Pytanie do wszystkich szanujących się graczy !!!!!!!!
Mam pytanie do wszystkich SZANUJĄCYCH się graczy: Zaprojektowałem mapę i nie mam pojęcia jak ustawić zmianę kamery (z 1/2 na 3) na pętlach i innych przeszkodach. Jak to zrobić??? Denerwuje mnie ręczne zmienianie kamery więc proszę o szybką pomoc
MediaTracker.
w edytorze masz po lewej u dołu taką jakby kamerę. klikasz to, a potem -> nagraj ducha MediaTrackera. jak już nagrasz klikasz w grze czy jakoś tak, środkowy przycisk z listy i wchodzisz tam.
a w ogóle, co ja się będę rozpisywał... http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=860
w edytorze masz po lewej u dołu taką jakby kamerę. klikasz to, a potem -> nagraj ducha MediaTrackera. jak już nagrasz klikasz w grze czy jakoś tak, środkowy przycisk z listy i wchodzisz tam.
a w ogóle, co ja się będę rozpisywał... http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=860
Denaturat ci szkodzi. Jakim chujem masz tutaj jakikolwiek związek z szanującymi się graczami? I nie rozumiem w ogóle po ch** dodałeś to "szanującymi", jesteś debilem?
Aha, no i trochę za dużo wykrzykników.
Pozdrawiam, Łukasz.
Aha, no i trochę za dużo wykrzykników.
Pozdrawiam, Łukasz.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
skt, fail, nie za dużo wykrzykników bo ich tam nie ma. za dużo znaków zapytania.
Zarzucę małym poza tematycznym zdaniem ŻE. Starzy lubią temperować nowicjuszy za ich banalne jak dla nas pytania, to się utwierdziło w przekonaniu nowych więc tutaj przykład wprowadził nieco poruszenia, jakby ogłoszenie że nowy nie zawsze znaczy gówniarz. Ja przynajmniej tak to rozumię...
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Key, fail. Spójrz w nazwę topicu*K3YC@M* wrote:skt, fail, nie za dużo wykrzykników bo ich tam nie ma. za dużo znaków zapytania.
@Altus może niezbyt grzeczne ale skutecznie uczy 

Ja to wiem, ty to wiesz, oni to wiedzą. Ale ten nowy na forum nie zasłużył żeby go z miejsca jechać. Pewnie że przesadził, ale przynajmniej nie zadał pytania typu "Czy ma ktoś klucz do TMUF?" albo "Czemu inni nie widzą mojego skina?". Zadał konkret pytanie...tylko z tytułem tematu trochę pobudził zanadto.
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Mnie gośc rozbawił, chciałem mu pomóc, ale miałem dylemat z tym czy jestem "szanującym się graczem" ... ;P
*... i wszystko jasne.
Mordka, nie jesteś szanującym się graczem, nie! Ja też nie, chyba? Nie wiem... w sumie... co mi tam?