[głosowanie] 15. Żul sceny
Diav3l żulem? Przecież to taki miły i kulturalny chłopak :p Nie starasz się Diav, pokaż, że tego chcesz 

- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Jak takie osoby jak Cezar moga miec moda... To już nawet Envy mial troszeczke wiecej inteligencji (choć nie było jej za wiele
). Tak Cezarku, wiem ze nie zrozumiesz o co się czepiam.
I wez ktos kuffa skasuj te posty
Serwerek się zwiesil i namieszalem ze hohoo
Tak w ogole... Shad po akcji w Berlinie powinien być tu przodownikiem. I nie wazne jest co się tam naprawdę wydazylo, wazne jest co w Fakcie napisali
I wez ktos kuffa skasuj te posty
Tak w ogole... Shad po akcji w Berlinie powinien być tu przodownikiem. I nie wazne jest co się tam naprawdę wydazylo, wazne jest co w Fakcie napisali
Last edited by Ludwik on 27 December 2010, 14:24, edited 1 time in total.
- Ludwik
Jak takie osoby jak Cezar moga miec moda... To już nawet Envy mial troszeczke wiecej inteligencji (choć nie było jej za wiele
). Tak Cezarku, wiem ze nie zrozumiesz o co się czepiam.
Last edited by Ludwik on 27 December 2010, 14:16, edited 1 time in total.
- Ludwik
Ludwik' wrote:Jak takie osoby jak Cezar moga miec moda... To już nawet Envy mial troszeczke wiecej inteligencji (choć nie było jej za wiele). Tak Cezarku, wiem ze nie zrozumiesz o co się czepiam.
I wez ktos kuffa skasuj tego posta wyrzej, bo się serwerek znou zwiesil.
Jeśli ktoś poczuł się urażony moim zachowaniem,słowami,czy insynuacjami: przepraszam.
Jeśli komuś nie podoba się to co robię: przepraszam.
Jeśli popełniłem jakieś błędy: przepraszam.
Jeśli według was jestem idiotą: zapewne macie rację.
Jeśli chcecie żebym się poprawił(chociaż pewnie chcecie się mnie pozbyć):zrobię co tylko jestem w stanie.
Jeśli chcecie żebym się poprawił(chociaż pewnie chcecie się mnie pozbyć):zrobię co tylko jestem w stanie.
moderator z plasteliny?J.Cezar wrote:Jeśli ktoś poczuł się urażony moim zachowaniem,słowami,czy insynuacjami: przepraszam.
pokaz plecy, a nie placz.
Czasami trzeba się przyznać do błędów,a ja ich popełniłem mnóstwo.
ale ty cezar jesteś pizda :? Zdejmij spodnie, bieliznę i zobacz czy coś tam masz, bo wydaje mi się, że nie.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
@Offtopic
Cezar, z każdym twoim postem mam coraz większą chęć na spuszczenie wpierdolu tej facjacie w twoim avatarze, jak i Tobie osobiście. Poprawić się? Przestać spamować i w ogóle raczej pisać, to wtedy się poprawisz.
Z obowiązku moderatora przypominam zaś, że jest to temat o głosowaniu a nie o poziomie inteligencji pewnego delikwenta. Ponieważ moja jurysdykcja tutaj nie sięga, proszę odpowiedzialnych o wycięcie tego spamu.
@Ontopic
Z tego co widzę Jakub jeszcze nie dostałeś ani razu nagrody Żula Sceny. Czyli kiepskiś...
Cezar, z każdym twoim postem mam coraz większą chęć na spuszczenie wpierdolu tej facjacie w twoim avatarze, jak i Tobie osobiście. Poprawić się? Przestać spamować i w ogóle raczej pisać, to wtedy się poprawisz.
Z obowiązku moderatora przypominam zaś, że jest to temat o głosowaniu a nie o poziomie inteligencji pewnego delikwenta. Ponieważ moja jurysdykcja tutaj nie sięga, proszę odpowiedzialnych o wycięcie tego spamu.
@Ontopic
Z tego co widzę Jakub jeszcze nie dostałeś ani razu nagrody Żula Sceny. Czyli kiepskiś...
Discord: vanitasss