korkach w autach, policjantów i sporo innych zamieszanych w to g*wno nie ze swojej woli. Dla mnie, człowieka z drugiego końca Polski to tylko cyrk w telewizji – dla innych spore utrudnienie. Swoją drogą mam nieodparte wrażenie graniczące z przekonaniem, że mylą pojęcie TOLERANCJI z AKCEPTACJĄ. Bo ja, dajmy na to (podejrzewam, że nie tylko ja), jestem gotów tolerować gejów i lesbijki w naszym społeczeństwie. Tylko nie na zasadzie takiej, że wolno im będzie w miejscach publicznych odwalać chore numery. Jak kogoś d*pa nie boli to wolnoć Tomku w Twoim domku. Pudzian powiedział kiedyś, że sam do pedałów nic nie ma, ale niech lepiej mu żaden w drogę nie wchodzi. Dlaczego geje i lesbijki chcą na siłę być akceptowani przez wszystkich? A czy oni wszystko tolerują i akceptują? Pewnie zabiliby karalucha w swoim domu. No a karaluch też ma prawo żyć tylko on w sumie nie ma takiej siły przebicia jak człowiek i jego karaluszym życiem rządzą zasady prostsze: tu mnie nie chcą = uciekam. A czy ich ktoś w dzisiejszych czasach prześladuje (w krajach cywilizowanych)? Nie! Ale homoseksualiści chcą prawo do adopcji dzieci! O Dżizus, wspólczuję tym dzieciom z całego serca i mam nadzieję, że takie prawo w Polsce nie zostanie przyjęte. A ludzie wciąż muszą wymyślać coś na siłę i brnąć w jakieś totalne absurdy. Ej no to może za tą paradą homoseksualistów od razu puścimy ludzi z rozmaitymi zwierzątkami – dlaczego mamy odrzucać zoofilów z powodu ich dziwnych preferencji, są po prostu inni.

Oni się domagają prawa do czegoś takiego? Phi.

Oni się domagają prawa do czegoś takiego? Phi.