Nations Cup w Clanbase - Tech / Speed Kwalifikacje

Post Reply
kiTTz
Jeździ konno

Post by kiTTz »

Witam !

Prawdopodobnie zostałem wybrany na kapitana Team Poland Tech - właściwie nie w głosowaniu lecz po rozmowie z Sixersem - adminem turnieju. Nie spodobało mu się, ze steryd (kapitan wybrany w głosowaniu) zostanie wydalony z Team Poland a ja przyjmę funkcję kapitana. W Trackmanii Speed jak się dowiedziałem prowadzę w głosowaniu a inni kandydaci nie chcą przyjść na rozmowę z administracją ani nie reagują na polecenia CEO Poland więc tutaj raczej też zostanę wybrany na tą funkcje.

Na początku się przedstawię, jestem Mateusz, mam 16 lat i pochodzę z Trójmiasta. Byłem graczem topowych polskich zespołów coda a teraz jestem menadżerem organizacji Pro Gloria Gentis, działałem w Polish Game Control, parszywej13 czy w Clan Poland.

I tutaj wielka prośba z mojej strony, nie chciałbym zaczynać naszej znajomości od kłótni, może wydawać się dla was to dziwne, że kapitanem jest gracz zupełnie innej gry, który w waszej opinii nie ma pojęcia o scenie. Potraktujcie mnie poważnie a zobaczycie, że naprawdę ogarnę temat, tymbardziej, że ja nie muszę grać w tym składzie a mój czas ja poświecę na rozmowy z administracją i dogadanie się w pewnych podstawowych sprawach oraz organizacja kwalifikacji.

Przejdę do spraw TECH:

Grupy zostaną opublikowane 17 stycznia a 24 tego zaczyna się pierwszy tydzień meczowy. W fazie grupowej gramy mapy:
1) F__K OFF - By !ceman & icooz .
2) Mulan - By 3fast .
3) Swarm_DoubleS - By 1sharnk1 .

mapy można pobrać pod tym linkiem: http://85.92.83.139/~armedwar/files/fle ... h_NC-I.zip

Gramy systemem 4on4.

Jakie macie pomysły na kwalifikacje? :) 7 osób mogę wybrac
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Prawdopodobnie zostałem wybrany na kapitana Team Poland Tech
Chłopcze... zastanów się poważnie, czy zgrywasz barana, czy faktycznie nim jesteś. Team Poland Tech ma Shadowa jako kapitana i całkiem nieźle sobie radzi. Dziękuję dobranoc !
kiTTz
Jeździ konno

Post by kiTTz »

emm chodzi mi o ligę Clanbase.
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

W takim wypadku przepraszam
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by JarOo »

Wiem, że to jakiś mało znaczący turniej, ale weźcie Shadow, Jakub, Scooter lub ktoś z naszej sceny się ogarnijcie, przedyskutujcie razem to i zgłoście swoje kandydatury, bo japie.....
Last edited by JarOo on 11 January 2011, 14:10, edited 1 time in total.
Tvn
Doświadczony driver

Post by Tvn »

JarOo wrote:Weźcie Shadow, Jakub, Scooter lub ktoś z naszej sceny się ogarnijcie i zgłoście swoje kandydatury, bo japie.....
racja.
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

ja tam nie mam czasu, Jakub tez nie, Scooter nie żyje

Jarosiek - a sam się zglos, masz moje blogoslawienstwo :)
ksdfan
Doświadczony driver

Re: Nations Cup w Clanbase - Tech / Speed Kwalifikacje

Post by ksdfan »

kiTTz wrote:I tutaj wielka prośba z mojej strony, nie chciałbym zaczynać naszej znajomości od kłótni, może wydawać się dla was to dziwne, że kapitanem jest gracz zupełnie innej gry, który w waszej opinii nie ma pojęcia o scenie. Potraktujcie mnie poważnie a zobaczycie, że naprawdę ogarnę temat.
Nie ogarniesz, to nie jest jakiś cod, czy inny syf, tylko scena inna niż wszystkie.
zbojkotować to i ch**.
Image
kiTTz
Jeździ konno

Post by kiTTz »

Osoby, które aktualnie znajdują się w składzie TECH:

- szyna

Po krótkiej rozmowie z nuggetem stwierdzam, że skład praktycznie już skompletowany, czekam tylko na odpowiedź jednego z graczy.
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

@Ksdfan - jeśli nie miałeś jaj, żeby się za to sam zabrać, nie przeszkadzaj teraz innym.

wiem, co pisałem wcześniej - zostało wszystko wyjaśnione, nie wiedziałem wszystkiego.
Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Scooter Fox »

Ano, jeśli chodzi o Trackmanię, to faktycznie nie żyję, przynajmniej do połowy wiosny (co zresztą trochę boli, bo chciałem sobie pograć odrobinę w UL8). Póki co więc nie ma co na mnie w takich sprawach liczyć.
Image
Image
Image
kiTTz
Jeździ konno

Post by kiTTz »

do składu dołaczył bob, johnyyy oraz nugget, czekam na odpowiedzi od innych graczy.
Seraphim
V.I.P.

Post by Seraphim »

ja przepraszam bo nie w temacie, ale czemu ClanBase robi jeszcze jeden techowy NC?
Guest

Post by Guest »

Jest on co roku w wiele gier. Nikt jakoś nie poświęcał mu specjalnej uwagi
Post Reply

Return to “CB Nations Cups”