Pytanie do wszystkich szanujących się graczy !!!!!!!!

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Locked
MR.Kraksa
Samochodowy prawiczek

Post by MR.Kraksa »

Mam pytanie do wszystkich SZANUJĄCYCH się graczy: Zaprojektowałem mapę i nie mam pojęcia jak ustawić zmianę kamery (z 1/2 na 3) na pętlach i innych przeszkodach. Jak to zrobić??? Denerwuje mnie ręczne zmienianie kamery więc proszę o szybką pomoc
Key.
Admin

Post by Key. »

MediaTracker.

w edytorze masz po lewej u dołu taką jakby kamerę. klikasz to, a potem -> nagraj ducha MediaTrackera. jak już nagrasz klikasz w grze czy jakoś tak, środkowy przycisk z listy i wchodzisz tam.

a w ogóle, co ja się będę rozpisywał... http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=860
Image
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Denaturat ci szkodzi. Jakim chujem masz tutaj jakikolwiek związek z szanującymi się graczami? I nie rozumiem w ogóle po ch** dodałeś to "szanującymi", jesteś debilem?
Aha, no i trochę za dużo wykrzykników.
Pozdrawiam, Łukasz.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Key.
Admin

Post by Key. »

skt, fail, nie za dużo wykrzykników bo ich tam nie ma. za dużo znaków zapytania.
Image
ALTUS
Doświadczony driver

Post by ALTUS »

Zarzucę małym poza tematycznym zdaniem ŻE. Starzy lubią temperować nowicjuszy za ich banalne jak dla nas pytania, to się utwierdziło w przekonaniu nowych więc tutaj przykład wprowadził nieco poruszenia, jakby ogłoszenie że nowy nie zawsze znaczy gówniarz. Ja przynajmniej tak to rozumię...
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
ksdfan
Doświadczony driver

Post by ksdfan »

*K3YC@M* wrote:skt, fail, nie za dużo wykrzykników bo ich tam nie ma. za dużo znaków zapytania.
Key, fail. Spójrz w nazwę topicu :)
Image
Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Ekwador »

@Altus może niezbyt grzeczne ale skutecznie uczy ;)
Image
ALTUS
Doświadczony driver

Post by ALTUS »

Ja to wiem, ty to wiesz, oni to wiedzą. Ale ten nowy na forum nie zasłużył żeby go z miejsca jechać. Pewnie że przesadził, ale przynajmniej nie zadał pytania typu "Czy ma ktoś klucz do TMUF?" albo "Czemu inni nie widzą mojego skina?". Zadał konkret pytanie...tylko z tytułem tematu trochę pobudził zanadto.
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Mnie gośc rozbawił, chciałem mu pomóc, ale miałem dylemat z tym czy jestem "szanującym się graczem" ... ;P
*... i wszystko jasne.
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Mordka, nie jesteś szanującym się graczem, nie! Ja też nie, chyba? Nie wiem... w sumie... co mi tam?
Locked

Return to “Pomoc”