Prawdopodobnie zostałem wybrany na kapitana Team Poland Tech - właściwie nie w głosowaniu lecz po rozmowie z Sixersem - adminem turnieju. Nie spodobało mu się, ze steryd (kapitan wybrany w głosowaniu) zostanie wydalony z Team Poland a ja przyjmę funkcję kapitana. W Trackmanii Speed jak się dowiedziałem prowadzę w głosowaniu a inni kandydaci nie chcą przyjść na rozmowę z administracją ani nie reagują na polecenia CEO Poland więc tutaj raczej też zostanę wybrany na tą funkcje.
Na początku się przedstawię, jestem Mateusz, mam 16 lat i pochodzę z Trójmiasta. Byłem graczem topowych polskich zespołów coda a teraz jestem menadżerem organizacji Pro Gloria Gentis, działałem w Polish Game Control, parszywej13 czy w Clan Poland.
I tutaj wielka prośba z mojej strony, nie chciałbym zaczynać naszej znajomości od kłótni, może wydawać się dla was to dziwne, że kapitanem jest gracz zupełnie innej gry, który w waszej opinii nie ma pojęcia o scenie. Potraktujcie mnie poważnie a zobaczycie, że naprawdę ogarnę temat, tymbardziej, że ja nie muszę grać w tym składzie a mój czas ja poświecę na rozmowy z administracją i dogadanie się w pewnych podstawowych sprawach oraz organizacja kwalifikacji.
Przejdę do spraw TECH:
Grupy zostaną opublikowane 17 stycznia a 24 tego zaczyna się pierwszy tydzień meczowy. W fazie grupowej gramy mapy:
1) F__K OFF - By !ceman & icooz .
2) Mulan - By 3fast .
3) Swarm_DoubleS - By 1sharnk1 .
mapy można pobrać pod tym linkiem: http://85.92.83.139/~armedwar/files/fle ... h_NC-I.zip
Gramy systemem 4on4.
Jakie macie pomysły na kwalifikacje?